Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
Продължи напред, няма смисъл да страдаш и да плачеш, заради въпросния господин.Разбира се когато имаш чувства не можеш да продължиш толкова лесно, но все пак погледни на нещата от добрата страна.Окей, той не е плейбой, до колкото разбирам по думите ти, си падаш по по-земни момчета, но дали именно той е човека с когото искаш да си за напред.Лично аз съм имала връзка с момче, което си падаше по компютърни игрички и прочие и откровено казано изобщо не бях щастлива с него.Той бързаше във всеки един момент да се прибере, че да може да играе на шибаното диабло.Не казвам да не играе, но да ми обръщаше малко внимание поне.Та с течение на времето отношенията ни охладняха и нямаше смисъл да продължаваме.Абее кажи си майната му, нито е първия, нито е последния и продължи напред с високо вдигната глава, всяко зло за добро, може пък съдбата да ти е направила услуга, колкото и налудничево да звучи.

Колкото до коментара на Vanish, лично аз мисля, че всеки е красив сам по себе си, не може всички да сме еднакви и идеални, но пък за всеки влак си има пътници, ако не този, друг ще се качи.Естествено лично мое мнение.
Благодаря ти адски много,че отдели време ии ми оправи настроението доколкото можеш