- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Плс..помогнете ми :(
Как да подходя към момчето,което харесвам??? Плс помогнете ми![]()
Е кажи повече. Приятели ли сте, на колко сте и т.н.
Като "няма пък" защо излишно си мориш ръчичките ???
Ами да...може да се каже че сме дори и малко повече от приятели...излизаме на кафенце а-у остава само да ми кажете какво да направя,за да бъде с мен.. (имам предвид гадже)![]()
е така, да има.
плюс това не си моря "ръчичките", а пръстите.
Ами пръстите къде са ти?![]()
Първоначално написано от bebsityY
Ясно какво имаш предвид. Щом сте добри приятели и излизате.. може просто да му правиш намеци, а не да му изтърсиш "харесвам те" когато най-малко очаква. Той сам би трябвало да се досети..надявам се. Не пресилвай нещата защото може да се отдръпне.
зависи. може и на "ръчичките" да са, може и на крачетата да са.![]()
Не можеш да го накараш "да ти е гадже", ако няма привличане между вас, нямате общи теми на разговор и не ви е приятно заедно.
Е мисля че ако не му беше приятно в компанията ми нямаше да излиза с мен все пак...
А ии не искам да го "карам" да ми бъде гадже искам той сам да се усети че го харесвам ии той да направи първата по-решителна крачка...![]()
Оф... не поредния ами N-тия... Вземете излизайте малко повече от вас и може и да разберете![]()
Защо си мислите, че ВИНАГИ момчетата трябва да ви казват колко много ви харесватКойто има някакво влечение към дръгия отива и му казва. Ами ако ти просто си мислиш, че той те харесва? МмММ? Ще стоиш и ще го чакаш да ти каже "Харесвам те." ? Ами ако те харесва като приятел ? Много взех да мисля, а не е добре, че накрая друго ще искарам
Ами като го харесваш просто го предразположи и му го сподели. Иначе можеш да кажеш на някоя твоя приятелка да се "изпусне" пред него и той така да разбере.
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
В днешно време, доста по-често се случва момичетата да правят първата крачка... но в твоя случей е по добре да почакаш .. да му го намекваш някак си, но не и да му го изръсиш изведнъж.. когато излизате му казвай, че ти е много приятно с него .. че имате общи теми .. и т.н мисля, че той сам ще се досети.. особенно ако те харесва и той само това ще му трябва да чуе и кой знае .. може да ти предложии .. но засега давай полека.. не пресилвай нещата..Надявам се все пак да съм помогнала.. и УСПЕХ .. даноо тръгнете в най скоро време !!
![]()
Благодаря ви !!![]()