.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Идиотите от нашия клас...ОМГ

Такаа-момчетата от нашия клас са...извратеняци си падат...та има едно момиче в класа,мнг готинко.Та така-момчетата са направили скайп с нейното име,и ми писаха на мен,представяйки се за нея Освен тва,си чатихме два дни с "нея" и те накрая си признаха по скайпа,обадиха се и се чу едно "ХАХАХАХАХАХАХА" че и по-дълго ооот тонколоните После затвориха...написах смеещи се емотиконки,че са ме изпързаляли,макар че бях мнг бясна че се представяха за нея...и те почнаха да ме обиждат на тъпа И аз ги обидих,щот чашата преля и те като почнахаааааааа...че и ме заплашваха че у Вторник ша ма бият И аз пиша само неща като "Млъкнете,не ме интересува" но тее...кво да прая?До такава степен лъжат че като ми залепиха дъвка в косата (която отлепях 2 часа и половина ) накараха г-жата да им повярва че не са те Ся кво да прая...ше кажат на г-жата куп лъжи,ше излезна кривата,ше ме претрепят на даскало...ХЕЛП МИ

Е такива детински изпълнения как ги обичах преди малеее . Просто номера е да им свиеш сармичките на място и да не се оставяш те да водят целия парад. Незнам за какво ще те изкарват виновна при положение че са някаква сбирщина кучки дето си търсят забавление на чужд гръб.Ако пък налетят на бой което жестоко ме съмнява да направят , няма да е лошо да им налееш малко поука у кратунките на момента та да разберат че не са попаднали на човека ... Ходи си на даскало и изобщакис да не ти пука от това че са си направили някаква тъпа шега дето едва някои ще го вълнува толкова .... Горе главата и не им се оставяй когато имаш възможността им показвай колко струват те самите ...

Ако искаш да паднеш на тяхното ниво ги унижи публично или ги прецакай по някакъв начин в даскало, примерно като правите контролно ги издай че преписват или им прави забележки при най-строгия учител..

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Детски работи. Нали се сещаш, че нищо няма да направят.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    морската столица
    овен да я заколят и да й изядат белия дроб

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Ами ти не можеш ли да се постараеш да им го върнеш тъпкано? Можеш да си направиш и ти фейк профил и да почнеш да си играеш с някой от тези момченца. В тази възраст е нормално да са много загоряли и да ги изпързаляш едно хубаво като ги накараш този път те да станат за смях.

Въпреки че не съм голям ама наистина тва са детски простотии, на мен баш такива неща не са правили но игнорирам всичко което някой ми прави...Или ако искаш по детския начин извикай някой по-голям дето познаваш и му кажи какво е станало и той да ги набие...Без това е тъпо и инфантилско да се подиграваш на момиче и да го заплашваш....Въпреки че неразбрах дали си момче или момиче но и в двата случая е много инфалтилсок и детско...
    I can see in their eyes
    they've already died
    inside, but as for the outside
    I'll take their f*cking heads

че и ме заплашваха че у Вторник ша ма бият И аз пиша само неща като "Млъкнете,не ме интересува" но тее...кво да прая?До такава степен лъжат че като ми залепиха дъвка в косата (която отлепях 2 часа и половина накараха г-жата да им повярва че не са те Ся кво да прая...ше кажат на г-жата куп лъжи,ше излезна кривата,ше ме претрепят на даскало...ХЕЛП МИ

Е ти пък толкова ли не можеш да се биеш..? Боже колко е лошо да си мишка..
    FUCK-тически не ме интересувате..

Хах да думи са много отворение. Нищо няма да ти направят... Освен това, нали знаеш че чатовете за доказателство, ако недай си Боже нещо ти се случи? Просто се усмихваш и ги подминаваш. Като видят че не им се връзваш ще откажат след време. И аз съм имала такива... Държат се като 4-ри годишни... Просто не им се връзвай.

Супер фен Аватара на Passi0n
    ъм, на 10 ли си?

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Детски работи. Нали се сещаш, че нищо няма да направят.
    не познаваш явно днешната младеж... такива деградета са си за бой.. относно авторката - кво им се обясняваш, ДГЕ, блок и дотам... щели да те бият... ми ти и да те бият няма да си мълчиш.. ако трябва ше стигнеш до органите на реда... точно ей такива деградета като твоите съученици, дай ми ги само!

Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    че и ме заплашваха че у Вторник ша ма бият И аз пиша само неща като "Млъкнете,не ме интересува" но тее...кво да прая?До такава степен лъжат че като ми залепиха дъвка в косата (която отлепях 2 часа и половина накараха г-жата да им повярва че не са те Ся кво да прая...ше кажат на г-жата куп лъжи,ше излезна кривата,ше ме претрепят на даскало...ХЕЛП МИ

Момиче да бие момчета?! Толкова ли си тъпа.
    По темата:освен да намериш хора да пребият въпросните момчета друг изход не виждам.Такива проблеми само с бой се решават,от личен опит говоря.
    ko stawaaa

"... ша ма бият"
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от dark40
    Ако искаш да паднеш на тяхното ниво ги унижи публично или ги прецакай по някакъв начин в даскало, примерно като правите контролно ги издай че преписват или им прави забележки при най-строгия учител..
    Е такива се линчуват.

По темата: тия са момчета ? Как така ще бият теб ако си момиче ?
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от theonly
    Момиче да бие момчета?! Толкова ли си тъпа.
    После ревете за сексизъм...

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България

хайде ся,ти пък да не си плъх случайно как ще се бие едно момиче с няколко момчета..WTF?! ти добре ли си?

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    uBuTo за пореден път ни убеждаваш колко си тъпа
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Passi0n
    ъм, на 10 ли си?
    Значи не си го помислих само аз т'ва...

На колко години сте? Да ви имам и взаимоотношенията...

грешна тема...
    ~ Luv ya!

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Тцтцтц,кой клас си?6ти,5ти?
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

деца сте още
    26.05.10

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    ae na tiq typi momchenca shto ne im pokajesh koi gi komandwa?! az tochno ei takiwa gi mrazq!nashiq klas sa podobni idioti da ne goworim...kato ti nakipi bii i twa e ! nqq kwo da se qdoswash >> just do it girl! yspeh !

Цитирай Първоначално написано от danibebi

хайде ся,ти пък да не си плъх случайно как ще се бие едно момиче с няколко момчета..WTF?! ти добре ли си?
    Ми честно да ти кажа напълно добре съм си.. А какво трябва да направи..? Да се крие, да ходи да плаче при мама и татко, или както ти би казала "да се премести в друго училище".. айде стига бе.. веднъж в живота си не бъдете страхливци..

Искам да се поправя..! Не разбрах че момчета са искали да я бият..! В този случай решението е да викнеш някой да ги пребие.. и накрая когато са полумъртви да им се изплюеш във фейсовете..

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от SheIsAggressive
    Искам да се поправя..! Не разбрах че момчета са искали да я бият..! В този случай решението е да викнеш някой да ги пребие.. и накрая когато са полумъртви да им се изплюеш във фейсовете..
    тва ще е брутално

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си