.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Супер фен

Кой бихте избрали?

В момента съм в отчаяно положение, на кръстопът, така да го нарека... Колебая се между 2 момчета (К. и С.)
    К. е от онзи тип момчета, които биха направили всичко, за да те вкарат в леглото си. (най-дългата му връзка е била 1 месец) С него се познавам от 5 месеца. През всичкото това време имаше само зарибявки и зарибявки. . . В началото беше миличък, говорихме си на най-различни теми. Но след това малко по малко започна да проявява мръснишката си страна. Наранявал ме е не един път, след това съжалява и ми се извинява, аз му прощавам, но нали знаете - лоша дума не се забравя.
    С. пък е ужасно мил, грижовен, умен. Държи се приятелски към всички, никога не ме е нагрубявал и никога не би го направил. Него го познавам вече 2 години, защото сме от един клас.
    И сега дилемата - и с двамата ми е приятно, въпреки, че със К. имам много повече спомени, донякъде тъжни, но има и хубави. Със С. пък винаги мога да поговоря на всякаква тема, чувствам се сигурна с него. Но със С. я няма тръпката и усещането, което имам към К. Както винаги харесвам по-лошото, това, което е по-трудно да имам.
    Въпроса ми е на мое място кой бихте избрали?

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ти сама реши.

Ако желаеш бурна и кратка връзка К е твоят човек.
    Ако желаеш по-спокойна, но по-сигурна и продължителна връзка С е твоят човек.

Друго не мога да ти кажа.

Повече от фен Аватара на razores
    Тръгни с К а след 1 месец като скъсате със С

Да няма аз да спЪ и да излизам с тях...

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    зимай тръпката ..рискувай
    може да имате кратка връзка,но да си заслужава : ))
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    зимай тръпката ..рискувай
    може да имате кратка връзка,но да си заслужава : ))
    кратките връзки никога не си заслужават... особено такива, в които секса е приоритета.
    според теб заслужава ли си някъв си там да е с теб само и само да те клати като гладен циганин - джанка, за 1 месец и като му омръзнеш да те изрита?

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Аз бих избрала К, защото в момента не искам връзки. Просто ще се забавлявам с него, пък каквото стане, такова. Няма да се задълбочавам. Въпроса е ти от какво имаш нужда.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от Vanish

кратките връзки никога не си заслужават... особено такива, в които секса е приоритета.
    според теб заслужава ли си някъв си там да е с теб само и само да те клати като гладен циганин - джанка, за 1 месец и като му омръзнеш да те изрита?
    Кратките връзки не си заслужават според теб, защото не това търсиш.

Плюс това, що за мъж трябва да си, че щом свършиш, да изриташ някоя от леглото си като мокро коте? И що за жена трябва да си, че да го позволяваш?

Все тая, отплеснах се. Авторке, отдавна си сложила единия в категория "приятели", не виждам в какво се състои проблемът ти. За всеки човек правилното се изразява в различни неща. От теб зависи какво търсиш и какво искаш. В крайна сметка е хубаво да си правиш и сметките с кръчмаря, че да не останеш от двата стола на земята.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Аз бих избрала К, защото в момента не искам връзки. Просто ще се забавлявам с него, пък каквото стане, такова. Няма да се задълбочавам. Въпроса е ти от какво имаш нужда.
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Избери С.Според мен К. ще те нарани.Но не мисля,че трябва да се осланяш изцяло на съветите от форума.Имай ги предвид,но най-важното е да послушаш сърцето си.Направи това,което смяташ за по-добре.Дори да се окаже грешен избор,все пак ще се извадиш поука.Просто хората сме такива,че трябва сами да преживеем нещо за да се поучим(сами да се опарим ).Така да се каже не вярваме на тези,които вече са се опарили.Аз самата бих избрала С.,защото смятам,че той би могъл да ми предложи много повече от К.Момчетата като К. те прелъстяват докато не те минат и после....Не мисля,че това е любов...С. вероятно не иска само секс...така че...

Град
    Бургас ^^
    мисля, че С. е по-добрия вариант. Та нали една връзка се крепи на доверието, приятелството не само на леглото.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Цитирай Първоначално написано от Vanish

Кратките връзки не си заслужават според теб, защото не това търсиш.

