- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво ви е причинила
Имам три нещастни връзки до сега![]()
Първата ми любов беше много мило,сладко момче.Аз бях наивна и глупава,възползвах се от него,само го разигравах.Накрая го зарязах за последно и той стана най-големия пич и сега сме добри приятели.Но връзката не потръгна от моята глупост.
Втората ми любов я залюбих в средата на 5ти клас.Две години го харесваш почти без спиране,почти без той да ми дава каквато и да е надежда за нещо повече.Накрая тръгнахме.Оказа се,че той съвсем не е това,за което съм мечтала и съм го мислела.Издържахме само две седмици,в момента сме жестоко скарани и разбрах,че е съвсем друг човек.
И третата ми,всъщност най-голма любов (която всъщност е втора) срещнах в Русия,лятото преди да тръгна с второто момче.Най-красивото,печено,умно момче.Любов беше от пръв поглед и макар дори да не говорихме на един език (той е руснак),се влюбихме ужасно много.Той беше всичко,за което някога съм мечтала,но наистина.еше перфектен за мен,а и знаех,че той също ме обича безрезервно много.Най-щастливите ми мигове.И после се разделихме и знаех,че никога повече няма да го видя.Ще стана 10 месеца откакто се разделихме.През това време аз ходих с гореспоменатото момче,но никога напълно не забравих моя руснак.Нядавм се някога отново да изживея това
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива