.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Град
    Велико Търново

Ще трябва ли да присъствам???

Искам да попитам трябва ли да присъствам, когато подавам заявление за кандидатстване или могат и родителите да ми го податат. Не ми се ще да губя нито ден от ваканцията! sry ако има правописни, ама много ми се спи.

Повече от фен Аватара на UnForgettableDream
    Град
    Русе
    Ами от 15 до 21 е срока, така че можеш и на 15 или 16 да отидеш, в началото на ваканцията. Не знам дали е задължително, но лично аз бих искала да отида, не че няма да се доверя на родителите си, но всичко трябва да е под моя контрол. Няма да загубиш много ценно време от ваканцията си ако отидеш, стига да не е претъпкано с хора.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не е задължително..Може да отиде само родителя,без тебе..Но и моя съвет е да отидеш
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Велико Търново
    Ама ако не отиде нищо няма да стане! Така ли? Не само защото не искам да губя ден, а задължите трябва да пътувам на 15 Юни и се съмнявам, че ще мога да отида. Само дано не се наложи.

Повече от фен Аватара на UnForgettableDream
    Град
    Русе
    Ами до 21 няма ли да си се върнал? По-добре питай класната/ия си, за да си сигурен.

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от UnForgettableDream
    Ами до 21 няма ли да си се върнал? По-добре питай класната/ия си, за да си сигурен.
    Ще се върна на 1 Юли! Ама ще я питам утре.

Желателно е и ти да присъстваш
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    офф .. Няма значение дали ще присъстваш. Ако не присъстваш, родителите /или родителят/ ще ти донесат няколко листа .. на които трябва да напишеш:
    • Желание 1,2,3... .
    Също така, ще трябва да видиш и за една малка бележка, на която пише в коя стая са ти изпитите .. и задължително ученическата си карта вземай /нищо че са ви казали .. аз да напомня /, че не пускат ..

Успех на изпитите! /добре че на вас няма да ви дадат задачи за 12-ти клас, като на нас .. ;dd/ :P
    *сън*

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe
    офф .. Няма значение дали ще присъстваш. Ако не присъстваш, родителите /или родителят/ ще ти донесат няколко листа .. на които трябва да напишеш:
    • Желание 1,2,3... .
    Също така, ще трябва да видиш и за една малка бележка, на която пише в коя стая са ти изпитите .. и задължително ученическата си карта вземай /нищо че са ви казали .. аз да напомня /, че не пускат ..

Успех на изпитите! /добре че на вас няма да ви дадат задачи за 12-ти клас, като на нас .. ;dd/ :P
    Ами те минаха изпитите, ама благодаря все пак. (това емотиконче много ме кефи)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си