.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Леко притеснение

Еми...И аз сгафих!!Е не точно,но горе-долу...Тъм..С приятеля ми бяхме на селото му за 1 ден и 1 вечер(събота и неделя се прибрахме),но той беше взел само 3 презерватива,а се оказа,че в селото такова нещо като аптека няма!Както става ясно и трите заминаха още през деня и вечерта.Нооо сутринта се събудихме нещо в настроение.Досега само веднъж сме го правили без,размина ни се.И заиграхме се нещо,поиграхме още,френска ала бала (мисълта ми е,че и да е имало предеякулационна течност всичко е заминало)и после го правихме.Но бяхме много внимателни.нито е свършвал в мен нито някъде около,секс правихме само около 15-20 минути и после тои свърши след френска.Малко съм притеснена-да тичам ли за тестове? А ескапел не искам да взимам,че и без това имам малко своенравни хормони...
    ПС:Ние поддържаме много висока лична хигиена,след всеки акт си теглиме по 1 душ,а в наи-лошия случай аз винаги имам в себе си интимни кърпички,така че няма да питам"а дали не му е останало нещо по..?"

Мисля, че ще е полезно едно тестче да си направиш за всеки случей, но иначе нещо да ти е закъсняло или нещо подобно... ако не... пак си вземи тест за всеки случей... Дано е отрицателен.... стискам палци
    It's too late...

Поне според мен за сега няма от какво да се притесняваш. Иначе, малко ирония на съдбата си е, че хора, които искат бебе, опитват и опитват, а дълго време не им се получава, докато при други с един малък "гаф" става белята.

Както и да е, изчакай да видиш дали ще ти закъснее цикъла, ако ти закъснява, може тогава за всеки случай да направиш тест. Но недей предварително да се притесняваш.

Голям фен
    аз имам подобен въпрос петък ми дойде цикъла и правих секс неделя сутринта но без презерватив не е свършвал в мен купих си тест но още не ми е свършил цикъла... има ли някаква опасност и кога трябва да направя теста?

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от stupid0boy
    Мисля, че ще е полезно едно тестче да си направиш за всеки случей, но иначе нещо да ти е закъсняло или нещо подобно... ако не... пак си вземи тест за всеки случей... Дано е отрицателен.... стискам палци
    +1

Аз да се похваля-всичко е тип топ няма да има кръщене
    Isabelle ако си правила секс докато си в цикъл няма начин да забременееш!!Още по-малко,че ако беше бременна,цикълът ти надали щеше да си продължава...

Цитирай Първоначално написано от myrapture
    Isabelle ако си правила секс докато си в цикъл няма начин да забременееш!!Още по-малко,че ако беше бременна,цикълът ти надали щеше да си продължава...
    Охооо много се бъркаш... естествено, че в цикъл можеш да забременееш, но възможността е супер малка...
    It's too late...

Цитирай Първоначално написано от Isabelle
    аз имам подобен въпрос петък ми дойде цикъла и правих секс неделя сутринта но без презерватив не е свършвал в мен купих си тест но още не ми е свършил цикъла... има ли някаква опасност и кога трябва да направя теста?
    12-14 дена минимум след акта...

+ това... 'щом ти е дошло не се притеснявай много, много... но тестче си направи след 14 дена...
    It's too late...

^ Да,всяко правило си има изкючения,но все пак той дори не е свършвал в нея така че вероятноста е 1:10000000000
    И пак казвам ако яйцеклетката беше оплодена,тя нямаше да продължава да е в цикъл,това се случва само при цветната бременност(която е точно толкова рядко срещана) Момичето да не се притеснява,но за собствено успокоение да си направи теста(знам какво е да си се спекъл така

Мега фен Аватара на TheBeliever
    ^ Да,всяко правило си има изкючения,но все пак той дори не е свършвал в нея така че вероятноста е 1:10000000000
    И пак казвам ако яйцеклетката беше оплодена,тя нямаше да продължава да е в цикъл,това се случва само при цветната бременност(която е точно толкова рядко срещана) Момичето да не се притеснява,но за собствено успокоение да си направи теста(знам какво е да си се спекъл така
    Има два яйчника, които овулират (произвеждат яйцеклетка) по различно време. Има напълно реална възможност докато организма се изчиства от неоплодената яйцеклетка (менструация) в матката да има вече годна за оплождане такава и да стане гаф. Особено при момичетата с нерегулиран още цикъл. И това няма нищо общо с цветната бременност.
    В нейния случай опастност от бременност не мисля, че има, главно защото не е свършвал в нея.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Явно нещо аз не съм чела или слушала където трябва Е човек се учи докато е жив

Явно нещо аз не съм чела или слушала където трябва Е човек се учи докато е жив
    Така е... и ето ще научиш още нещо ново... цветната бременност не е толкова рядко... просто рядко се коментира...
    It's too late...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Има два яйчника, които овулират (произвеждат яйцеклетка) по различно време. Има напълно реална възможност докато организма се изчиства от неоплодената яйцеклетка (менструация) в матката да има вече годна за оплождане такава и да стане гаф. Особено при момичетата с нерегулиран още цикъл. И това няма нищо общо с цветната бременност.
    В нейния случай опастност от бременност не мисля, че има, главно защото не е свършвал в нея.
    Пич, само да те светна, че оплождането е в маточните тръби. Не сметнах за необходимо да чета поста по-нататък.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Пич, само да те светна, че оплождането е в маточните тръби. Не сметнах за необходимо да чета поста по-нататък.
    Благодаря за "светването", "пич". Въпреки тази грешка в поста ми, идеята си остава същата. По време на менструация има реален шанс от забременяване.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Значи темата е готова за ключ.
    Да обичаш значи да страдаш!

Re: Леко притеснение

Еми...И аз сгафих!!Е не точно,но горе-долу...Тъм..С приятеля ми бяхме на селото му за 1 ден и 1 вечер(събота и неделя се прибрахме),но той беше взел само 3 презерватива,а се оказа,че в селото такова нещо като аптека няма!Както става ясно и трите заминаха още през деня и вечерта.Нооо сутринта се събудихме нещо в настроение.Досега само веднъж сме го правили без,размина ни се.И заиграхме се нещо,поиграхме още,френска ала бала (мисълта ми е,че и да е имало предеякулационна течност всичко е заминало)и после го правихме.Но бяхме много внимателни.нито е свършвал в мен нито някъде около,секс правихме само около 15-20 минути и после тои свърши след френска.Малко съм притеснена-да тичам ли за тестове? А ескапел не искам да взимам,че и без това имам малко своенравни хормони...
    ПС:Ние поддържаме много висока лична хигиена,след всеки акт си теглиме по 1 душ,а в наи-лошия случай аз винаги имам в себе си интимни кърпички,така че няма да питам"а дали не му е останало нещо по..?"
    Бременна си!!

Имаш два варианта:
    1. Да се самоубиеш
    2. Да си гледаш детето

А бе ако децата ми един ден са необразовани и невежи по отношение на секса, като вас, то лично ще ги застрелям! Като ти е свършил в устата как искаш да забременееш, а? Айде гълтай спермата и не се притеснявай.

Все пак има 1-2 % шанс да е изпуснал някоя капка сперма в теб, ма ти тва си го знаеш, за кво ни питаш?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си