- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато и двамата сме срамежливи...?
Ами...забих се с едно момче на бала му...и двамата си изкарахме страхотно, но след това стана малко неловко. Излязохме заедно една вечер по мое желание и си говорихме за какво ли не, а после той ме изпрати до вкъщи. Преди да се разделим се гледахме продължително и на мен ми стана неловко и се прибрах. Много го харесвам и знам, че и на него не му е безразлично и само съжелявам, че не го целунах преди да се разделим. Какво да направя, за да задвижа нещата, защото и двамата сме много срамежливи и ме е страх да не направя грешен ход??
Brevior saltare cum deformibus viris est vita
просто излезте още един път и ще видиш,какво е положението
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Колкото и да си срамежлива, бъди инициатор. Обаждай му се, вкарвай разни теми на разговор, кани го да излизате, покажи му, че го харесваш. Би трябвало да се усети и да поеме нещата в свои ръце.
Но да не прекалява с обажданията, защото може да обърне нещатаПървоначално написано от mArMaLaDkA
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
ами опитай се ти да не си чак толкова срамежлива
излезте пак
помогни му и той да се отпусне, да не е толкова срамежлив
и нататъка е ясно, предполагам![]()
Възможно е и да не е така, но има голяма вероятност приятелчето ти да е путчица. Противоположностите се привличат, затова има мъже и жени, затова мъжете са пълната противоположност на жените, както вътрешно, така и външно. Ако смяташ, че ще ти харесва ти да го целунеш първа, ти да му хванеш патлачето, а той да се притеснява и поти... давай.Първоначално написано от niobe
Temet Nosce
벨야카
точно, не искам да съм досадна.Първоначално написано от bobito_th
Благодаря![]()
Чакай малко бе... Тази тема не е ли твоя?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=342069
niobe, коя от двете теми е ебавката? За твое добро е да решиш бързичко.Първоначално написано от Nakadah
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Там е работата, че досега съм свикнала с мъже инициатори, но това в 90% от случаите е съвпадало и с мъже боклуци...може би лош късмет, знам ли. а и както каза - противоположностите се привличат, та и аз така - много ми пукаше за такива дет им е през...Първоначално написано от umri
Точно заради това ми харесва момчето, защото не е кретен(или поне не се е показал като такъв все още), има привличане на физическо ниво, на интелектуално ниво (това звучи смешно, обаче за мен е най-важно да сме на същия акъл или той да е по-умен от мен, защото е мотивиращо), но простоо не сме прекарали достатъчно време заедно.
И се опитвам да разбера как да поправя последното, без да ставам досадна или да го отблъсна (или и двете!)
Иначе не вярвам да се притесни особено ако направя нещо, въпросът е какъв е най-добрият начин и именно заради това направих тема.
нито една от двете. този, с който бях е приятел с привилегии от много време и няма нищо общо с този, за който става въпрос в тази темаПървоначално написано от LadyDi
![]()
Значи, просто да си изясним ситуацията.
Спала си с "приятеля с привилегии" преди няколко дни, но в същото време си си падала по момчето, с което си се забила на бала му преди... хм, няколко седмици?
Точно.Първоначално написано от LadyDi
Похвално
След като не ти липсва срам да спиш с някого, заради самия секс, не виждам защо трябва да се срамуваш да признаеш на друг, че го харесваш.
Ами защото се паникъосвам като стане дума за чувства. Това момче, с което спах го познавам от много време и сме приятели и никога не съм се срамувала от него.Първоначално написано от LadyDi
Благодаря.От всички теми в форум "Любов" ми стана ясно, че колкото повече го мислим, толкова по-зле става. Така че мисля да се пробвам без да се притеснявам от крайния резултат
![]()
Епа удари му една жица на момъка бе
Щом е издържал цяла среща с теб.. значи е издържи още една.. и още една.. и още една...
А да, нали знаеш че ако ще стават нещата между вас.. оня приятел с привилегии трябва да се превърне в приятел без привилегии? Щото ако не си наясно с тая идея.. хич не почвай с новия момък (:
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
хахаПървоначално написано от valdesbg
надявам се.
напълно съм наясно. Благодаря все пак![]()
Ми да.. няма кво д аму мислиш толкоз. Или ще се съласи, или няма да се съласи. А превид че очите му са били като чинии докато сте се разделили... определено ще иска да те види пак.
Щиом не те е целунал тогава... значи е срамежлив. Затоуй - звънкай смело.
А едно "Не" няма да нарани егото ти.
Успех!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House