- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- писна ми!
Нямам гадже.Писнало ми е почти всички около мен имат гаджета.До сега дори не съм се целувал.Много ми е "сад" напрао немога да издържам.Супер неловко се чувствам.Какво да правя??? Знам какво схте кажете -"Не се тревожи , и ти ще си намериш гадже "- но вече ми е писнало , на 14 съм повечето на моята възраст са имали по 1-2 най-маЛко. :НЕ ИЗДЪРЖАМ:
викаш на 14 си и ти е писнало... сигурно тия дето са ти в компанията и деца имат, и направо толкова е трудно за теб да ги гледаш, нали...
ебати олигофрена
Какъв дълъг житейски път си изминал, без рамо на което да се опреш...
Не мислиш ли, че е малко странно да си на 14 и да твърдиш, че ти е ПИСНАЛО, защото не си имал гадже досега? Кога преоткри жените, че вече страдаш от липсата им?
А и още нещо, да не е съвсем офтопик. Жените ненавиждат самосъжаляващи се мъже.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
И аз бях като теб (смисъл без тъпите превземания ).На 14 не се бях целувал,не бях си имал гадже..Но почаках 1 годинка и нещата се наредихаНяма смисъл да се самосъжаляваш и да цивриш тука като момиче
За всичко си има време.
Но да знаеш ,че гаджетата идват и драмите, филмите и тем подобни ...![]()
П.П. Подкрепям ЛейдиДи![]()
--------------------------------------------------------
хората на по 18 ,20 си нямат .а ти бързаш като пале пред майка си. време ти е на тебе да си залягаш парцалките и да залягаш над уроците. вечерният ти час ,ако незнаеш е 20;00 по закон. и ти е рано за приятелка. а и не ти трябва ,само нервите ще ти къса.
Мноо ли си сад?![]()
all day... all night... what the fuck?!
1. .. вечерният час по закон е 22:00Първоначално написано от mincheto
![]()
2. .. зависи от момичето
Он топик: Споко .. и аз така си мислех/макарче съм момиче/, и срещнах бившият ми ..има време .. не съжалявай и се радвай че си още на 14..
![]()
*сън*
Сигурно животът ти е много тежък.
The blood that binds us ..till death unites us
![]()
Мале~ МАЛЕ~ Абе батенце аз на 19 за пръв път си хванах приятелкаи не ми беше кофти, че до тогава си нямах ( да, нямаше кой да ми къса нервите
), а ти 14 годишен пикльо, отчаян от "тежкият" си живот се жалва, че приятелчетата му имали
Ако искаш да си намериш момиченце just be COOL и може и да уцелиш
Или питай приятелчетата си как ги забиват тея мацки, та да забиеш нещо и ти
![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
![]()
има време, и ти ще пораснеш.. когато бях на 14, проблемите ми не опираха до това дали си имам гадже, ..какво е днешното поколение..
![]()
ха ха,щом още на 14 ти е писнала,ти няма да издържиш и до 18 бе момко,а ся сериозно:стегни се!
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Мамайкоуоуоуоу![]()
И гадно ли ти е, че животът ти е толкова "тежък"?!
![]()
Аз "СХте" кажа, че когато ти дойде времето - тогава.![]()
Само не разбрах - яд те е, че другите си имат гадже или за това, че всеки 3ти 13-14-годишен е правил секс вече, а ти си изостанал дори с целувките?Я се осъзнай!
![]()
mincheto изключително "мъдър" човек си! Едвам ти разбрах писаниците.. и btw вечерния час е 22:00btw.. "разбираш" ги обаче!
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Първоначално написано от InsertDumbNickHere
Спокойно.. И ти ще пораснеш =] Не виждам само за къде бързаш.. Колкото по-голям ставаш, толкова повече проблеми и отговорности имаш.![]()
Сериозно ли? о.ОПървоначално написано от FromAutumToAshes
Първоначално написано от LadyDi
Аххх .това ме грабна... така си е да, ненавиждаме ги! А към автора... ох дори незнам какво да ти кажа...след 2-3 години ще се смееш сам на себе си как си разсъждавал и защо си пускал абсурдни теми по форумитеВсичко е въпрос на време
Всичко
Много ти е "сад"![]()
На 14 много момчета си играят с колички![]()
Първоначално написано от Vanish
Не бе... е-бавам се![]()