.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Значиии....

Значиии....

Значи:
    На 13 съм.Харесвам едно момче,което не е от моето даскало,нито на моята възраст-той е на 17.Не се познавахме.Просто е уникален,няма втори красавец като него(поне според мен).Не знам какво ми става,сънувам го,мисля постоянно за него,когато не го видя сед училище,денят ми сякаш се обезмисля и сякаш съм пропиляла един ден от живота си.Знам,че ще си помислите "Тя е малка,нищо не разбира,за какво и е по-голям от нея.." и т.н.Историята е следната.От 1 месец и половина,си хвърляме по някой и дръг поглед.Той има фейсбук,както и аз.Но аз съм толкова срамежлива,че даже по едно време и покана там не посмях да му поискам,но благодарение на приятелките ми се усмелих и го направих.Наскоро той имаше РД и се осмелих да му пиша,цитирам: Аз:Честит рожден ден,жив и здрав и всичко най-най ; След малко,вече мислейки че съм сгрешила с това което съм направила,той ми отговори: Мерси ; Аз: и приятно ми е да се запознаем В... ; и отново след малко,пак помислила си че е грешка,той написа: и на мен .... . Тъй като той след учебните часове идва в даскалото виждала съм го не един, не два,ми поне 1000 пъти и го попитах(просто търсех тема на разговор): Ти си момчето,което идва след даскало нали ; той: да . Аз: ок ; Пак след малко му писах : И кво днес остаряхме с една годинка :d:d:d ,той: Да :d,и аз:ми така е :d,но нищо на здраве да е ,той : да. И след малко след около 5 мин той ми писа : Айде аз ставам бб . И аз:бб. Така след няколко дена се реших да му пиша.Написах : И кво как си прекарахме :d:d, но той не отговори.И просто си помислих,че съм му досадила,нз но нещо в мен сякаш се пречупи :X:X И просто нз,помислих си,че той може да е заподосрял,че го харесвам и да ме избягва,но просто се успокоявах с това,че всеки ден като се виждахме след училище,се гледахме,постоянно.Даже един ден не сваляше очи от мен.Бях адски щастлива.А това е самата истина.Няма капка лъжа в това,което казах до момента.Искрена съм с Вас,с цел да ми помогнете-какво да правя по-нататък,малко време ми остава докато съм в това даскало,може повече да не го видя,защото сигурно ще се преместя в друго.Просто искам да знам,дали според Вас той изпитва нещо,дали ме харесва или поне нещо подобно.Ако има какво да правя,ако не да се отказвам.Моля помогнете ми Благодаря предварително,че имахте търпението да прочетете целия този роман , и за помощта

Град
    Бургас ^^
    1. Вие 13 годишните изпростяхте ! Обелил ти 2 думи и те поглеждал, и вече е влюбен до уши в теб
    2. Не се захващай с 17 годишен. Какъв е смисъла ? Той ще търси не само прегръдки и милувки, а нещо, което няма да можеш да му дадеш. А и двамата имате голяма разлика и съответно разлишно виждане за живота и т.н.
    3. Седни поучи, остават ти няколко дена. Излез с приятелки, забавлявай се.

Само не казвай, че си безумно влюбена и много го обичаш. Има разлика между привличане и обич

Град
    Paradise
    Ами по отговорите му съдя, че не те харесва кой знае колко. Но по-скоро не се познавате толкова добре, че това да е перманентно. Пробвай се да бъдете приятели някак. Оттам ще тръгне и останалото.
    Ти интересувала ли си се дали той си има гадже? Това също е от значение.

Град
    Бургас ^^
    пропуснах да кажа- НЕ ГЛЕДАЙ САМО ВЪНШНИЯ ВИД ! той лъже

Град
    somewhere...
    Бъдещето ви е ясно.....то просто не съществува.
    Дори филмите в главата ти да продължат....откажи се.
    Какво като те погледнал няколко пъти...абе стегни се малко !!!!
    They never planned for the future. They weren't supposed to get old and we were never supposed to grow up. The lost, the unwanted, and the abused came here with the purest of intentions, to build a place where there would be no rules, other than a peaceful existence.

Мега фен Аватара на TheBeliever

Не се сдържах. Отговаря ти едносрично на поздрава за рожденния му ден, просто от възпитание. Гледа те след даскало, защото му се струваш позната от фейсбук. За разликата в годините няма да споменавам - достатъчно пъти съм си изказвала мнението за "любовта" между 13 годишна и 17-18 годишен.
    Моето мнение е, че не те харесва. Та той даже не те познава. Съветът ми е да не се надяваш.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

оф, научи се да преразказваш, 'щото иначе няма да си вземеш матурите. Което от една страна е хубаво, ще повтаряш => ще се виждате с момъка още дълго.

Ти си на 13, той на 17. Съвсем нормално е да си падаш по него, но ми се струва, че симпатиите ти няма да са споделени. Твоите интереси са семки и бонбонки, неговите са купони и гаджета за по една нощ(примерно).

Голям фен Аватара на darsit0
    Цитирай Първоначално написано от bobito_th
    Не се захващай с 17 годишен. Какъв е смисъла ?
    ееее, кфо са 4 години бе, хора ? майка ми и баща ми като имат към 10 години разлика нищо не им е попречило да ме напраят, нали ?

все пак ми се струва, че нямаш бъдеще с "момъка"
    ЖЕНСК0 СЪМ

Когато са те правили, майка ти на 13-16 ли е била?

Град
    Бургас ^^
    Цитирай Първоначално написано от darsit0
    Цитирай Първоначално написано от bobito_th
    Не се захващай с 17 годишен. Какъв е смисъла ?
    ееее, кфо са 4 години бе, хора ? майка ми и баща ми като имат към 10 години разлика нищо не им е попречило да ме напраят, нали ?

все пак ми се струва, че нямаш бъдеще с "момъка"

Да, но тя е на 13 той на 17 .. както съм писала в горния пост, те имат различни гледни точки за всичко Мисля, че ако тя е по-голяма и по-зряла няма да има проблем да се хване с 3-4 години по-голям от нея мое мнение
    Right or wrong,
    I can't hold onto the fear
    that I'm lost without you
    If I can't feel, I'm not mine
    I'm not real

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си