- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Moderated by miloto : Харесвате ли класа си?!
re6ih 4e moje da e tapo ama kvo da se pravi trqbva da zapalna vremeto
малко е странно че е в този форум, ама аре ся
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
обичам те и пак ще те обичам
за тебе мисля до зори
макар пред всички да отричам
и пред себе си дори
Ооооо не мога да ги понасям.Ние сме почти само момичета и има толкова злоба на едно място,много интриги и завист!Не мога да ги понасям тия крави ... и момчетата (ако мога да им кажа така) ........ по скоро меки китки.......!!!!!!Не искам да съм в такъв клас......![]()
mi biva...sq mn hora si gi obi4kam mn mn poneje ve4e sme 2ra god zaedno i si svikanhme...ama mila zemi da istrie6 1nata temi4ka...
Има точно 2 момичета, които са ми наистина приятелки, останалите са завистливи, злобари, надути, нагли и пр.![]()
![]()
![]()
![]()
Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...
moq klas e nai-ludiq i zatva super mn me kefi samo deto momi4etata i mom4etata ne ob6tuvat mn pomejdu si 6oto mom4etata sa malko infantili ma kvo da se pravi![]()
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
mi ponqkoga gi haresvam,ponqkoga ne,ama v sravnenie s klasovete na moi priqteli ,to moq si e SUPER
![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Уф, ами аз в моя клас не знам защо така се получи, но не можах да се впиша. Къде греша и аз не знам. Струва ми се, че в Б клас, където са повече момчета, ме обичат повече(момчетата от бившия ми клас), отколкото моя клас. Ама нали знаете - то чуждото все по-хубаво ни се вижда. Ако можех щях да отида там, но хич не ме бива в математиката (информатиката малко по-дуре)![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Хмм.Моя клас бива въпреки, че ми е писнало от него.Все пак с него сме 7 години... Ама общо взето сме най-якия клас в цяло даскало![]()
Az si haresvam klasa.Ima mnogo gotini hora: vsi4ki momi4eta sa super svestni, nqma zavistlivi ku4ki ili ne6to takova. Mom4etata su6to ne sa gadni. Ima samo 1 zubarka deto vinagi e gotova da precaka rabotata, no pone e 1!
![]()
If you wanna love, fInd your love and fly above!
Samo ne znam tova kakvo ob6to ima s "kozmetika i dieti"![]()
If you wanna love, fInd your love and fly above!
има то4но 6 човека,с който можеш да има6 приятелски отношения![]()
staaaaaaa
v moq klas sme 20 momi4eta i 6 mom4eta oty kojto 2 ne mogat da se narekat to4no taka ne 4e iskam ne6to da klaja ama az i o6te tr momi4eta sme naj-to4nite v klasa te po4ti vsi4ki sa ot selata i sa adski zadrasteni seki dan sa s ga6ti i tva e super protivno ama ebi mu majkata kvo mi puka aot mom4etata se razbira m s vsi4ki ama samo 3-4 sa svestni v ob6ti linii te sa si4kite ama se taq![]()
обичам те и пак ще те обичам
за тебе мисля до зори
макар пред всички да отричам
и пред себе си дори
Josefinne, ти кой клас си и в кое даскало?
Защото аз съм Б клас и има повече момчета, а и профилът ми е Математика и Информатика...![]()
Иначе моя клас горе долу става. Не се оплаквам. Ние сме 8 момичета и 18 момчета. От тези 8 момичета 3 са адски задръстени. Другите 4 ме кефят. Въпреки че има една, която понякога ни къса на всички нервите, но както и да е. От момчетата почти няма готини, но някои са мн. свестни. Но какво да се прави...такъв е живота...Ще трябва да сме заедно още 5 години...![]()
xaaz kvo da kaja kato sme 17 momi4eta , ot koito samo 3-4 bivat , drugite sa jmelove
imame 9 mom4eta , ot koito puk 3 idiota , 3 mutacii i 3 svestni .... ina4e v moq klas ima dori nabori 91 i 89 ... no imenno te sa nai - sprelite
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mi s moq klas sym za pyrva godina, 4 momcheta i 18 momicheta obache super mnogo se razbirame i sme mngo zadrujni, pone zasega natam vyrvi, koeto strashno me radva![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
ми...не гласувах щото няма точно описание..бе готини хорица....яки са..ма още не са се приспособили сички..за пръв път сме в тоя клас..и тей ма са яки:Р
Хм, аз какво да кажа... в моя поток сме 193 човека, едно 70% не ги познавам още ,но повечето изглеждат свестни...
П.С. Не искам с никого да се заяждам, ама бейби, кому беше нужно да пускаш темата 2 пъти...
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
Разбира се ! Трябва да си харесвам класа за да ми е яко да ходя на у-ще в началото леле не ги понасях обаче вече съм им свикнала о класа имам само 5 аверки + 1 момче което ми е приятел чат-пат и другите са ми приятелки не приятелки амиии добри познати абе разбираме се ! Хубавото е ,че сме адки сплутен клас и праиме много купониии и такива неща![]()
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
imenno.oba4e tva tuka li trqq da e???Първоначално написано от slun4ice
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Abe moq klas ne e tragidia no az ne go haresvam osobeno.Momi4etata sa nqkvi tapi zadrasteni ovci(kato izkliu4im 3)i mom4etata ne ostavat po nazad.Ot 12 MOM4ETA SVESTNITE SA TO4NO 3.Iskam si stariq klas![]()
![]()
Nego mnogo si go obi4ah...
Liubovta e 4uvstvo koeto 4uvstva6 kogato si po4uvstval 4e 4uvstva6 4uvstvo koeto nikoga ne si 4uvstval
Ne shva6tam kakvo ima6 predvid!Първоначално написано от amy lee
![]()
Tъп,ама няма да е за дълго!
nqko stavat ama drugi sa golemi 4e6iti,i ne gi haresvam!za da ima klas trqbva vsi4ki da sa edinni,a nie ne sme!
kvo da se prai ima samo op6te 1 godina zaedno!
![]()