- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Не мога без нея ...
Здравейте, имам една най-добра приятелка .. поне беше най-добра приятелка!Та скарахме се вчера, заради едни момичета, мои бивши фр, докъто не разбрах кфа боза са ..
Та днес се скарахме още веднъж, защото аз не живея в града а извън него .. Тя се оговорила с едно от тея момичета и аз и се расърдих .. Реших да и се извиня отивам до беседката и тя там с другото момиче .. Тя ми каза че ми е сърдита и аз за кфо? Тя ми каза, щото само сме се карали ..
И ми вика че тряало да сме само на "Здравей - Здрасти" .. И аз и казах - Майната ти! И се разплаках и си тръгнах!!
![]()
![]()
Та нали имаме едни медальони които са разделени във форма на сърце, тя го беше махнала ..
![]()
![]()
![]()
Моля ви кажете ми какво да направя .. Моля ви!!
![]()
♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥
Ако ти е била "истинска добра приятелка" нямаше да постъпи така подло..Била е ясна - искала е да сте на "Здравей-Здрасти",нищо повече..Аз ще те посъветвам ако имаш грам достойнство,да не й ходиш след гъза..Но пак оставам на мнение,че не ти е била някаква "приятелка",но все пак не я познавам,но от писаниците ти излиза това..Както и да е...Продължавай смело напред..Живота продължава,не си заслужава да си провалиш дните си заради нея..Още колко такива проблеми ще имаш - така,че свиквай още от сега
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Успокой се и запази достаойнството си. След време тя ще се върне, но не и постилай бързо.. Дано да разбере какво е значела и какво значи за теб. Щом пишеш във форум, значи е било сериозно
. Не мога да разсъждавам напълно, защото не познавам нито една от двете ..
И все пак .. ако искаш още нещо да те посъветвам, пиши ЛС
Надявам се да помогна с каквото мога, защото и аз съм изтърпяла подобни свади .. ако мога така да го нарека. И Смайлз каза всичко, което аз д/г щях да напиша
.
Успех:
*сън*
Аз пък няма да те заблуждавам - вероятно няма да се върне приятелката ти. Щом е решила така, щом ти не си й нужна, защо тя трябва да е нужна на теб?! Имам опит, така че ти говоря съвсем сериозно. Преди време с една "приятелка" се разбирахме чудесно, аз държах много на нея, но постепенно тя започна да се отчуждава. Почна да прави неща, които приемах твърде лично. Общо взто - този човек много ме нарани и обиди. Но вече е зад гърба ми. И знаеш ли какво? След нейното "приятелство" намерих ИСТИНСКО такова (не че и преди това нямах, просто наистина държах на въпросното момиче). Да, понякога ми липсва, но когато я погледна, когато видя как се държи, каква е всъщност - разбирам, че нямам нужда от такива хора до себе си. И ти го казвам само за да те предпазя от по-нататъшни разочарования. Да, може и да се върне, но може и като моята позната изобщо да не осъзнае как е наранила човек, който е я приемал за много близка. Успех!![]()
Поне си разбрала каква е![]()
![]()
......наистина сега много боли ,но повярвай ми скоро ще разбереш ,че е било за добро
![]()
(казвам го от опит)
Повярвай ми,можеш без нея.Просто след време тя ще се върне,осъзнала грешката си.Другия вариант е просто вече да не иска да сте фр.а познати.С течение на времето се свиква,пък и още много такива ситуации ще имаш.
От начало като се зачетох си помислих че е нещо важно, но после щях да припадна от смях ! Момиче ти вероятно си на 12 години като се казар с така наречените ти приятелки за някакви меко казано ''тЪпотий'' .. Върха на сладоледа беше това за медальоните > Предметите не определят приятелството! [Mоля ти се порасни малко ]Първоначално написано от blueprincess
Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва
На колко си?-10![]()
![]()
![]()
![]()
Големи простотии от лапета-я се стягай и не се занимавай
+ 1Първоначално написано от danibebi
На колко сте ?
Един медальон .. не означава край!
Ще се сдобрите , само ви трябва време.
Първоначално написано от SmilezZz
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Добре и на мен ми се струва, че това е детска история, но ще ти дам съвет. Говори с нея.. друго не виждам, ако искаш "да си я върнеш'. И наистина това, че си е махнала медальона нищо не значи. Споко..![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
+1!Първоначално написано от the_best_f
п.п. Все едно аз съм го писала!!![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
1-во, тея медальони ги носим от страшно мн време ..
2-ро да на по 11-12 сме ама е мн сериозно щото пак се скарахме пак се сдобрихме и след 1 ден я гледам как се забавлява със същите момичета.
3-то днес ми каза че ще излезем само двете, после и се обаждам тя пак с тях в беседката ,.. Идеше ми да се разпла4а .. Така 4е не си мислете 4е са някви "Тъпотии" .!![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥
Ти си едва на 12 години,тепърва ще срещаш нови приятели,горе главата![]()
When a man lies he murders some part of the World.These are the pale deaths which Men miscall their lives all this...I cannot bear to witness any longer cannot the Kingdom of Salvation...take Me home
Това не може да ти е приятелка - щом се сърди за такива работи.Запази си достойнството както вече казаха и не й се моли - тя определено не заслужава. Живота е пред теб - ще има още мнооого хора с които да се запознаеш,, така че горе-главата и смело напред. Дано след време тя осъзнае какво е загубила.
![]()
Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.
Всички обвиняват другото момиче,но според мен и авторката е малко виновна-защо ще й се сърдиш,че е излязла с другите момичета?..Това,че на теб не са ти приятелки вече,не означава,че тя не може да излезе с тях![]()