Колко ви е дипломата?
5.30 маа фака ... можеше и поече, но тъпата химия
ме cъбаря кибер яко
ЕдинcтBената 3-ка и разBаля целия пейзаж на хубафите оценки :/
ТBоята колко е ?
5.74
брао, брао
Учил cи - изкарал зи
малко кофти ми cтана на мене ако знаех, че толкоа малко няма ми зтигне за 5.50 щях да прозя от дазкалите ама :/// уBи
>> Нема ли други набури е ? 0.о :Д
Много ти е хубав успеха даже..няма смисъл да се нервиш излишно..Химията не се отдава на всекиПървоначално написано от 05763
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
моята май ще е 5.49мн тъпо :Д
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
хахахахахаххахаха, на мене ли да ми е тъпо хахахахахПървоначално написано от PepSsSi
![]()
![]()
:Д:Д:Д
Първоначално написано от PepSsSi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това е гадно! .. На мен веднъж така ме бяха прецакали /миналата година/ на едно контролно по български .. само, че имах 4.49Молих даскалката да мипише 5 .. и нали с приятелки с баба ми .. ми писа
![]()
Ама и аз как се хваля ..
Он топик: Не знам![]()
*сън*
абе да не казвам през къде ми е,че е 5.49 :Д важното е,че н аматурите и от дипломата необходимите ми оценки са повече от задоволителни :P
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.