Цитирай Първоначално написано от HexGirl
Да съм казала непременно следвай инструкциите ми ?
Казах мойте два режима какви са
Като не е кафе нека е чай , но кардио на гладно е по добре от кардио в 9 след ядене ако идеята е сваляне на кила . Гори се повече .
То може и в 12 на обяд да тича ама аз казвам кога е най-ефективно .
На никого не натрапвам режима си , консултирала съм се с активни спортисти и са ми казвали , че е добър режим .
Като не сте съгласни давайте по добри
Пък момичето ще си решава сама за себе си нали
Благодаря, че ми отговори адекватно. Сори, че така избухнах, извинявай. Просто е груба грешка това с кафето, особено при предразположени към стом. проблеми хора. В 12 на обяд ако сега се тича, е брутално горещо, факт. И разбирам мисълта ти за ранния час - тогава е за предпочитане, понеже мастните резерви се изгарят. Но това за храната... просто... тая ябълка има-няма 40-50 ккал, тя се разгражда мегааа бързо, за 20 минути ще постои в стомаха и край. А 50-те калории ще отидат за първите няколко минути от тренировката. Но си права за онова, че кардиото трябва да трае поне 30 минути. Чела съм, че тогава (на 30-40-тата минута) почва фактическото изгаряне на мазнина, след като организмът е източил всички въглехидрати от погълнатата храна. Но беше казала, че ВСЯКА тренировка трябва да е поне 30-40 минути. Важи за кардиото. Ако 15 минути вдигаш гири всеки ден, няма ли да направиш силни ръце пак?
Лятото, сега вече не, не можех да бягам дори на една чаша вода в корема, толкова ми тежеше. Сега и някое плодченце пак е решение, хихи.