.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    и без тва всички се заглеждат в корема ми
    дай да го видим тоя корем

Повече от фен Аватара на IfeTyy
    мм не знам, но в другата тема "Бански 2010" най-вероятно си я гледала много от момичетата харесват този тип бански и мослят тази година да са с такъв и това ме навежда на мисълта, че ще върви много тоя бански а инъче по темата идея си нямам от къде можеш да си купиш, но другите поне те насочиха
    Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!

Определено банският е подходящ за малък бюст именно защото не повдига. А по принцип голям естествен бюст винаги има нужда от поне малко повдигане. Не говоря само от естетична гледна точка, по-комфортно е. А и "подрастващите",гледайки масово силиконов бюст по медиите, си мислят, че и големите естествени гърди изглеждат по същия начин като силиконовите
    Липса на опит.
    Иначе такъв бански има в New Yorker. Аз много харесвам такъв модел с дървени кръгове между гърдите и по бедрата.

Повече от фен Аватара на Kmet4e
    Не разбирам много от бански(особено от женски), но имам собствен стил и мога да кажа че 1-вата и 2-рата снимка супер много ми допадат ! Ако имах приятелка бих я посъветвам да се ориентира към такъв тип бански ! Ако евентуално и отиват да си ги закупи. 2-ро > Видях че има имаше накъв спор дали на всички жени с различни бюстове ще им отива точно този тип бански. Та така - Поговорката: На хубав човек всичко му отива ! - (Не е вярно изобщо) Всеки си е индивидуален -
    Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
    Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва

Аз също си търся нещо подобно.
    Разгледах в няколко магазина и цените бяха различни - от 20 до 50,60 лв... зависи от марката и материята.

Супер фен Аватара на gabi_94
    Аз си купих бански с такъв модел горнище и ми харесва как ми стои...Не съм много надарена, но не съм и плоска...мисля, че стои добре и много му се кефя, понеже като се пека махам презрамката и става хубав тен
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    и аз си търся такъв тип бански, но не си намирам във Варна.. умирам за такъв бански.. ноооо немога и немога да си намеря.. ако имам скоро път към Ню Йоркъра ще погледна ако ли не ще се скитам докато не си намеря късмета

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Аз съм от по-надарените и този тип бански ми е много удобен, защото придържа гърдите ми добре със закопчалката отзад и зад врата. Когато съм с бански с презрамки ми се изхлузват като плувам и става мазало :X Имам един от миналата година и тази си взех подобен модел отново от Seven seconds, така че може там да провериш, има всякакви цветове и т.н.

Супер фен Аватара на rakiQ
    тоя е мн готин , но според мен не е за плаж...

и този ми харесва

New Silhouette имат много хубави бански и не са много скъпи , и мисля че имаше точно такъв

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Не съм съгласна,че този бански е за надарени момичета.. аз имам такъв и адски ми сплесква гърдите,толкова е грозно,че нямам думи.
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Супер фен Аватара на rakiQ
    по скоро този (без презрамките) е за силиконови гърди....

onzi den nqmah rabota i si obikalqh bezcelno sofiq minah prez ilienci da razgledam i est si vzeh ne6to ..no tam ima6e edno magazin4e vutre v mola ima6e nai razli4ni banski .. za malki cici .. za sredni cici.. i za bidoni jenata mi obqsni vsq4ko predloji mi modeli..i tn. be6e stra6no mila ot tam si vzeh moq kato zebra e razcvetkata stra6no sexy no fototo mi se s4ypi i nemoga da go pokaja
    badI sEbEsI

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq

:)

еми , аз ще използвам темата за да попитам .. Такам .. като цяло не съм плоска, ама не съм и надарена, та г/д можете ли да ме насочите към модел бански .. ?

Цитирай Първоначално написано от BlackkStar
    В сайта на Ню Йоркър пише 8.95 долнище и горнище отделно. Аз там си харесах горе-долу еидн и исках да меря, ама там имаше само един грозен ярък шарен от този тип... голяма цигания беше.
    Влез в сайта на Ню Йоркър. Отиди на Fashion-Showroom избери някое от четирите и после долу има една Mehr Fashion натискаш на него и после Swimwear Special и там втората снимка. Ох, дано ме разбра.
    супер си го обеснила - незнам дали някога щях да мога да се опътя в този сайт без твоята помощ (bow)
    Мерси, мацка!
    Life is not a circus, it's a fuckin cabaret...

Цитирай Първоначално написано от BlackkStar
    В сайта на Ню Йоркър пише 8.95 долнище и горнище отделно. Аз там си харесах горе-долу еидн и исках да меря, ама там имаше само един грозен ярък шарен от този тип... голяма цигания беше.
    Влез в сайта на Ню Йоркър. Отиди на Fashion-Showroom избери някое от четирите и после долу има една Mehr Fashion натискаш на него и после Swimwear Special и там втората снимка. Ох, дано ме разбра.
    супер си го обеснила - незнам дали някога щях да мога да се опътя в този сайт без твоята помощ (bow)
    Мерси, мацка!
    Life is not a circus, it's a fuckin cabaret...

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Аз имам такъв,даже два.. точно така си е,че трябва или да имаш много стегнати гърди или почти да нямаш защото от една страна ги придържа добре,но от друга е неудобно и изглежда много зле.
    • Обичай,за да те обичат! •

Голям фен Аватара на Diiddy
    Цитирай Първоначално написано от roshlichka
    и аз си търся такъв тип бански, но не си намирам във Варна.. умирам за такъв бански.. ноооо немога и немога да си намеря.. ако имам скоро път към Ню Йоркъра ще погледна ако ли не ще се скитам докато не си намеря късмета
    Вчера видях в Ню Йоркър такъв модел.
    chefk0

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си