- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срамно ли е
Е не може ли момиче дето й се прави секс да си го прави и без да е кур*а? Като ти се прави секс ходи прави си ама няма нужда да се хвалиш наляво надясно и да се подиграваш на другите задето не им се прави. Това с компанията са детски истории и както в по-горния пост ще кажа не се интересувай от другите!Първоначално написано от Gr0zDan0v
Само едно ще ти кажа - колкото по-късно, толкова по-добре
След време ще го разбереш сама![]()
много е срамно думи нямам .. как може да не се чукаш .. е бива бива толкова ли си зле.. скачай и ти в леглото с първия срещнат не му мисли .. оле божееее... какви мисли ви минават по главата ..Първоначално написано от roshlichka
а сега и какво мисля наистина ... много ясно че не е срамно ти трябва да се гордееш че си се запазила.. кво дай като другите се чукат чукай се и ти ,,, супер тъпо е да гледаш ДРУГИТЕ... утре други ден .. другите ще станат курвички ше ги опъват здраво .. и няа си намерят сериозен приятел .. ще са едва ли не на повикване .. ами вземи стани като тях щом толкова те е срам![]()
Първоначално написано от ladykeisy
е недей чак така де![]()
Дъ биг куесчун: Искаш ли си момче? Ако не, да не ти пука. Ако да, намери си.
Първоначално написано от roshlichka
стой си монахиня няма нищо лошо :]
Мисля, че е малко тъпо от твоя страна да обиждаш хора, които не познаваш, слагайки всички под общ знаменателПървоначално написано от alonedark
![]()
Първоначално написано от loliii
мисля че трябва да огледаш за други теми относно малолетните дет се праскат
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
сигурно след 10 15 години в детската градина ще раздават безплатни презервативи
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Първоначално написано от roshlichka
![]()
Аз съм почти на 17 години и още не съм правил секс пък ти питаш на 15 срамно ли е. Естествено, че не е срамно. Когато си готова, тогава. Няма нужда да се насилваш.
![]()
Още в родилното ще раздаватПървоначално написано от spexx
![]()
![]()
It's too late...
според мен това, че приятелките ти са правили секс не значи и ти да го направиш.. за всичко си има времепък и щом не си намерила подходящия човек ..
ти чуваш ли се аз също съм на 15 и не съм правил но поюти не ми пука
ама ако кажеш че дори не си мастурбирала вече ще се очудя![]()
ако ми доиде музата да напиша нещо ще го направя
Първоначално написано от godji3
![]()
![]()
![]()
Сашеее, сашее...
It's too late...
чукай се мойто момиче чукай се.... Тва е най-прекия път към морално усъвършенстване...Не е нужно да обичаш човека или дори да си привлечена от него важното е повече хора да разберат че не си "девтвено"![]()
божееее,Първоначално написано от roshlichka
мила ....
ами не знам как да ти отговоря
ние с мойто МиЛоОоОоО ходим от ходим от 1 година и 4 месеца и с него го направих за първи път, бях на 13 мисля ...
но ен се притеснявай ! нормално е , то за всяка жаба си има гьол
![]()
Какво ти пука когато говорят зад гърба ти… нали вървиш пред тях нека гледат гъза ти!
Ама ние сме влюбени затва слънце...да не се обърка момичето шото то между секса и курвенството границата е малка... ;*Първоначално написано от yoan4eto