Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
Еми.. през живота си не съм имала по Биология по-малко от 6 за годината, не мога да ти кажа дали ще те остави или не ... Едва ли.., но всеки учител е различен.. някои са злобни (доста) И как така по дяволите ще имаш 2ка? Това е най-лесния и приятен предмет..
...особено лесен и приятен, когато имаш некадърен и най-вече консервативен, миекащ преподавател, чието място не е в биологична паралелка и способен да убие интереса към материята. Едно време мислех да стана ветеринарна лекарка (о, анимал планет)...

Средството за борба с подобен род вредители, мили хора, не е Райд(другояче казано, колкото повече спорите с неприемащ, ръждясал човек, толкова по-зле не за него, а за вас. За него уж има по-висшестоящ да съблюдава прегрешенията, но облаците на Олимп са гъсти и няма изглед към простосмъртните. Колко обичам метафорите . ) Та средството се казва "Игнориране".

Открих, че когато ми е кофти настроението, един разказ за изцепките му връща усмивката на лицето ми.

Днес слушах най-забавната изцепка от мнооого време насам .

Дано Зевс Гръмовержец е милостив и се смили към мишешката ми душа, която плюва в отсъствие на котката, като не позволява лоши очи да стигат до това писание.

Веднъж ни намекна, че няма да бъде на бала ни. Каква приятна утеха. Жалко, че ще строви животецът ни крехък, детски...