Edna moq priqtelka e amiii hmmm dosta grozna i postoqno mi natqkwa che summ kyrwa a towa ne e taka problema mi e che wsichki momcheta se muknat sled men i me biqt po zadnika s kwi li ne zakani ot sorta na "Shte te skusam dowechera".Pisna mi ot tqh goworih s klasnata, no i tq ne moja da gi ysmiri.A za priqtelkata da popitam tq zawijda li ili prosto e gadna?
1. Пиши на кирилица
2. На колко си години?
3. Не мисля, че си курва, просто ти се обръща повече внимание. Би била такава, ако си лягаше с всеки срещнат, който ти обърне внимание.
Ми.. ДА, в повечете случей завиждат... а как да спреш "обарванията" ... ми следващият път като те барне някой, обърни се вкарай му един здрав в мъдите... да усети болка... и всеки следващ така... а ако те закарат при директора... >> "Питайте го него какво направи!"
Най-вероятно завижда.
Или ти не казваш цялата истина. А това че си се оплакала на даскалката изобщо не ми се вярва. Момичетата колкото и да си говорят, че не им е приятно /макар че е унизително понякога/ винаги се радват някой да ги "закача", защото това си е проява на внимание. Да не си говорим глупости сега. ;]]
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!