.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 87

Hybrid View

Любовта е най-голямата загуба на време!

Губиш си година и половина да обичаш някого,да жертваш всичко за него,да го цениш повече от всичко.. да плануваш бъдещето си със него.. изобщо сигурен бях,че и този човек ще жертва всичко,но НЕ - дойде един гологлав пич на 23 и опааа толкова беше.Затова един съвет - не се привързвайте до безкрайност към половинките си и имайте едно на ум,защото рано или късно ще ви предадат колкото и да си мислите,че сте им безценни и незаменими,а любовта е загуба на време!Съжалявам само,че толкова я обичам ,а на нея не и дреме особено.Дано повече никога да не се привързвам към никого!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Не ви ли писна, по дяволите?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

@ прайса

Не.

@другия
    тъп си .
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Офф.. поредната такава тема.. можеше да го напишеш в една от всичккии теми ии да прочетеш др мнения.. беше излишна 1+ тема..
    * Когато сърцето крещи,а разумът си запушва ушите...когато сълзите напират,а клепачите - съпротивляват,когато гласът се сподавя,а мислите витаят... тогава!

Мега фен Аватара на Hilary_
    .. поредния (но за жалост не и последния) разочарован от любовта! .. ще мине в момента, в който намериш твоето момиче ..

Повече от фен
    Така е, толкова силно харесваш някого, а след един месец ти става крайно безразличен. Странни са чувствата човешки
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Любовта не е загуба на време. Най-малкото си научил ценния урок, че никой в този свят не е незаменим.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Съжалявам,но на който да не му харесва да не пише.Аз просто казах колко излъган се чувствам в момента.

не си единствен ....

Мега фен
    Град
    <3

Re: Любовта е най-голямата загуба на време!

Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    Губиш си година и половина да обичаш някого,да жертваш всичко за него,да го цениш повече от всичко.. да плануваш бъдещето си със него.. изобщо сигурен бях,че и този човек ще жертва всичко,но НЕ - дойде един гологлав пич на 23 и опааа толкова беше.Затова един съвет - не се привързвайте до безкрайност към половинките си и имайте едно на ум,защото рано или късно ще ви предадат колкото и да си мислите,че сте им безценни и незаменими,а любовта е загуба на време!Съжалявам само,че толкова я обичам ,а на нея не и дреме особено.Дано повече никога да не се привързвам към никого!
    ТИ губиш година и половина да обичаш някого.ТИ си бил сигурен. ТИ съжаляваш,а това е глупаво. Въз основа на ТВОЯ личен опит (неуспешен опит) недей да даваш тъпи съвети на никого.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    2 юмрука на гологлавия, 2 шамара на кифлата и си готов.....колкото и да се оплакваш няма да се оправи тъпата путка....
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Град
    Пловдив
    подкрепям мнението на ShtrudeL !

Тъп си. Случило се е на теб, но не означава, че ще се случи на всички. А ние ще пишем където искаме.

A priori любовта наистина е загуба на време. Тя се осмисля единствено, когато е повод за създаването на изкуство и средство за продължаването на човешкия род. Иначе, с риск да се повторя, любовта не е нищо повече от биохимически еквивалент на яденето на големи количества шоколад :]

Напълно разбирам автора на темата, момчетата в България са много по-разумни и узрели за сериозни връзки от момичетата, които не са готови "да жертват всичко" за никого и във всичките си действия са водени от егоистични и материални подбуди. По темата отново се обадиха всички момичета от форума, които излизат на нож срещу всяко интелигентно написано мнение, като стари моми, отдавна намразили всички и всичко.

Цитирай Първоначално написано от beautifulstrangerfan
    A priori любовта наистина е загуба на време. Тя се осмисля единствено, когато е повод за създаването на изкуство и средство за продължаването на човешкия род. Иначе, с риск да се повторя, любовта не е нищо повече от биохимически еквивалент на яденето на големи количества шоколад :]

Напълно разбирам автора на темата, момчетата в България са много по-разумни и узрели за сериозни връзки от момичетата, които не са готови "да жертват всичко" за никого и във всичките си действия са водени от егоистични и материални подбуди. По темата отново се обадиха всички момичета от форума, които излизат на нож срещу всяко интелигентно написано мнение, като стари моми, отдавна намразили всички и всичко.
    Мерси,радвам се че има и разумни хора,които могат да кажат нещо повече,отколкото да ме нареждат.

