Когато с гаджето сте се отдали на интимност,какво му позволявате и какво не ,все пак всичко си има граници..аз нз все още какво не бих му позволила..
Инче когато бях у тях се бяхме отдали на интимност но аз малко се бях притеснила тва беше преди 2 месеца и ще споделя
-опитваше се да си махне колана и да махне копчетата но аз нали се бях претеснила и се отказах
-иначе мн се възбуждам като ме пипа отдолу-даже скоро мисля да му споделя ,по дълго време да си държи ръката там-а и мн ми хареса
Също мн ме възбуди и като го пипам и аз отдолу,но аз си махах ръката -нз и аз защо и тои ми хваща ръката и я слага пак на неговата си работа-толко мн се възбудих..и до там тва беше иначе мн ми хареса-но ми беше притеснено -като 1 -ви път нормално..
след Тва като идва у нас пак си се пипахме като бяхме в стаята ни и пак до тук се стигна ,че наще си бяха в нас
А и мн се кефя като иска да се целуваме аз разбирам че иска ,но леко главата си я въртя на др.стран и той ме хваща за брадичката и ми я върти към него и се почва..мляскането ни
Сега ще ви споделя ,нещо което няма да забравя никога,..бяхме на 1 место до 1 река имаше пейка и ние седнахме, тои беше с риза и аз сядам в/у него и той си разкопча ризата и се започна опипването аз бях с потниче,той започна да ме обарва къде ли не,по гърдите,по дупето,като си вкарваше и пръстите.... беше ни мн яко..Възбудих се много и ми се искаше да му кажа да си държи по -продължително ръката отпреде на мойта си работа
ИСКАМ ДА ПОПИТАМ !
-СПоред вас нормално ли е като ме целува по врътлето и да ме лижи(по врътлето)
И вие има ли нещо,което не бихте позволили на приятеля си да ви направи...
Темичката се получи дълга..исках да споделя за реката!Благодаря предварителноо