.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: съсипана

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)

съсипана

Хей хора искам само да си излея мъката.Ако някой иска да помага-да пише :}

Та зарязах всички момчета,заради това,което харесваХ.Една приятелка му каза какво чувствтам и той й отговорил,че е осъзнал,че го харесвам,но нямал време да се занимава с гаджета сега.Разревах се като лапе, а съм на 18.
    Вече ми е по-добре.Ако искате пишете нещо за подкрепа :}:}
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Ще кандидатства ли ? За матури ли ще се подготвя ? За Европейско ли се готви ? Каква му е причината, за да ти откаже ? Или просто ей така го е изръсил, колкото да те отблъсне ?
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Град
    Ох ами смешно е,но той си е дечко донякъде.Играе на ПС игри и такива ми ти.Не е някой плейбой и затова точно го харесваХ.
    Ще кандидатстваме след година(за университет) ....не знам просто....

Мисля, че нещата е трябвало да станат в малко по-различна хронология - първо да се разбере дали изпитва нещо към теб и тогава чак да тръгнеш да зарязваш другите момчета.
    Недей да съжаляваш, ще ти мине, ако е за едното момче... мани, мани, не си струва просто! Това е моментно състояние, предполагам, прави приятни неща с приятелки и ще се оправиш.

Град
    Цитирай Първоначално написано от glorka94
    Мисля, че нещата е трябвало да станат в малко по-различна хронология - първо да се разбере дали изпитва нещо към теб и тогава чак да тръгнеш да зарязваш другите момчета.
    Недей да съжаляваш, ще ти мине, ако е за едното момче... мани, мани, не си струва просто! Това е моментно състояние, предполагам, прави приятни неща с приятелки и ще се оправиш.
    мерси,

да ще се опитам да ми мине,но няма да е много лесно-харесвам го от 3 години

еми.. аз съм малка за да ти давам на тебе съвети ;]

Град
    Цитирай Първоначално написано от sunshine01
    еми.. аз съм малка за да ти давам на тебе съвети ;]
    прочети какво се случи с мен-и реши ще казваш ли на пича или не...

Мега фен Аватара на xoxi
    Вие познавате ли се?
    Завържи разговор с него, сприятелете си. Почнете от приятелство, пък когато момчето намери време..
    И спря да се върти за миг земята..

Замисляла ли си се дали си хубава?
    Принципно момче, които ти казва, че "няма време да се занимава с гаджета" или е гей, или не те харесва... не вярвам обаче да е гей

Град
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Вие познавате ли се?
    Завържи разговор с него, сприятелете си. Почнете от приятелство, пък когато момчето намери време..
    познаваме се-ще ми се да НЕ.омръзна ми от разговори-3год.само това ии сега....
    мерси все пак :}}}}

Град
    Цитирай Първоначално написано от Vanish
    Принципно момче, които ти казва, че "няма време да се занимава с гаджета" или е гей, или не те харесва... не вярвам обаче да е гей
    ем аз мися ,че съм добре-пускала съм тука снимки...
    оф зарежи

Що пък да не е хубава?! Просто на него може да не му харесва колкото и да е красива, пък и не всичко опира до външната красота.

Цитирай Първоначално написано от britzy
    ем аз мися ,че съм добре-пускала съм тука снимки...
    оф зарежи
    шега, де, шега... не се впрягай толкова :/
    ако искаш пусни една снимка на ЛС да те видя и ще ти кажа, дали е гей или не

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Ми на човека явно не му е до това, в повечето случаи, когато мъж каже нещо значи е така. Той е бил ясен не му е до гаджета. Продължавай напред

Град
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Ми на човека явно не му е до това, в повечето случаи, когато мъж каже нещо значи е така. Той е бил ясен не му е до гаджета. Продължавай напред
    Мерси !

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    На 18 години си,но пък си постъпила като 12-13 годишни..Защо вместо приятелката ти да го попита,ти не го направи ?
    Както и да е..Той е бил ясен - не му е до гаджета..В повечето случаи,момчетата са прави (в такива случаи)...Така,че продължавай смело напред..Живота е пред теб
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

На 18 си станала, а не можеш сама да си избършеш носа(по-културно звучи) без чужда помощ. За абсолютни простотии вече пускате теми.
    Уж трябва вече да сте големи, зрели, да поемете своя път в живота, а продължавате да си изразявате чувствата към някого чрез посредник. FACEPALM!

