- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Музика за Парти
така на рожден ден съм на 11 юни, всичко е ток и жица ;] само, че трябва да запиша 2-3 диска с музика, имам 7гб музика, но слушам радио примерно и чуя някоя хубава песен която я нямам в папката с музика ии после ми излезе от главата и забравям да я сваля от нета. Ще ви помоля да давате имена на песни както и изпълнители подходящи за купон, предимно чалга и малко хип-хоп ама хубав рап не тези дето псуват като каруцари. така в четвъртък или петък ще запишва музика която имам на компа, после ще прегледам темата ще сваля всички песни който сте препоръчали иии тях ще запиша и така защото съгласете се немога да имам всички хубави песни на компа![]()
Мерси Предварително![]()
![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
ем пич... за чалга не моа ти помогна, ама хопец без мноо псувни: http://www.illmate.com/?page_id=10 - там теглиш под онова плеърче.. Still Ill 2 и последнототва са 2та албума къртачи
![]()
Wosh, logo5 dj darkstep всичките им песни много ме кефятмерси не знаех,че имат сайт аа от каде идва това Illmate, в ' песента ' го споменават, но не го разбирам би ли ми го обяснил, и чакам препоръчани яки чалгиии
![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Андреа, уе копеуетааааааа!![]()
Препоръчвам ти да си изтеглиш един стар албум на Кати.![]()