- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркан !!!!!!
Снощи в тази тема написах едно доста изчерпателно мнение и накрая глупавият сайт крашна. Сега една душа неспасена и 10 минути изгубени, ама не мисля да се повтарям
Temet Nosce
벨야카
Не ревнувай, щом е с теб значи те обича. Имай й доверие..
Ако го напишеш още веднъж ще съм ти много благодарен,че всяко мнение ми е от полза.Просто днес не съм на себе си,особенно след като ми каза,че такава си била,правила каквото може,полагала колкото може усилия и т.н просто не съм на себе си,иначе ми казва постоянно че ме обича и не зная не зная какво да правя простоПървоначално написано от umri
![]()
Амм вие, след като с еразделихте първия път, как се събрахте? Тя ли те потърси или ти? Ако наистина те обича, не би трябвало да казва да я оставиш, а ще се опита да закрепи връзката виА иначе слаби симпатии изпитват много обвързани хора, явно го намира за симпатичен, но нищо повече
Поговорете си на четири очи
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Ами всъщност аз я потърсихПървоначално написано от mir4eto93
Първо тя казваше<че не иска защото я е страх да не изживее пак "този ад",но марко по-малко стана и така
Тя ако искаше да ме скъса,щеше да го направи.Просто не я познавашПървоначално написано от razores
Някой би ли ме посъветвал още нещо?
щом е с теб значи те обича.. явно това са просто временни симпатии към другото момче
на мен ми се струва, че и двамата сте доста объркани, а и нищо чудно и двамата да не искате да се разделите, за да не останете сами. Или поне аз това разбрах от всичко, което написа. Вземи реши първо ти какво точно изпитваш към нея - обичаш ли я, или си с нея само заради себе си, защото не можеш да бъдеш сам.
И наистина, престани да се филмираш излишно. ако тази ситуация само те стресира(както по всичко личи) си дай малко почивка от момичето и добре си помисли за твоята позиция спрямо нея и тогава предприемай нещо.
Brevior saltare cum deformibus viris est vita
Но въпросът е че тези симпатии ги имаше и преди 2 месеца....чудя се дали са били изчезнали и пак са се появили или винаги ги е ималоПървоначално написано от mysterydoll
WrongПървоначално написано от mysterydoll
Може да обича нещо което имаш(пари, кола, къща, приятели, лукс), но да не го получава в достатъчни количества. Може да е с теб защото си лесен за манипулиране, а от това следва че пак ще смуче нещото което иска от теб. Като този вариант обикновено е временен.
Авторе - ако иска да те къса няма да го направи. Щото жените са умни и рядко си затварят вратичките. По честа тактика е да протакват нещата за да имат МНОГО възможности, макар че няма да им трябват всичките. Искам да ти кажа че когато сте се събрали... последното нещо което е изпитвала към теб е било любов. естестявено няма да ми повярваш, и ще паднеш още по дълбоко в добре заложения от госпожицата капан. И ще станеш още по зависим и неспособен да вземеш самостоятелно решение.
Но пък.. сега пъкления план на девойката е на светло - какво ще правиш вече зависи от теб, защото знаеш как седят нещата.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Може със всичсо да се съглася с valdesbg,но точно за късането НE!!!! Познавам я добре и когато реши да къса не си играе.До сега го е правила 2 пъти без много да му мисли.А и като се замисля другият май няма шанс да й обърне внимание,а и тя ми е казвала преди че с него няма да прави каквото и да било<защото е женкар,тя ще започне да се привързва към него,той ще я лъже и тя ще страда,но все пак ще мисля![]()
Дааааа, тя е различната уникалната....
Пич усещаш ли как продължаваш да живееш във филмираната обстановка и да я подхранваш все повече и повече, създадена от девойката?![]()
Dr. Gregory House
това, че е женкар не и пречи да се занимава с него .. явно наистина си играе с теб, защото ако наистина те обичаше нямаше да постъпва така
Ами не зная,но е имало случай,когато той е посягал да я целува,а тя се е дърпала,ако не ме обичаше поне малко едва ли щеше да се дръпне,поне аз така си го обяснявам.Някой ако има различна версия нека да я изкажеПървоначално написано от mysterydoll
![]()
Дърпа се за да е интересна и пред него. За и се вдигне цената и да има повече козове. Нищо общо с чувствата и към теб.
Нали ти казвам - играе на два фронта девойката, при това доста успешно.
Dr. Gregory House