.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Голям фен Аватара на go71n

Музика за Парти

така на рожден ден съм на 11 юни, всичко е ток и жица ;] само, че трябва да запиша 2-3 диска с музика, имам 7гб музика, но слушам радио примерно и чуя някоя хубава песен която я нямам в папката с музика ии после ми излезе от главата и забравям да я сваля от нета. Ще ви помоля да давате имена на песни както и изпълнители подходящи за купон, предимно чалга и малко хип-хоп ама хубав рап не тези дето псуват като каруцари. така в четвъртък или петък ще запишва музика която имам на компа, после ще прегледам темата ще сваля всички песни който сте препоръчали иии тях ще запиша и така защото съгласете се немога да имам всички хубави песни на компа

Мерси Предварително
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ем пич... за чалга не моа ти помогна, ама хопец без мноо псувни: http://www.illmate.com/?page_id=10 - там теглиш под онова плеърче.. Still Ill 2 и последното тва са 2та албума къртачи

Голям фен Аватара на go71n
    Wosh, logo5 dj darkstep всичките им песни много ме кефят мерси не знаех,че имат сайт аа от каде идва това Illmate, в ' песента ' го споменават, но не го разбирам би ли ми го обяснил, и чакам препоръчани яки чалгиии
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Град
    Anfield Road
    Андреа, уе копеуетааааааа!

Препоръчвам ти да си изтеглиш един стар албум на Кати.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си