- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Кои е вашият фаворит за спечелването на световното ?
Айде вие сте
Пиши на кирилица.
ShtrudeL
Първи полуфинал: Сърбия - Аржентина
Втори полуфинал: Холандия - Испания
Финал: Холандия - Испания, с минимална победа за Холандия ( 1:0, 2:1 )
Само не разбрах как Холандия и Испания ще се срещнат на полуфиналите, и после на финала пакПървоначално написано от SemperFidelis
![]()
Объркал съм се щото преписвах от листа със всичките мачове и не гледах много много какво пиша, та...
1ви полуфинал Сърбия - Холандия
2ри Аржентина - Испания
финал Холандия - Испания, Холандия шампион.
Англия и Бразилия според мен са с най - големи шансове, иначе съм за Испания, Италия и Аржентина.
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
Испания или Бразилия това е![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Англия или Испания според мен ще спечели световното. Големите разочарования без съмнения ще бъдат Италия,Германия и Франция.
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Испания ми се струва, че в момента имат най-добрия състав. Аз ще стискам палци за Сърбия и си мисля, че са способни да направят голяма изненада.![]()
Ако вратаря им вземе лайно от питбул, изсуши го, сложи го в чорапа и го постави до мрежата преди първия съдийски сигнал!Първоначално написано от LoveLetter
![]()
http://www.novsport.com/news98276_1022.html
Испания и Сърбия. За тях съм, както и за Германия.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Първоначално написано от mitaka93
![]()
Тея сърбия не рабрах кога са станали толкоз мощни![]()
Испания, може и Бразилия за мене![]()
А Аржентина ако бият ше гледаме марадона по парфюм![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Първоначално написано от vaseto0o
Марадона на Кафево ще гледаме...![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Най-големи шансове имат Бразилия и Испания според мен...и никога не трябва да се отписват германци и жабари
иначе аз съм за Холандия, Австралия и все пак Испания и Англия
Хаха - англичаните дето се измъчиха със ЩАТИТЕ ли ? И Определено не си прав за Германия - сигурно не си гледал мача с Австралия ами говориш наизуст - или ако си го гледал сигурно си видял хъса и желанието им за играПървоначално написано от cunt
Иначе Холандия са ми безспорните фаворити.Също ще съм доволен ако германците я вземат![]()
Ще ми се Аржентина да победят.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Германия и Итали ще са на финала и Германия ще бият с малко сиг аз съм за Германияяяяяяяяяяяя
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Ти първо виж човекът кога си е написал мнението и после нападай.Първоначално написано от TheRestorer
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
Пич това са първите мачове. То и Интер едвам излязоха от груповата фаза в ШЛ ,но спечелиха нали?Първоначално написано от TheRestorer
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Ами... има ги и в подписа ми, но...
Италия, Испания, Германия, Англия, Аржентина.![]()
![]()
[b][i]Espa
Всички отписват Аржентина ,но я се осъзнайте!Вижте какви играчи имат!Те са едни от фаворити за Световната титла
[/img]http://www.ing.ula.ve/asemec/argentina.gif[img][/img]
то и англичаните виж какви играчи имат, ама кога са имали национален отбор?
Този който не пада, не се изправя.
Точно пост над тебе съм казала, че подкрепям Аржентина. Според мене именно те ще грабнат купата - това го казах още преди да започне световното. Наистина имат сумати класни играчи. Само Меси да кажем... стига.Първоначално написано от revolver
![]()
[b][i]Espa