- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мнението ви за наркотиците, алкохола и цигарите в училище.
Знам че много от вас сигурно няма и да отворят темата заради глупавото заглавие, но имам да правя проект по литература и реших вместо да изваждам информация за това колко са вредни наркотиците, цигарите и алкохола за нас тийнейджърите, да попитам за вашето мнение::
Какво смятате за наркотичните вечества??
За или против сте ?
Приемате ли цигарите.. ами тревата ?
Какво мнение имате за хората които употребяват ??
Вие употребявате ли/ употребявали ли сте ??
Дори да отговорите само с''да'' или ''не'' наистина много ще ми помогнете. Искам да изградя един хубав проект в който наистина да покажа Мнението на българските тийнейджъри за наркотиците.
Благодаря предварителноо ((:
Music (:
Maybe I am inLove (:
Well .. I feel like whatever ''-
Първоначално написано от vixreto
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
моляПървоначално написано от vixreto
sleda ot lubovta
Какво значи "за" и "против" наркотиците в училище? Безобразие си е на място, в което се счита, че в мозъка ти трябва да попиват знания, всъщност да попиват забранени от закона, при това вредни не само за мозъка ами и останалата част от тялото вещества и то във възраст, в която организмът на човек все още се развива.
За или против? Ами имам две мнения по въпроса.
1. "против" защото не изграждат характер, а по-скоро развалят хората ако твърде често прибягват към подобни забавления.
2. От друга страна "за" защото животът от време на време трябва да се "оцветява" стига да човек да е достатъчно отговорен, за да не прекалява с тези добавки докато те не изместят всичко друго останало в живота му. Тоест наркотиците не трябва да се превръщат в централен смисъл на съществуването ти.
- Смятам, че независимо колко е силно едно наркотично вещество, то пристрастява и не води до нищо добро. Нито за човека като личност, нито за неговото здраве. Не знам за някой, който е използвал наркотици да не е деградирал като човек.
- Против естествено, до какво добро те водят? За момента удоволствие и след това ти излиза всичко през носа с лихвите.
- Нито цигари, нито трева. Просто са достатъчно разпространени, че да са част от нашето ежедневие - независимо дали си пушач или непушач, за това не се дискутира толкова, въпреки че и те не падат по-долу от наркотиците.
- Мнението ми за наркомани - деградирали хора, които явно не си обичат живота. Мислят си, че така решават проблемите си, но до никъде не стигат, нямат собствено мнение явно, за да се отърсят от това.
- Не, не съм
Няма лошо в наркотиците стига да се вземат с мяркаПървоначално написано от vixreto
![]()
Първоначално написано от vixreto
Вафла..
1.Отрова..Първоначално написано от vixreto
2.Против!
3.НЕ!
4.Всеки си има глава на раменете..
5.Не съм употребявала и не смятам да го правя
1. Смятам, че са адски вредни и водят до зависимост.Първоначално написано от vixreto
2. ПРОТИВ!
3. Не знам кой идиот се е сетил да си прави цигари още в началото?!! А за тревата... тва попринцип е за забавление, ама повечето хора го правят, за да се направят на важни или щото си нямат друга работа. Според мен са безсмислени, но, да, приемам ги.
4. Ами в крайна сметка всеки има избор дали да ги започне или не, а с малко воля-и да ги спре. Не мога да ги виня, в крайна сметка това си е техен избор. До момента никой такъв не ми е пречил аз да живея своя живот, така че нека и наркоманите живеят своя.
5. Не съм опутребявала! Стига ми това, че наще пафкат всяка вечер покрай мене... вече ми е писнало от дим. Но трябва да съм им благодарна, за това че ми помогнаха да намразя цигарите и да не пропуша. Трева... не мисля, че имам нужда от нея, за да си създам повече забавление. (та какво забавление би било да не си на себе си и да правиш глупости? Аз поне не го разбирам)
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Ооо, тази тема ще я следя. Имам да пиша есе, явно по същия конкурс, така че ще ми е от полза. Сега няма нужда да споменавам, че съм твърдо против отровата, наречена наркотици и цялата история около тях.
ПРОТИВ
Какво смятате за наркотичните вечества??
В-ва които ги използват слабите хора с надеждата, че ще избягат от реалността, но всъщност си 'копат собствения гроб'.
За или против сте ?
Против
Приемате ли цигарите.. ами тревата ?
Не.
Какво мнение имате за хората които употребяват ?
- за хората, които употребяват цигари- лош порок с който вредат на себе си, но общо взето не ми пречат.
- за хората, които употребяват трева и др. подобни - неприятна глетка, жалки, безхаберни, глупави хора, които пропиляват житова си.
Вие употребявате ли/ употребявали ли сте ??
Не, и не смятам да го правя.
Това, което откриваш сам, е винаги по-вълнуващо от това, което някой друг ти показва - това е като разликата между истинската любов и нагласената сватба.
Любовта е като войната – лесно е да я започнеш, но трудно можеш да я спреш.
Тъпо тъпо тъпо ненужно гадно тъпо безмислено тъпо...
Не знам защо, но виждам ужасно много хора които пушат, и то от 8-9 и нагоре класове. Това си го обяснявам единствено с "манията за величие, вижте ме аз пуша супер съм як(а) нали?"
И нали знаете? "Хората, които спират цигарите, мигновено се лишават от най новите клюки..."
За наркотиците също съм против, но не съм срещал хора които ги употребяват.Поне така си мисля де...