- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Идиотите от нашия клас...ОМГ
Такаа-момчетата от нашия клас са...извратеняци си падат...та има едно момиче в класа,мнг готинко.Та така-момчетата са направили скайп с нейното име,и ми писаха на мен,представяйки се за неяОсвен тва,си чатихме два дни с "нея" и те накрая си признаха по скайпа,обадиха се и се чу едно "ХАХАХАХАХАХАХА" че и по-дълго ооот тонколоните
После затвориха...написах смеещи се емотиконки,че са ме изпързаляли,макар че бях мнг бясна че се представяха за нея...и те почнаха да ме обиждат на тъпа
И аз ги обидих,щот чашата преля и те като почнахаааааааа...че и ме заплашваха че у Вторник ша ма бият
И аз пиша само неща като "Млъкнете,не ме интересува" но тее...кво да прая?До такава степен лъжат че като ми залепиха дъвка в косата (която отлепях 2 часа и половина
) накараха г-жата да им повярва че не са те
Ся кво да прая...ше кажат на г-жата куп лъжи,ше излезна кривата,ше ме претрепят на даскало...ХЕЛП МИ
Е такива детински изпълнения как ги обичах преди малеее. Просто номера е да им свиеш сармичките на място и да не се оставяш те да водят целия парад. Незнам за какво ще те изкарват виновна при положение че са някаква сбирщина кучки дето си търсят забавление на чужд гръб.Ако пък налетят на бой което жестоко ме съмнява да направят
, няма да е лошо да им налееш малко поука у кратунките на момента
та да разберат че не са попаднали на човека ... Ходи си на даскало и изобщакис да не ти пука от това че са си направили някаква тъпа шега дето едва някои ще го вълнува толкова .... Горе главата и не им се оставяй когато имаш възможността им показвай колко струват те самите ...
Ако искаш да паднеш на тяхното ниво ги унижи публично или ги прецакай по някакъв начин в даскало, примерно като правите контролно ги издай че преписват или им прави забележки при най-строгия учител..
Детски работи. Нали се сещаш, че нищо няма да направят.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
овен да я заколят и да й изядат белия дроб![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Ами ти не можеш ли да се постараеш да им го върнеш тъпкано? Можеш да си направиш и ти фейк профил и да почнеш да си играеш с някой от тези момченца. В тази възраст е нормално да са много загоряли и да ги изпързаляш едно хубаво като ги накараш този път те да станат за смях.![]()
Въпреки че не съм голям ама наистина тва са детски простотии, на мен баш такива неща не са правили но игнорирам всичко което някой ми прави...Или ако искаш по детския начин извикай някой по-голям дето познаваш и му кажи какво е станало и той да ги набие...Без това е тъпо и инфантилско да се подиграваш на момиче и да го заплашваш....Въпреки че неразбрах дали си момче или момиче но и в двата случая е много инфалтилсок и детско...
I can see in their eyes
they've already died
inside, but as for the outside
I'll take their f*cking heads
че и ме заплашваха че у Вторник ша ма биятИ аз пиша само неща като "Млъкнете,не ме интересува" но тее...кво да прая?До такава степен лъжат че като ми залепиха дъвка в косата (която отлепях 2 часа и половина
накараха г-жата да им повярва че не са те
Ся кво да прая...ше кажат на г-жата куп лъжи,ше излезна кривата,ше ме претрепят на даскало...ХЕЛП МИ
![]()
Е ти пък толкова ли не можеш да се биеш..? Боже колко е лошо да си мишка..![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Хах да думи са много отворение. Нищо няма да ти направят... Освен това, нали знаеш че чатовете за доказателство, ако недай си Боже нещо ти се случи? Просто се усмихваш и ги подминаваш. Като видят че не им се връзваш ще откажат след време. И аз съм имала такива... Държат се като 4-ри годишни... Просто не им се връзвай.![]()
не познаваш явно днешната младеж... такива деградета са си за бой.. относно авторката - кво им се обясняваш, ДГЕ, блок и дотам... щели да те бият... ми ти и да те бият няма да си мълчиш.. ако трябва ше стигнеш до органите на реда... точно ей такива деградета като твоите съученици, дай ми ги само!Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
![]()
Момиче да бие момчета?! Толкова ли си тъпа.Първоначално написано от uBuTo
По темата:освен да намериш хора да пребият въпросните момчета друг изход не виждам.Такива проблеми само с бой се решават,от личен опит говоря.
ko stawaaa
"... ша ма бият"
![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Е такива се линчуват.Първоначално написано от dark40
По темата: тия са момчета ? Как така ще бият теб ако си момиче ?
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
После ревете за сексизъм...Първоначално написано от theonly
хайде ся,ти пък да не си плъх случайноПървоначално написано от uBuTo
как ще се бие едно момиче с няколко момчета..WTF?! ти добре ли си?
![]()
uBuTo за пореден път ни убеждаваш колко си тъпа![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Значи не си го помислих само аз т'ва...Първоначално написано от Passi0n
![]()
На колко години сте? Да ви имам и взаимоотношенията...![]()
Тцтцтц,кой клас си?6ти,5ти?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
деца сте още![]()
26.05.10
ae na tiq typi momchenca shto ne im pokajesh koi gi komandwa?! az tochno ei takiwa gi mrazq!nashiq klas sa podobni idioti da ne goworim...kato ti nakipi bii i twa e ! nqq kwo da se qdoswash >> just do it girl!yspeh !
![]()
Ми честно да ти кажа напълно добре съм си..Първоначално написано от danibebi
А какво трябва да направи..? Да се крие, да ходи да плаче при мама и татко, или както ти би казала "да се премести в друго училище".. айде стига бе.. веднъж в живота си не бъдете страхливци..
![]()
Искам да се поправя..! Не разбрах че момчета са искали да я бият..! В този случай решението е да викнеш някой да ги пребие.. и накрая когато са полумъртви да им се изплюеш във фейсовете..![]()
Първоначално написано от SheIsAggressive
тва ще е брутално
![]()