- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Само за момичета
Момичета въпросът ми е какви дамски превръзки използвате аз съм на 14 и имам цикъл от малка може би от 3-ти ,4-ти клас.Вчера ми дойде и си сложих от превръзките който са ми под ръка.."Либрес" -зелените.С тях се чувствам горе долу добре, но иска да ви попитам за вашето мнение ,Какви използвате и с какви се чувствате най добре,свободно сякаш е ден като другите.И да е зидражлива,защото искам нещо по добро
Always - памучните
П.п. Темата не е за тук.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Always. Аз съм с чувствителна кожа и те единствено не са ми създавали проблеми.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
По-добро от тампона май няма![]()
Иначе от приятелки знам че ползват Always от онея крилатите![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
Прецени на теб кои ще са ти най- удобни. Изпробвай няколко вида.
ПП: Не е за тук темата .
Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
+1
Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите
Първоначално написано от yYniiKaLnAa
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Първоначално написано от Axe_vs_Sword
![]()
Евърбел повече ме радват...
Saatana! Vittu! Perkele!
Мда, ама ги развалиха като ги направиха с 23142342 крилцаПървоначално написано от rammstein123
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Naturella ii Always![]()
Добре че са бъзиците, да си казваме истината.. =]]
Първоначално написано от EndlessVoid
Много ли ти е смешно?
Ако си на 11 как ще ползваш тампон бе умен?
Иначе Always, либрес..дискрийт за ежедневни.
Always са добри от страна на качеството. Издържат и не пропускат отвън. Като ги рекламират казват, че все едно е нормален ден, но аз не мога да бъда на това мнение. Все чувствам, че нещо ми тече, че ми е мокро...Ако искаш да е като НАЙ-НОРМАЛЕН ДЕН ти препоръчвам тампоните. Те са най-комфортни. Няма значение от колко години ти идва или от това дали си детствена!![]()
![]()
![]()
Libresse розовите попиват най-добре! Препоръчвам ти ги! Аз и мама само тях ползваме!![]()
Добре де, първите няколко дни дали е по-готино да си с тампони като ти тече като фонтан? Веднъж направих тая грешка и слава Богу, че си бях сложила и една тънка превръзка за всеки случай. Знаеш ли колко издържах? Ами 30 мин има няма и добре, че се усетих, та нямаше светъл панталон с червени петна...Първоначално написано от LipSy