- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Такъв тип бански
дай да го видим тоя коремПървоначално написано от koshtramba
![]()
мм не знам, но в другата тема "Бански 2010" най-вероятно си я гледала много от момичетата харесват този тип бански и мослят тази година да са с такъв и това ме навежда на мисълта, че ще върви много тоя банскиа инъче по темата идея си нямам от къде можеш да си купиш, но другите поне те насочиха
![]()
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
Определено банският е подходящ за малък бюст именно защото не повдига. А по принцип голям естествен бюст винаги има нужда от поне малко повдигане. Не говоря само от естетична гледна точка, по-комфортно е. А и "подрастващите",гледайки масово силиконов бюст по медиите, си мислят, че и големите естествени гърди изглеждат по същия начин като силиконовите![]()
Липса на опит.![]()
Иначе такъв бански има в New Yorker. Аз много харесвам такъв модел с дървени кръгове между гърдитеи по бедрата.
Не разбирам много от бански(особено от женски), но имам собствен стил и мога да кажа че 1-вата и 2-рата снимка супер много ми допадат ! Ако имах приятелка бих я посъветвам да се ориентира към такъв тип бански ! Ако евентуално и отиват да си ги закупи. 2-ро > Видях че има имаше накъв спор дали на всички жени с различни бюстове ще им отива точно този тип бански. Та така - Поговорката: На хубав човек всичко му отива ! - (Не е вярно изобщо) Всеки си е индивидуален -![]()
Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва
Аз също си търся нещо подобно.
Разгледах в няколко магазина и цените бяха различни - от 20 до 50,60 лв... зависи от марката и материята.
Аз си купих бански с такъв модел горнище и ми харесва как ми стои...Не съм много надарена, но не съм и плоска...мисля, че стои добре и много му се кефя, понеже като се пека махам презрамката и става хубав тен![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
и аз си търся такъв тип бански, но не си намирам във Варна.. умирам за такъв бански.. ноооо немога и немога да си намеря.. ако имам скоро път към Ню Йоркъра ще погледна ако ли не ще се скитам докато не си намеря късмета
Аз съм от по-надарените и този тип бански ми е много удобен, защото придържа гърдите ми добре със закопчалката отзад и зад врата. Когато съм с бански с презрамки ми се изхлузват като плувам и става мазало :X Имам един от миналата година и тази си взех подобен модел отново от Seven seconds, така че може там да провериш, има всякакви цветове и т.н.
тоя е мн готин , но според мен не е за плаж...
и този ми харесва
New Silhouette имат много хубави бански и не са много скъпи , и мисля че имаше точно такъв
Не съм съгласна,че този бански е за надарени момичета.. аз имам такъв и адски ми сплесква гърдите,толкова е грозно,че нямам думи.
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
по скоро този (без презрамките) е за силиконови гърди....
onzi den nqmah rabota i si obikalqh bezcelno sofiq minah prez ilienci da razgledam i est si vzeh ne6to ..no tam ima6e edno magazin4e vutre v mola ima6e nai razli4ni banski .. za malki cici .. za sredni cici.. i za bidoni jenata mi obqsni vsq4ko predloji mi modeli..i tn. be6e stra6no mila ot tam si vzeh moq kato zebra e razcvetkata stra6no sexy![]()
no fototo mi se s4ypi i nemoga da go pokaja
![]()
badI sEbEsI
еми , аз ще използвам темата за да попитам .. Такам .. като цяло не съм плоска, ама не съм и надарена, та г/д можете ли да ме насочите към модел бански .. ?![]()
супер си го обеснила - незнам дали някога щях да мога да се опътя в този сайт без твоята помощ (bow)Първоначално написано от BlackkStar
Мерси, мацка!
Life is not a circus, it's a fuckin cabaret...
супер си го обеснила - незнам дали някога щях да мога да се опътя в този сайт без твоята помощ (bow)Първоначално написано от BlackkStar
Мерси, мацка!
Life is not a circus, it's a fuckin cabaret...
Аз имам такъв,даже два.. точно така си е,че трябва или да имаш много стегнати гърди или почти да нямаш защото от една страна ги придържа добре,но от друга е неудобно и изглежда много зле.
• Обичай,за да те обичат! •
Вчера видях в Ню Йоркър такъв модел.Първоначално написано от roshlichka
chefk0