.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Объркан !!!!!!

Ще се опитам да съм кратък.....Значи приятелката ми преди време си хареса друго момче и точно заради това я зарязах,но след време пак се събрахме....Сега я питах дали има още нещо към него,дали го харесва,а тя ми каза че не може да каже че го харесва,но има някакви слаби симпатии(какво пък значи това бе мамка му).След това ми пише стига си се измъчвал,моля те,обичам те по мой си начин и се старая да не те наранявам,но съм такава,съжалявам(това пък каво значи)...Постоянно ми показва<че ме обича,но тези симпатии ме побъркват....Някой може ли да ми даде съвет какво да правя....Да я късам ли или да си трая и да се надявам всичко да се промени....Историята с това момче започна преди 2 месеца,а сме заедно 6 месеца....Дайте някакъв съвет

Сега ми пише:Ох стига глупости,много ясно че те обичам и се старая да не те наранявам,ама не става...Ти си в пълното си право да ме оставиш ако искаш....направо ще се побъркам,помогнете бе хора

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Е че колко по очевадно да ти покаже че ти си никой за нея?

То ти си за бой че се връзваш де.

Голямата ножица пускай и ще заживееш доста по добре

Мнение което да ти хареса/очакваш - няма да ти дам.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    Ох бе, що си мислите, че като някое момиче се хване сериозно с някого.. ще се интересува само от него
    .. се еднo не може да има очи само за теб, щом ти казва и доказва, че си те обича.. сичко е ок
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Аз като я питах кво значи това,тя ми каза че ако мисля че ще съм по-добре без нея да я оставя.....след това и казах да положи усилия и тя ми вика полагам колкото мога....нз нз

Град
    В мислите на хората
    Щом се е хванала сериозно с някого ще се интересува основно от него. И обратното е в сила.

Капиш?

Авторе - подиграва се с теб. По сдъвкано от това - няма как да ти го кажа.

Dr. Gregory House

Град
    Neverland
    на по колко години сте?

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    дръж си го момичето очевидно има симпатии към другия, но това не значи , че не иска да е с теб. Обаче... постъпва тъпо като ти дава да разбереш за симпатиите и към друг, нека му се кефи, ама да не ти казва! Ебаси!!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Ревността е толкова глупаво нещо... Наслаждавай се на всеки момент ,който имаш с нея,а не го разваляй заради ревност...Ако е писано да се разделите, ще се разделите независимо дали се опитваш да я задържиш или не

Радвай се на момента

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от LoveHurT
    на по колко години сте?
    Годините са са малко старнни и може би на възрастта и се дължи това.....Аз съм на почти 18,а тя на почти 14

Град
    Бургас
    Loser...по-малка не упя ли да си намериш ??

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Loser...по-малка не упя ли да си намериш ??
    Да,мерси че ме обиди много ми помогна
    Ами тя ме хареса,а и на мен ми беше симпатична и така тръгнахме...Но не мисля,че годините имат кой знае какво значение

14 годишна те върти както си иска.. и занапред се ориентирай в тая възраст, защото при по-големи от тази възраст нямаш шанс.

Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    14 годишна те върти както си иска.. и занапред се ориентирай в тая възраст, защото при по-големи от тази възраст нямаш шанс.
    Зависи какво ще изпитвам към тези по-големите....Колкото и да не ви се вярва я обичам и просто не мога да си представя нищо без нея,все пак това са вече 6 месеца,но ако къв тези по-големите не изпитвам нищо няма шанс да ме въртят

14 годишна те върти на оная си работа,мале много си зле.

Град
    Neverland
    ахах... е ето.. ко искаш сам си отговори

Цитирай Първоначално написано от xxxxxx
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    Зависи какво ще изпитвам към тези по-големите....Колкото и да не ви се вярва я обичам и просто не мога да си представя нищо без нея,все пак това са вече 6 месеца,но ако къв тези по-големите не изпитвам нищо няма шанс да ме въртят
    хаха добре ;> успех тогава, ако ти върже някоя над 15, ще те помоля да ни пишеш отново

Град
    В мислите на хората
    Ай... поне да беше казал че и ти си на 14.... щото на акъл си макс на толкоз.

Филмираш се повече от влюбена петокласничка. Бива ли такова нещо?

Dr. Gregory House

е.. как веднага нападнахте момчето. Разликата в годините не е от особено значение важното е да се обичат! Това, че е с 14 годишна не го прави загубеняк и не би трябвало да значи, че е достатъчно некадърен за да си хване момиче на неговата възраст. Прост чувства! Това, че всички нападат връзките м/у по-голямо момче и по-малко момиче.. еми..НЕЛЕПО Е!
    Случайно бащите ви да са по-големи от майките? Ако да, за загубеняци ли ги имате?
    ?

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от FreakBitch
    е.. как веднага нападнахте момчето. Разликата в годините не е от особено значение важното е да се обичат! Това, че е с 14 годишна не го прави загубеняк и не би трябвало да значи, че е достатъчно некадърен за да си хване момиче на неговата възраст. Прост чувства! Това, че всички нападат връзките м/у по-голямо момче и по-малко момиче.. еми..НЕЛЕПО Е!
    Случайно бащите ви да са по-големи от майките? Ако да, за загубеняци ли ги имате?
    ?
    В лично моя случай майка ми е по-голяма от баща ми.

Но тези родители ,за които ти говориш, не са се запознали когато единият е бил на 14 а другият на 18

Както каза valdesbg той наистина е на акъла на 14 годишен и това е много жалко

Град
    В мислите на хората
    Ама нали се сещаш че 25 и 20 е ок, ама 18 и 13 не е. Чувствата не са ти оправданието.

Другата част от поста ти няма да го коментирам, щото сме го дъвкали поне 10 пъти. Простичко казано - Ако не можеш да си хванеш връстничка(2 години макс разлика) значи... нещо сериозно куца в теб и/или в средата ти. Говорим за тийнове. Слд 20 години.. нещата се променят.

Dr. Gregory House

не искам да споря, това са си моите убеждения и най-вероятно са повлияни от собственото ми семейство.. разликата на майка ми и баща ми е 10 години, запознали са се когато тя е била на 15, той на 25, както и да е, важното е, че имат стабилен брак .. и точно от този случай аз си вадя изводите, че възрастта не е от значение, важното е хората да се обичат^^

пс: не гарантирам, че това не е единичен случай

Не зная какво да правя просто.Веднъж вече я оставих и като знам след това колко страдах и като че ли ме е страх да я оставя пак,или може би просто ме е страх от самотата

Е,добре де...Някой може ли да ми кажат какво значат тези слаби симпатии към другото моче,защото който и да съм питал до сега не може да ми обясни

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Означава ,че още не знае какво иска. Не знае какво изпитва. Може би не те върти нарочно. Може би от възраста има някакви симпатии към теб и някакви симпатии към друг, а може да има и трети и четвърти. На нейните години е нормално за повечето момичета да нямат сериозни връзки и да не знаят точно кого харесват. По - точно казано да харесват всеки , който се държи малко по - добре с тях. Не се опитвай да си обясниш поведението й , може би и тя самата не може . ..Или не иска.
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си