.

Виж резултатите на анкетата: харесвате ли класа си

Гласували
105. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не не мога да го понасям

10 9,52%
  • не особено много

9 8,57%
  • не

4 3,81%
  • абе не е лош ама може и по-добре

27 25,71%
  • има то4но 6 човека,с който можеш да има6 приятелски отношения

26 24,76%
  • става

14 13,33%
  • еXтра по-добър не може да бъде

15 14,29%
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Град
    неизвестно

Moderated by miloto : Харесвате ли класа си?!

re6ih 4e moje da e tapo ama kvo da se pravi trqbva da zapalna vremeto
    малко е странно че е в този форум, ама аре ся

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    обичам те и пак ще те обичам
    за тебе мисля до зори
    макар пред всички да отричам
    и пред себе си дори

Ооооо не мога да ги понасям.Ние сме почти само момичета и има толкова злоба на едно място,много интриги и завист!Не мога да ги понасям тия крави ... и момчетата (ако мога да им кажа така) ........ по скоро меки китки.......!!!!!!Не искам да съм в такъв клас......

Голям фен
    Град
    Ямбол
    Моя не е нищо особено, ама все пак си го харесвам

BLOODY`MARY
    Guest
    mi biva...sq mn hora si gi obi4kam mn mn poneje ve4e sme 2ra god zaedno i si svikanhme...ama mila zemi da istrie6 1nata temi4ka...

Има точно 2 момичета, които са ми наистина приятелки, останалите са завистливи, злобари, надути, нагли и пр.
    Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...

Супер фен
    Град
    Sofia
    moq klas e nai-ludiq i zatva super mn me kefi samo deto momi4etata i mom4etata ne ob6tuvat mn pomejdu si 6oto mom4etata sa malko infantili ma kvo da se pravi
    koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka

Голям фен
    Град
    S o F i A
    mi ponqkoga gi haresvam,ponqkoga ne ,ama v sravnenie s klasovete na moi priqteli ,to moq si e SUPER
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Уф, ами аз в моя клас не знам защо така се получи, но не можах да се впиша. Къде греша и аз не знам. Струва ми се, че в Б клас, където са повече момчета, ме обичат повече(момчетата от бившия ми клас), отколкото моя клас. Ама нали знаете - то чуждото все по-хубаво ни се вижда. Ако можех щях да отида там, но хич не ме бива в математиката (информатиката малко по-дуре)
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Хмм.Моя клас бива въпреки, че ми е писнало от него.Все пак с него сме 7 години... Ама общо взето сме най-якия клас в цяло даскало

Фен
    Град
    Sofia
    Az si haresvam klasa. Ima mnogo gotini hora: vsi4ki momi4eta sa super svestni, nqma zavistlivi ku4ki ili ne6to takova. Mom4etata su6to ne sa gadni. Ima samo 1 zubarka deto vinagi e gotova da precaka rabotata, no pone e 1!
    If you wanna love, fInd your love and fly above!

Фен
    Град
    Sofia
    Samo ne znam tova kakvo ob6to ima s "kozmetika i dieti"
    If you wanna love, fInd your love and fly above!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    има то4но 6 човека,с който можеш да има6 приятелски отношения

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    staaaaaaa

Град
    неизвестно
    v moq klas sme 20 momi4eta i 6 mom4eta oty kojto 2 ne mogat da se narekat to4no taka ne 4e iskam ne6to da klaja ama az i o6te tr momi4eta sme naj-to4nite v klasa te po4ti vsi4ki sa ot selata i sa adski zadrasteni seki dan sa s ga6ti i tva e super protivno ama ebi mu majkata kvo mi puka aot mom4etata se razbira m s vsi4ki ama samo 3-4 sa svestni v ob6ti linii te sa si4kite ama se taq
    обичам те и пак ще те обичам
    за тебе мисля до зори
    макар пред всички да отричам
    и пред себе си дори

Josefinne, ти кой клас си и в кое даскало?
    Защото аз съм Б клас и има повече момчета, а и профилът ми е Математика и Информатика...

Иначе моя клас горе долу става. Не се оплаквам. Ние сме 8 момичета и 18 момчета. От тези 8 момичета 3 са адски задръстени. Другите 4 ме кефят. Въпреки че има една, която понякога ни къса на всички нервите, но както и да е. От момчетата почти няма готини, но някои са мн. свестни. Но какво да се прави...такъв е живота...Ще трябва да сме заедно още 5 години...

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    xa az kvo da kaja kato sme 17 momi4eta , ot koito samo 3-4 bivat , drugite sa jmelove imame 9 mom4eta , ot koito puk 3 idiota , 3 mutacii i 3 svestni .... ina4e v moq klas ima dori nabori 91 i 89 ... no imenno te sa nai - sprelite

Mi s moq klas sym za pyrva godina, 4 momcheta i 18 momicheta obache super mnogo se razbirame i sme mngo zadrujni, pone zasega natam vyrvi, koeto strashno me radva
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    ми...не гласувах щото няма точно описание..бе готини хорица....яки са..ма още не са се приспособили сички..за пръв път сме в тоя клас..и тей ма са яки:Р

Фен Аватара на Eclipse_bb
    Град
    Yet to be revealed
    Хм, аз какво да кажа... в моя поток сме 193 човека, едно 70% не ги познавам още ,но повечето изглеждат свестни...
    П.С. Не искам с никого да се заяждам, ама бейби, кому беше нужно да пускаш темата 2 пъти...
    The more I see, the more I know.
    The more I know, the less I understand...

Супер фен
    Разбира се ! Трябва да си харесвам класа за да ми е яко да ходя на у-ще в началото леле не ги понасях обаче вече съм им свикнала о класа имам само 5 аверки + 1 момче което ми е приятел чат-пат и другите са ми приятелки не приятелки амиии добри познати абе разбираме се ! Хубавото е ,че сме адки сплутен клас и праиме много купониии и такива неща
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    imenno.oba4e tva tuka li trqq da e???

Любовта е най-висшата степен на омразата

Abe moq klas ne e tragidia no az ne go haresvam osobeno.Momi4etata sa nqkvi tapi zadrasteni ovci(kato izkliu4im 3)i mom4etata ne ostavat po nazad.Ot 12 MOM4ETA SVESTNITE SA TO4NO 3.Iskam si stariq klas Nego mnogo si go obi4ah...
    Liubovta e 4uvstvo koeto 4uvstva6 kogato si po4uvstval 4e 4uvstva6 4uvstvo koeto nikoga ne si 4uvstval

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от amy lee
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    imenno.oba4e tva tuka li trqq da e???
    Ne shva6tam kakvo ima6 predvid!

Guest
    Tъп,ама няма да е за дълго!

Guest
    nqko stavat ama drugi sa golemi 4e6iti,i ne gi haresvam! za da ima klas trqbva vsi4ki da sa edinni,a nie ne sme! kvo da se prai ima samo op6te 1 godina zaedno!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си