Мега фен
    Град
    <3
    Оф за теб всичко е омраза и стари моми намразили всичко и всички. ЕМи аз пък не мразя нищо и не съм като стара мома. Не пиши глупости.
    И колкото и интелигентно да бъде написано нещо,пак може да е банално и тъпо.
    А това що за простотия беше?!

Напълно разбирам автора на темата, момчетата в България са много по-разумни и узрели за сериозни връзки от момичетата, които не са готови "да жертват всичко" за никого и във всичките си действия са водени от егоистични и материални подбуди.
    Дано разбираш,че думи като "всичко" или "завинаги" е отвратително много?
    Не,не ми се спори със зле програмиран робот. Безсилна съм за съжаление срещу такива. И дори и да си кажа мнението няма да има подобрение.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Абе *псувня* много дразните с тва "нарежда/т/м/"

Редят се пъзелите...къв е тоя тъп израз? Винаги ме е дразнел. Оо
    4XCOKИ

Фен
    Град
    Варна бе, лек !
    Стига сте тропали човека беее еййййййййййййй наистина е прав, и на мен не ми са иска да е така но найстина е прав ;( Просто вече светът е станал толкова матерялен че няма накъде вече + онея курви от планетата "аре на лов за някой нов" ..... Послушайте го наистина не си губете времето Fully Support

Не,не ми се спори със зле програмиран робот.
    Философски погледнато всеки човек е зле програмиран робот :] Защо робот ли? Защото в него има изначално зададени неща, и това са инстинктите. А защо зле програмиран? Защото човек се учи да контролира и превъзмогва тези инстинкти.

Абе *псувня* много дразните с тва "нарежда/т/м/"
    Редят се пъзелите...къв е тоя тъп израз? Винаги ме е дразнел. Оо
    Хаха научи български език и ще разбереш "къв e тоя израз" .. думите могат да имат повече от едно значение. А за теб май наистина ще е по-добре да започнеш да редиш пъзели за успокояване на разклатените си нерви ;]

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    И сега какво? Ние да си изплачем очите за теб ли?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от beautifulstrangerfan

Абе, младеж.
    Всеки, който вярва в любовта, който намира някакъв смисъл във връзките, освен материализма и поради тази причина, излиза от стереотипа, в който много ти се иска да вкараш всички жени в България.. изведнъж става хейтър или стара мома.
    Аз не мразя никого. Животът ми е прекалено кратък, за да го изпълвам с тази грозна емоция.
    Не разбра ли, че не можеш да си позволяваш да слагаш всички жени под един знаменател, просто защото нямаш физическата възможност да си с всичките. Абсурд, говори от собствен опит. Останалото е глупава статистика, измъкната от мненията на разочаровани тийнейджъри.

Колкото до забележката за старите моми... аз съм омъжена. Не е твоя работа да ти обяснявам, но материализма беше последното нещо, което повлия на решението ми да бъда с този мъж.

Престани да нападаш всички жени, защото го приемам като лична обида вече.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Ти остави това,то цял ден да киснеш във форума и да се чудиш с кого да се заядеш не е работа..А от човек ,който пише "тва" нямам намерение да приемам съвети и критики.

Голям фен Аватара на Crazytu
    А стига вече де ..
    момчетата в България са много по-разумни и узрели за сериозни връзки от момичетата, които не са готови "да жертват всичко" за никого и във всичките си действия са водени от егоистични и материални подбуди.
    .. всички момичета в България ли познаваш, че да правиш такива изводи ?! ..
    Попаднали сте на такива, защото повечето наистина са .. но това не значи, че всички се инетересуваме само от материалното ..
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Ти остави това, то цял ден да киснеш във форума и да се чудиш с кого да се заядеш не е работа .. А от човек, който пише "тва" нямам намерение да приемам съвети и критики.
    Абсолютно си прав. Честно казано се чудя откъде тези личности намират толкова свободно време и дали това, че ще "осерат" някоя тема със заядливите си коментари ги прави наистина щастливи.

Така че ShtrudeL и LadyDi - айде чао, довиждане, лека нощ, приятни сънища, мерси ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си