Град
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    На 18 години си,но пък си постъпила като 12-13 годишни..Защо вместо приятелката ти да го попита,ти не го направи ?
    Както и да е..Той е бил ясен - не му е до гаджета..В повечето случаи,момчетата са прави (в такива случаи)...Така,че продължавай смело напред..Живота е пред теб
    Знам,че е бебешkа постъпка-емиии пред свършен факт нищо не може да се направи.
    Мерси за отговора

Продължи напред, няма смисъл да страдаш и да плачеш, заради въпросния господин.Разбира се когато имаш чувства не можеш да продължиш толкова лесно, но все пак погледни на нещата от добрата страна.Окей, той не е плейбой, до колкото разбирам по думите ти, си падаш по по-земни момчета, но дали именно той е човека с когото искаш да си за напред.Лично аз съм имала връзка с момче, което си падаше по компютърни игрички и прочие и откровено казано изобщо не бях щастлива с него.Той бързаше във всеки един момент да се прибере, че да може да играе на шибаното диабло.Не казвам да не играе, но да ми обръщаше малко внимание поне.Та с течение на времето отношенията ни охладняха и нямаше смисъл да продължаваме.Абее кажи си майната му, нито е първия, нито е последния и продължи напред с високо вдигната глава, всяко зло за добро, може пък съдбата да ти е направила услуга, колкото и налудничево да звучи.

Колкото до коментара на Vanish, лично аз мисля, че всеки е красив сам по себе си, не може всички да сме еднакви и идеални, но пък за всеки влак си има пътници, ако не този, друг ще се качи.Естествено лично мое мнение.

Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope

Колкото до коментара на Vanish, лично аз мисля, че всеки е красив сам по себе си, не може всички да сме еднакви и идеални, но пък за всеки влак си има пътници, ако не този, друг ще се качи.Естествено лично мое мнение.

Град
    Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Продължи напред, няма смисъл да страдаш и да плачеш, заради въпросния господин.Разбира се когато имаш чувства не можеш да продължиш толкова лесно, но все пак погледни на нещата от добрата страна.Окей, той не е плейбой, до колкото разбирам по думите ти, си падаш по по-земни момчета, но дали именно той е човека с когото искаш да си за напред.Лично аз съм имала връзка с момче, което си падаше по компютърни игрички и прочие и откровено казано изобщо не бях щастлива с него.Той бързаше във всеки един момент да се прибере, че да може да играе на шибаното диабло.Не казвам да не играе, но да ми обръщаше малко внимание поне.Та с течение на времето отношенията ни охладняха и нямаше смисъл да продължаваме.Абее кажи си майната му, нито е първия, нито е последния и продължи напред с високо вдигната глава, всяко зло за добро, може пък съдбата да ти е направила услуга, колкото и налудничево да звучи.

Благодаря ти адски много,че отдели време ии ми оправи настроението доколкото можеш

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Мога да изпиша много редове ,но тези неща съм сигурен ,че ти ги знаеш
    От снимките ,които си пускала според мен си много симпатична и не мисля ,че проблема е в теб

Лично за мен реването заради момче/момиче е тъпо.Не е единственият на тази планета , ще си намериш друго момче Айде сега горе главата и продължавай напред

--------------------------------------------------------

Град
    МЕРСИ Blue

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти

Re: съсипана

Цитирай Първоначално написано от britzy

Хей хора искам само да си излея мъката.Ако някой иска да помага-да пише :}

Та зарязах всички момчета,заради това,което харесваХ.Една приятелка му каза какво чувствтам и той й отговорил,че е осъзнал,че го харесвам,но нямал време да се занимава с гаджета сега.Разревах се като лапе, а съм на 18.
    Вече ми е по-добре.Ако искате пишете нещо за подкрепа :}:}
    Когато човек има желание за нещо,време намира
    Сърцето понякога гледа центъра на игрището,но не и тъч линиите.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Сигурен съм, че ако те харесваше, то с удоволствие би пожелал да станете гаджета. А също така е възможно, така както го описваш като задръстен геймър, просто никога да не си е имал приятелка, както и дори да не се е и занимавал с това да си търси, тоест причината да не поеме иниациатива да се дължи в липсата му на опит и от страх да не се изложи. Предразположи го, сподели му, целуни го... Все нещо ще се получи, но само ако направиш реален опит.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си