.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: ;( ;( ;(

;( ;( ;(

Ще бада кратка и ясна с вапроса си . Аз сам 7 клас и втория срок неми варвеше много - жестоко се изложих с БИОЛОГИЯТА ще имам 2 и вапроса ми е ако ме остави на поправителен дали ще мога да кандидатствам или както тати казва - ще мета улиците по пътя

Много се извинявам ако вече ИМА такава тема но лично аз не видях

Мисля, че когато имаше някаква поправка не можеше да се явиш на изпит, но не знам През училищната ми кариера на поправка не съм оставал
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ако си имала добри оценки през цялата година,включително и втория срок - тази оценка няма да ти повлияе кой знае колко..Но пък ако си имала само 3,е възможно да те остави..Не знам..
    - Иначе и аз не съм учила през втория срок,но пък си го направих..Предполагам,че ще имам 5..Но пък задачите си бяха доста лесни - повечето бяха от "елементарната култура"
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Ако имаш 2 няма да можеш да кандидатстваш, но ще имаш може би поправителен изпит.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Колко ще ти е оценката за 2-рият срок ? .. имаш оценка 2 или за срока ще ти остави 2 ? Малко се оплетох ..

Ако първият срок си имала повече от 4 .. надали ще те остави на изпит .. Споко.
    *сън*

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe
    Ако първият срок си имала повече от 4 .. надали ще те остави на изпит .. Споко.
    Точно това казвам..Ако оценките й са 4 и над 4 - няма шанс да остане на изпит..При тройката има вероятност
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Зна4и ако остана на поправителен няма да мога да кандидатствам

Мисля че да ..
    Кажи колко имаш за първият срок и ще ти кажем дали ще останеш на изпит ..
    *сън*

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    няма шанс да остане на изпит..
    ^ Опа, малко нелогично се получи. Шанс от френски е ПОЛОЖИТЕЛНА възможност. Малшанс е отрицателна, а не малък шанс, както си мислят момчетата и момичета с мозък от тесто.

3 ..... ясно разбрах кво е положението.....ама ако утре изкарам поне 4 нема да ме остави ........ отивам да зубря

МНОГО БЛАГОДАРЯ НА СИ4КИ

Успех .. надявам се да не останеш на поправителен, че е ужас ..
    *сън*

Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    няма шанс да остане на изпит..
    ^ Опа, малко нелогично се получи. Шанс от френски е ПОЛОЖИТЕЛНА възможност. Малшанс е отрицателна, а не малък шанс, както си мислят момчетата и момичета с мозък от тесто.
    Какво щеше да бъде този форум без такива умове?

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Еми.. през живота си не съм имала по Биология по-малко от 6 за годината, не мога да ти кажа дали ще те остави или не ... Едва ли.., но всеки учител е различен.. някои са злобни (доста) И как така по дяволите ще имаш 2ка? Това е най-лесния и приятен предмет..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Еми.. през живота си не съм имала по Биология по-малко от 6 за годината, не мога да ти кажа дали ще те остави или не ... Едва ли.., но всеки учител е различен.. някои са злобни (доста) И как така по дяволите ще имаш 2ка? Това е най-лесния и приятен предмет..
    дам,зависи какъв ти е учитела иначе май най-лесния предмет е Музика

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    ...особено лесен и приятен, когато имаш некадърен и най-вече консервативен, миекащ преподавател, чието място не е в биологична паралелка и способен да убие интереса към материята. Едно време мислех да стана ветеринарна лекарка (о, анимал планет)...

Средството за борба с подобен род вредители, мили хора, не е Райд(другояче казано, колкото повече спорите с неприемащ, ръждясал човек, толкова по-зле не за него, а за вас. За него уж има по-висшестоящ да съблюдава прегрешенията, но облаците на Олимп са гъсти и няма изглед към простосмъртните. Колко обичам метафорите . ) Та средството се казва "Игнориране".

Открих, че когато ми е кофти настроението, един разказ за изцепките му връща усмивката на лицето ми.

Днес слушах най-забавната изцепка от мнооого време насам .

Дано Зевс Гръмовержец е милостив и се смили към мишешката ми душа, която плюва в отсъствие на котката, като не позволява лоши очи да стигат до това писание.

Веднъж ни намекна, че няма да бъде на бала ни. Каква приятна утеха. Жалко, че ще строви животецът ни крехък, детски...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си