- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ще трябва ли да присъствам???
Искам да попитам трябва ли да присъствам, когато подавам заявление за кандидатстване или могат и родителите да ми го податат.Не ми се ще да губя нито ден от ваканцията!
sry ако има правописни, ама много ми се спи.
![]()
Ами от 15 до 21 е срока, така че можеш и на 15 или 16 да отидеш, в началото на ваканцията. Не знам дали е задължително, но лично аз бих искала да отида, не че няма да се доверя на родителите си, но всичко трябва да е под моя контрол.Няма да загубиш много ценно време от ваканцията си ако отидеш, стига да не е претъпкано с хора.
Не е задължително..Може да отиде само родителя,без тебе..Но и моя съвет е да отидеш
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ама ако не отиде нищо няма да стане! Така ли? Не само защото не искам да губя ден, а задължите трябва да пътувам на 15 Юни и се съмнявам, че ще мога да отида. Само дано не се наложи.![]()
Ами до 21 няма ли да си се върнал? По-добре питай класната/ия си, за да си сигурен.
Ще се върна на 1 Юли!Първоначално написано от UnForgettableDream
Ама ще я питам утре.
![]()
Желателно е и ти да присъстваш![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
офф .. Няма значение дали ще присъстваш.Ако не присъстваш, родителите /или родителят/ ще ти донесат няколко листа .. на които трябва да напишеш:
Също така, ще трябва да видиш и за една малка бележка, на която пише в коя стая са ти изпитите
- Желание 1,2,3... .
.. и задължително ученическата си карта вземай /нищо че са ви казали .. аз да напомня
/, че не пускат ..
![]()
Успех на изпитите! /добре че на вас няма да ви дадат задачи за 12-ти клас, като на нас .. ;dd/ :P
*сън*
Ами те минаха изпитите, ама благодаря все пак.Първоначално написано от fUcKsMiLe
(това емотиконче много ме кефи)