Слънчице,два пъти направих грешката да ги запознавам с момчета и цялата ми рода вече знаеше всички подробности за тях и това малко ме дразнеше,а и предпочитам да ги запозная чак,когато съм сигурна,че нещата са наистина сериозни.С първото момче,което познаваха ходихме 2 години и след като се разделихме майка ми беше по-отчаяна от мен Просто го обожаваше Само да не стане объркване - нашите знаят за сегашния ми приятел и то с подробности,просто не са си говорили,но скоро и това ще стане,защото се очертава да стават колеги в полицията ...
А с майката на моя не държа да се запознавам (нищо,че вече сме се засичали 1 път ),защото жената вече май си има едно изградено негативно мнение за мен Просто не може да повярва,че синът й вече е на 19 години и има доста по-сериозна и голяма приятелка от предишните му (защото до сега все с разни 16 годишни се занимаваше).Горката ... беше ужасена,когато на рождения ми ден моя не се беше прибирал около 24 часа Е вече май започна да свиква и да приема факта,че той няма вечно да е нейното малко синче и все пак предпочитам да се запознаем,едва когато разбере,че не съм толкова "страшна/лоша" Е за сметка на това познавам почти цялата му рода - като се мине през братовчеди,лели,чичовци,ба и,дядовци ...