.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ще гледам първо да си покрия належащите нужди, а хайманосването по света го оставям за по-нататък.
    Искам собствено жилище.
    Ще дам част от парите нашите да сменят таралясника /бел. ред. семейния автомобил/, да ремонтират апартамента и да покрият оставащите суми по кредити.
    Слагам на влог едно 50 хиляди, за да не ги пипам в следващите 3-4 години и ако плановете за специалност държавна поръчка не се покрият, да посегна на тези пари за издръжка.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на machoka
    Има толкова много места, които могат да ти спрат дъха само на снимка, камо ли да си там, да ги почувстваш, да ги усетиш. Народности, обичаи, привички.. единственото, което се иска е да имаш сърце да ги посрещнеш. Обаче на селянинът не му трябва нищо повече от по-нов модел лопата и той е щастлив. Щастлив, обгърнат в своето еднообразно ежедневие.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Благотворителността КЪДЕ?
    Забравихте я.

Та, изводът е: парите са дертове. Затова по-добре без пари, но щастливи.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    machoka, българинът е прагматичен. И на него би му харесало да види всички тези неща, които описваш и които биха му спрели дъха.

Но завръщането вкъщи след това е особено жестоко, когато трябва да си копаш пак със старата раздрънка лопатка.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^На гол задник германско здрасти.
    Ква файда от емоциите, обичаите и привичките на други народности, спиращите дъха местенца, като брицата си опича двигателя при първия баир и ми настръхва косата дали ще стигна закъдето съм тръгнала, дани няма да си пропусна часа при лекаря и се съобазявам да тръгнем сутрин по хладно, щот каруцата мой набор е стара? Ква файда от прелестите по света, като разни дъртачки ме държат изкъсо и ме скубят за щяло и нещяло, 'щот съм у тях? Надуват Перла следобяд, ма че в съседната стая някой спи/учи и че този някой не живее за без пари у тях, боли ги цървула!
    machoka, има една приказка- Сит на гладен не верва.
    с най-добри чувства

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Явно това, че гледаш на живота си в перспектива, а не само да изядеш и изпиеш парите, и да видиш максимално много свят, 'щото не си виждал достатъчно, те прави скучен човек без въображение.

Нека устроя себе си и семейството си по начин, по който няма да се налага "да работя, за да живея", пък нека съм скучна. (:
    Ти като си подредиш живота, нищо не ти пречи пак да обикаляш насам-натам.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на machoka
    Не знам какво толкова сте се филмирали.. Лошо ли живеете, хляб ли нямате на масата или покрив над главата си?

Какво като си купиш луксозни мезонети и 'хубава кола', като после пак ще водиш скотски живот, ако и до сега си го водил, но с 5 пъти повече данъци. Защото за 2-3 години ще караш скъпа кола и ще живееш в лукс, а после.. когато останеш на същото дередже като в момента?

Аз съм доволен от моя си начин на живот. Ако ще си променям стандарта, няма да е 'еднократно' с готова сума, а ще е защото аз така съм го постигнал. И е по-лесно, и е по-сладко.
    НИкой не е казал, че 5 милиона са само за пътуване. Купи си нормален имот и кола и пак обикаляй. Но граби от живота с пълни шепи, защото никога не знаеш ще видиш ли следващия изгрев.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Ако някой не може да се справи с бремето на 5 милиона - с радост ще го отърва.
    5 милиона ще ме оправят до живот. Няма да карам бугати вейрон и яхта в Монако няма да имам, но ще живея повече от добре.

И какво им е на числата не разбрах? Вероятността да се паднат 6 поредни (1,2,3,4,5,6) е същата както и тази от 6 напълно случайни. Ако няма манипулации де.
    Grumpy old madman

аз искам колкото да си плащам образованието, да водя нормален живот, да имам свой апартамент и ауди а 3

а нормален начин на живот имам предвит както сегашния, само че да не се притеснявам за свършване на кинтите.

Сега сметнах, че, ако вкарам 4млн лева в едногодишен депозит с 7% лихва, ще изкарам 280хил лева лихва. Смятам, че са достатъчен доход за един спокоен откъм финансова част живот.
    Audio ergo sum

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Сега сметнах, че, ако вкарам 4млн лева в едногодишен депозит с 7% лихва, ще изкарам 280хил лева лихва. Смятам, че са достатъчен доход за един спокоен откъм финансова част живот.
    намали ги с инфлацията за тая година, да не се вкарвам във филми, но има и пропуснати възможности и т.н.
    n00bs

И все пак джакпотът падна. Честито на печелившия.

Град
    гр. Пловдив

Как е? Бива ли?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Новия джакпот е 5.7 милиона. Демек постъпленията от този четвъртък.
    Дали няма да си фишна пак.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Вие сте уникални , големи глупости има писано .
    Според мен за тва струва да ги изхарчиш тия пари.
    1.Стабилно почерпване на приятелите.
    2.Бих дал на наще да си покрият кредити , малко пари за апартамента ,за нова кола на наще , малко пари за 2-те села .
    3.Подарък за братми апартамент(където поиска).
    4.10 апартамента из българия ( за поднаем) + още 3-4 за мен (примерно : София ; Шипково ( къща ) ; Варна/Бургас/или някъде покрай морето)
    5.Кола до 30 000 лева
    6.малко земя 100-200 декара(може и повече) ,засаждат се с зеленчуци и плодове
    7.отваряне на кафета в всеки един град където съм си купил апартаменти.
    8.екскурзия до : Китай ; САЩ ; Англия ; Русия (задължително) ; Индия
    9.Каквото остане пари в банка!
    10.мечтите свършиха

Град
    Niggaland
    ПХАХАХ това са 6 милиона, не 60.
    n00bs

ти знаеш ли колко 6 милиона ?

Град
    Niggaland
    Не ти разбрах въпроса, но окей.
    n00bs

Град
    гр. Пловдив
    6 милиона са да си обършеш г*за за известно време

Определено незнаете колко пари са това, тези пари ви управят живота ако знаете какво да ги правите естествено

Това беше поредната гавра с народа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си