.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Немски sorry

Hybrid View

Немски sorry

Извинявам се че правя нова тема,но писах в една стара и за жалост никой не видя,а ми е спешно...Утре имам класно по немски(11 клас съм),тъй като този език не ми трябва и отдавна съм се отказала от него,не си и правя труда да го уча и както става логично-не разбирам нищо.На контролни и класни попринцип си преписваме отговорите от една книжка,но този път в нея няма отговорите на сегашните упражнения(а,да и тях ги знаем предварително funfunfun ) Ако не гонех висока диплома(понеже ми трябва и имам високи цели) изобщо нямаше да се занимавам а и вас с глупости,но съм задължена.Така,че ще напиша упражненията тук и ако някой има желанието да ми помогне,ще съм му мнооого благодарна Smile Благодаря предварително и се надявам да не ме оплюете Smile И пак,много ви моля
    Ето ги и тяхсамо да пояня че ми трябват най-късно до утре сутринта)
    Слагам ги на снимки,за да не допусна грешка в писането.
    Eто първо(не е нужно да пишете целия текст,просто думите,които трябва да се попълнят подред,например 1.еди какво си,2.еди кое си Smile )
    Първа част: http://prikachi.com/users/nikitooo_98/45P.jpg
    Втора част: http://prikachi.com/users/nikitooo_98/46e.jpg
    Ето и второ: http://prikachi.com/users/nikitooo_98/47L.jpg Незнам какво трябва да с еправи,но тези и двете упражнения от снимката са свързани и двете правят второ упражнение за класното Smile
    И трето: http://prikachi.com/users/nikitooo_98/48W.jpg Мисля че е само девето упражнение,но ако девето и десето са свързани,знаи са и двете Smile
    Вярва,че сте добри хора и ще ми помогнете и пак благодаря ви предварително

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Можеш да използваш google преводач.Не превежда точно ,но все пак ще ти преведе думата и изречението толкова ,че да разбереш какво се казва в изречението и значението на думата.Успех

П.П.Хубава снимка
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Re: Немски sorry

Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    ... тъй като този език не ми трябва и отдавна съм се отказала от него,не си и правя труда да го уча ...
    Мойто момиче език ВИНАГИ ТРЯБВА! Може от физика и химия да не разбираш, но ако знаеш език ти се отварят още повече врати И някой ден наистина ще ти потрябва и ще съжаляваш, че не си го учила, когато си можела
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Magusзнам за преводача но в немския им падеже и не става само да поставиш дадената дума в изречението.Иначе благодаря
    EndlessVoid знам че да владееш език винаги е преимущество,но аз съм сметнала че точно за мен немският е излишен,не ми харесва този език и го уча насила.Допулнително по собствено желание изучавам още два-руски и френски,а с английският,на когото съм отдадена вече 12 години,стават 3.

Не гарантирам обаче кое колко е вярно.

1.

1. h

[quote=changess]Не гарантирам обаче кое колко е вярно.

1.

1. h

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    благодаря все пак
    ВСЕ ПАК?? Тва звучи нагло, човекът си е правил труда да ти решава упражненията, ВСЕ ПАК...
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Цитирай Първоначално написано от FlowerPower
    благодаря все пак
    ВСЕ ПАК?? Тва звучи нагло, човекът си е правил труда да ти решава упражненията, ВСЕ ПАК...
    ако не е по темата,моля не пиши тук.Казах все пак,защото човекът е написал :"Не гарантирам обаче колко е вярно" и въпреки,че може да не е вярно,все пак му благодаря.Сега разбра ли?!Щом нещо не ти влиз в работата и е свързано с мен,не се меси,ок?Не ми е нужно мението ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си