В момента съм в отчаяно положение, на кръстопът, така да го нарека... Колебая се между 2 момчета (К. и С.)
К. е от онзи тип момчета, които биха направили всичко, за да те вкарат в леглото си. (най-дългата му връзка е била 1 месец) С него се познавам от 5 месеца. През всичкото това време имаше само зарибявки и зарибявки. . . В началото беше миличък, говорихме си на най-различни теми. Но след това малко по малко започна да проявява мръснишката си страна. Наранявал ме е не един път, след това съжалява и ми се извинява, аз му прощавам, но нали знаете - лоша дума не се забравя.
С. пък е ужасно мил, грижовен, умен. Държи се приятелски към всички, никога не ме е нагрубявал и никога не би го направил. Него го познавам вече 2 години, защото сме от един клас.
И сега дилемата - и с двамата ми е приятно, въпреки, че със К. имам много повече спомени, донякъде тъжни, но има и хубави. Със С. пък винаги мога да поговоря на всякаква тема, чувствам се сигурна с него. Но със С. я няма тръпката и усещането, което имам към К. Както винаги харесвам по-лошото, това, което е по-трудно да имам.
Въпроса ми е на мое място кой бихте избрали?