- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притеснение?
Така.. Нова съм във форума и имам нужда от помощ и успокоение.. На 19 съм и от скоро водя полов живот, има -няма 4 месеца ( да, малко късно започнах) .. Сега проблемът.. Цикълът ми трябваше да ми дойде вчера, но никакъв го няма, а аз съм Швейцарски часовник и никога не ми закъснява.. С приятелят ми сме нямали издънки.. Той е отговорен и винаги проверява презервативите , както си му е реда.. Не сме имали акт без презерватив.. Чудех се , че може да е заради стреса около матурите или бала, изпращания, дипломи, но пак повтарям.. Никога не ми е закъснявало.. Има ли основателна причина за притеснение...![]()
от всичко може да е,а и нали отскоро сте почнали да го правите... Успокой се малко и по-късно трябва да ти дойде.
Станислава
Стрес, простуда или някакво моментно състояние. До дни ще дойде.
+1Първоначално написано от dimitar_ak
Просто аз
Рязката смяна на климата също е причина за закъсняване!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Мила не се притеснявай .. първите няколко пъти .. почти винаги се размества цикъла.. той ти е бил точен .. ама си била девствена сега не си .. и .. смяната на климата влияе на закъснението ..аз също бях така . беше ми супер точен от 3-4 месеца водя полов живот .. първите 2 месеца не ми закъсня но миналия месец ми закъсня почти с 23 дни .. направих си 3 теста макар че всичко си беше наред ( смисъл нямало е издънки ) но въпреки всичко направих си 3 теста и бяха отрицателни
.. не се притеснявай толкова не ти идва защото мислиш само за това.. а и се влага малко психическа нагласа тук ; ).. ако мислиш че наистина всичко е било ОК .. значи няма нужда да се притесняваш .. направи няколко обиколки на стадиона .. и може и да дойде изненадата
УСПЕХ !!
![]()
![]()
![]()
![]()
Както обичам да казвам, тва п*тката е яко сложна машина.Първоначално написано от vaseto0o