Плюс това, що за мъж трябва да си, че щом свършиш, да изриташ някоя от леглото си като мокро коте? И що за жена трябва да си, че да го позволяваш?

Все тая, отплеснах се. Авторке, отдавна си сложила единия в категория "приятели", не виждам в какво се състои проблемът ти. За всеки човек правилното се изразява в различни неща. От теб зависи какво търсиш и какво искаш. В крайна сметка е хубаво да си правиш и сметките с кръчмаря, че да не останеш от двата стола на земята.
    Казах като омръзне, а не веднага... а такива връзки бързо омръзват

При всички положения запази С. като истински приятел. Не си заслужава да губиш такъв приятел, колкото и да го обичаш (от опит ти го казвам, защото аз имам такава приятелка, която наистина обичам, но не виждах нищо да излезе с нея и затова предпочетох да я имам като най-близка)

Но това си е мое мнение и решение, което аз бих взел
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Кифленска работа, тея момчета да не са предмети? Избери т'ва, ама запази онова за резерва, бла бла.... И после се сърдите някой като ви каже че сте к*рви.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    Кифленска работа, тея момчета да не са предмети? Избери т'ва, ама запази онова за резерва, бла бла.... И после се сърдите някой като ви каже че сте к*рви.
    Няма нужда да си изказваш "компетентното" мнение втори път.

Мерси на останалите за съветите и мненията.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Кой бихте избрали?

Цитирай Първоначално написано от Converse333
    В момента съм в отчаяно положение, на кръстопът, така да го нарека... Колебая се между 2 момчета (К. и С.)
    К. е от онзи тип момчета, които биха направили всичко, за да те вкарат в леглото си. (най-дългата му връзка е била 1 месец) С него се познавам от 5 месеца. През всичкото това време имаше само зарибявки и зарибявки. . . В началото беше миличък, говорихме си на най-различни теми. Но след това малко по малко започна да проявява мръснишката си страна. Наранявал ме е не един път, след това съжалява и ми се извинява, аз му прощавам, но нали знаете - лоша дума не се забравя.
    С. пък е ужасно мил, грижовен, умен. Държи се приятелски към всички, никога не ме е нагрубявал и никога не би го направил. Него го познавам вече 2 години, защото сме от един клас.
    И сега дилемата - и с двамата ми е приятно, въпреки, че със К. имам много повече спомени, донякъде тъжни, но има и хубави. Със С. пък винаги мога да поговоря на всякаква тема, чувствам се сигурна с него. Но със С. я няма тръпката и усещането, което имам към К. Както винаги харесвам по-лошото, това, което е по-трудно да имам.
    Въпроса ми е на мое място кой бихте избрали?
    Отговорът е ясен. К е чукача, а С е този, на чието рамо ще плачеш, след като К. те нарани.

Жената винаги търси лошото, тръпката, мъжествеността и Възбудата.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен
    Град
    Earth...
    Което сърцето ти иска, но смяташ ли че ще промениш първото момче? Защото по това писане така изглежда...

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    Double penetration е решението.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ти нямаш чувства към С., защо да го залъгваш, че си влюбена при положение, че акъла ти е при К? В момента съм в подобна ситуация и зарязвам едно такова момче, защото тръпката я няма и няма смисъл. Замисли се дали при теб ще се появи със С. Не съм за К., но съм против С., защото нямаш влечение Или с такова впечатление съм останала..не знам
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    С

Само по заглавието ще ти кажа... Ако обичаше някой от двамата или тримата или петимата... Би го избрала... Престанете с това кого да избера... ми избери си и двамата... Тройка...
    It's too late...

Нали беше яката кучка дето им ебе майката на всички момчета?Кво стана сега?
    http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy

SheIsAgressive

A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)

Много ясно , че ще избера К. , защото обожавам тръпката ии този тип момчета...всъщност те не се лоши , просто казват някои неща без да мислят за последствията...ии следващия момент разбират какво са направили...Такаче моя избор би бил...К. със сигурност...

Супер фен
    MishaBabyy Какво да е станало?

stupid0boy Аз не съм казвала, че обичам някой от тях двамата. В интерес на истината никога не съм се влюбвала, всичко е просто привличане.

Мерси отново на всички за мненията!

Ми като не обичаш к'во ще подбираш... хващай ги и двамата... ; )
    It's too late...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си