.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Маика ми

Супер фен Аватара на spopi

Маика ми

Здрасти първо
    Да ви кажа незнам какво искам или съвет да ви кажа какво ми е
    Значи преди 1-2 седмици имах 2 по химия ама си имам и още 1-2. Ама не казах на майка ми да не я притеснявам.Обаче вчера и казах и тя като почна да ме упреква а аз в този момент исках само да ме подгрепи една дума да ми каже. Това ми би вдъхнало кураж.А това е всеки ден прибере се от работа вместо как си като другите родители изпитвахали те колко имаш.Направо откачам Но днес се случи прибрах се както обикновено и първия въпрос изпитвахали е казах дадоха класните по география и история гоеграфия 2 история 4.Ми тя почна този път по сериозно се скарахме казах и мразя те а тя ми удари няколко шамара и излезе някъде.Бащата се прибра вика пак 2.Няма компютър.Така имам чуството че всичко пропада под мен.Психиката ми всеки изминал ден малко по-малко се руши незнам дали мога да издържа В такъв момент не искам да се бях раждала

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    И ти имаш вина, че не учиш, и майка ти и баща ти, че толкова ти се карат за оценките. Според мен един родител не би трябвало да иска прекалено много от своето дете и би трябвало да му знае възможностите. Постарай се да си оправиш тези слаби оценки, защото друг вариант не виждам. Или говори с вашите (ако не си го направила до сега де..)
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на someonerandom
    И аз съм имал такива моменти,когато не ми върви и мисля,че не издържам,обаче като се замисля-винаги излиза,че нашите са прави.Значи имаш 3 двойки по химия,а вашите не знаят,имаш 2 на класно(айде 4-ката може да я преживееш)и не се замисляш,че може да имаш някаква вина?
    Легни,наспи се,научи си за следващия час по химия и география и изкарай някоя хубава оценка.Едно от най-приятние чувства,свързани с училището е да имаш 6 по предмет,по който имаш няколко 2ки
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Супер фен Аватара на spopi
    Знам че имам вина но в един момент имам нужда от подкрепа
    Утре ще си проличи като ме изпитат по химия Стискаите палци
    Едно от най-приятние чувства,свързани с училището е да имаш 6 по предмет,по който имаш няколко 2ки

Може да го изпитан до сега не съм го изпитвала

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ми като имаш двойки и не искаш ваште да ти пилят вземи седни вместо да се оплакваш по форумите и да си губиш времето ее ама значи..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Преди и аз имах подобен.Майка ми постоянно ми се караше като види 2 или 3, но след време спря да ми се кара и започна да приема това, което съм получила и не ми се кара.Така като ти се карат за оценки те правят още по-агресивен, но след време се отчаиват и спират да ти се карат..Не казвам, че съм двойкаджийка, просто ти казвам, че преди и аз бях като теб.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    ква психика кви 6 лева,бе ?!? какво ще ти стане ако седнеш на ден по 30-60мин. да учиш?? Пък и каква реакция очакваш от майка си и баща си ?? имаш 2 и те кво да ти кажат... бравоооо само така !!!
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Голям фен Аватара на Callisto
    И аз бях така като по-малка. Бях много ранима, родителите ми точно се бяха развели, почнах да изкарвам лоши оценки, майка ми и баба ми ми крещяха по цял ден, баба ми надигаше ракийката и после ми вдигаше луди скандали без нищо да съм направила. Не ми даваха да се виждам с баща ми, докато не си вдигна успеха, а единственото от което имах нужда е от родителите си, от подкрепа, от спокойствие и от топла прегръдка, а те ми отнемаха това. Един ден им казах "майната ви" и се изнесох от нас, отцепих се от баба ми, казах на майка ми , че ако иска да я имам за майка ще трябва да се държи като хората и такова конско и четох, че се разплака и от тогава ме защитава. От тогава се виждам с баща си когато си поискам, никой не смее да ми крещи от както разбих главата на баба ми в дивана, понеже напсува баща ми, а аз я предупредих да не го прави и вече всичко е перфектно. Няма правила, няма граници нито скандали. Вече се чувствам щастлива, с добри оценки съм и хващам стипендия, има си супер гадже, при което се изнесох да живея и животът наистина е супер.

Обясни на родителите си, че в момента си в труден период и имаш нужда от разбиране и подкрепа, а не от скандали и нерви. Ако не го разберът ще се наложи да постъпиш като мен.

Аз: Мамо имам 2 по Химия.
    Мама:

...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си