От скоро започнаха да изчезват коментарите ми под статиите в началото на сайта. Вчера, във връзка с публикацията „Бирата е по – добър антиоксидант от виното“ написах (цитирам):
Виното не е толкова калорично и от него не се прави шкембе. А по чашка червено дори забавя стареенето на сърцето -- http://health.actualno.com/news_301173.html
Под публикацията „Рецепта на гении?“ за пореден път обърнах внимание, че става въпрос за мнение на „Албена“ и (цитирам):
... Но да се приписват такива работи на учените, по какъвто начин тя очевидно постоянно се опитва да си пробута мнението на децата, без да се позовава на никакъв източник, е повече от прекалено
Позволил съм си такъв тон, тъй като, след поредица от забележки, авторът „Албена“ продължава да лансира собствените си убеждения посредством вменяване, че го били казвали „учените“, „изследователите“, „психолозите“ и т.н., при положение че във всички от въпросните случаи се касае за спорни от научно-изследователска гледна точка проблеми. Неколкократно съм питал да се позове на достоверен източник или най-малкото да се предостави информация, така че да е възможно да се провери достоверността на твърденията (напр. име, университет или нещо подобно за изследването), и нито веднъж до момента не съм получил отговор. Вместо това вече ми изтриват коментарите и в т.ч. когато се опитвам да ги повтарям

Затова съм принуден да отворя настоящата тема и моля най-учтиво всеки, който има отношение по въпроса да вземе участие

т.1
slun4ice