- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тъжно ми е..
попринцип рядко поствам ..,но сега наистина имам нужда..
При мен нещата отсрани изглеждат добре и доскоро ги чувствах така..но напоследък не съм на себе си. Проблемът не е в това,че нямам с кого да споделям..имам такива хора до себе си и ги обичам..но сега отвътре ми е супер тъжно и самотно..
От няколко месеца си имам приятел,в който се влюбих мн..но усещам,че това..което чувствам сега трябва да си го изживея,не искам никой да разбира,че ми е гадно в момента..много,много дълго време се мина от последния ми такъв момент..
Сега..ами сега плача доста често..очите ми се насълзяват от простотии..засягам се от най-малки неща,а попринцип съм ухилена,весела и се шегувам постоянно..не съм сигурна защо..
нямам проблеми с наще,нито с приятелите ми,нито с гаджето ..те ме обичат..
но аз съм като отнесена..училището много ме тормози..откакто си имам приятел нещата там затъват..бвано..ето идва краят на срока..но аз се сетих прекалено късно да уча..сега тея дни само това правя..вчера учих много и знаех почти всичко по Физика,а гопожата днес ми написа 4 ..затапи ме с поредните шитни. Кофти ми е щото се пострах страшно много ,а накрая пак .. преди винаги имах отличен успех..а сега имам да оправям 100 неща тепърва,а вече е краят на срока.Имам добро мнение за възможноститв си..но този срок те сякаш изчезват..преди не се задълбочавах толкова,защото любовта ме отнасяше към други мисли..и училището ми беше последната.Сега вече е късно и аз въпреки,че искам и уча пак не мога да се оправя както трябва..сега се чувствам неудовлетворена,яд ме е..много ме е яд..тази година ми е важна..Седя си в леглото вечер и не заспивам..чувствам се затъпяла и ми е мн мъчно .. искам да спра да се чувствам така..обаче е гадно сам да се виждаш,че смъкваш нивото си..сама съм си виновна,че не успях да се организирам и в училище и в любовта..и сега всичко си личи по успеха ми,по отсъствията ми,по знанията ми..
Имам и сега да уча за класни..а тея мисли ме измъчват и като гледам,че дори и като бях учила много пак се изцепи работата..просто ми се губи желанието..и се появява нещо между мързел,апатия и болка..как да се справя с това
: [
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?