.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Моля ви,направо сърцето ми ше гръмне :D

Начи...Момиче съм,на 15 години от София.В нашето даскало харесвам едно момче,много е красив (всички ходят след него) и за съжаление си пада само по кучки. Аз определено не съм такава , и неискам да бъда. (Имам предвид,че се обличам,когато ходя на даскало.) Та ако някой може да ми даде някакъв съвет, или да сподели личния си опит.. , защото много искам да бъда с това момче и наистина го харесвам, но ме е срам да си призная,дори и пред приятелките ми. Трябва ли и аз да почна да ходя полугола на даскало за да ме хареса? и да му кажа ли?

Благодаря предварително

Град
    Roma, Italia
    Не, разбира се! Това,че си пада по кучки, не значи че и ти трябва да пропадаш като тях ид асе събличаш, за да му се харесаш. Нали знаеш - за всеки влак си има пътници.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Вариант 1: стани кучка.
    Вариант 2: откажи се от него.

Ама ти сериозно ли?! НЕДЕЙ да се променяш заради когото и да било! Винаги бъди себе си! Ако те харесва такава, каквато си, чудесно, а ако не - да си ходи с кучките.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Офф:

Представяте ли си колко са им смешни тия разгологъзените на даскалите... Някакво с изкуствена коса тип 'чадър', пола до пъпа и деколте до там, молив за устни до носа, вечерен грим, млящещо дъвка, се кара на учителката си по БЕЛ, като й говори на 'ма' ненененене

Енд ъв офф ^^

Супер фен Аватара на ScarletBite

Re: Моля ви,направо сърцето ми ше гръмне :D

За да бъдеш секси, не е нужно да ходиш полу-гола. За да се откроиш от масата, трябва да има нещо различно в теб.
    За да накараш един мъж да се влюби в теб, трябва да си не толкова красива, колкото хитра. Трябва да предизвикваш инстинктите в него. Как да ти обясня... и мис Джоли да е пред него, ако върви тромаво и се хили дебилно, той никога, никога не би я погледнал. Но едно обикновено момиче, чиито движения притежават котешка грация, чийто поглед трепка закачливо и което играе на "флиртувай и бягай" изкусно и естествено... охоооо...
    Дръж се мило, но и го предизвиквай. Той е свикнал да бъде възприеман като егати пичагата - не му показвай, че и ти го възприемаш така, нека подсъзнателно да опита да те убеди, да се докаже, да половува. Излъчвай колкото love, толкова lust. Не му ходи подир Д-то - той ще ходи подир твоето. Не му падай след първите комплименти, в които той определено ще е много добър. Не сваляй картите пред себе си, не се разкривай напълно.
    Виж - http://www.slovo.bg/old/damyanov/intimno.htm
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен
    Съслгасен с поста над моя

Само за протокола ще кажа, че на мен мис Джоли ми е невъзможно противна

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Цитирай Първоначално написано от kykkku
    Начи...Момиче съм,на 15 години от София.В нашето даскало харесвам едно момче,много е красив (всички ходят след него) и за съжаление си пада само по кучки. Аз определено не съм такава , и неискам да бъда. (Имам предвид,че се обличам,когато ходя на даскало.) Та ако някой може да ми даде някакъв съвет, или да сподели личния си опит.. , защото много искам да бъда с това момче и наистина го харесвам, но ме е срам да си призная,дори и пред приятелките ми. Трябва ли и аз да почна да ходя полугола на даскало за да ме хареса? и да му кажа ли?

Благодаря предварително
    Разшири си кръгозора и разбери, че не всеки може да е твой. Пробвай се..., ако не стане давай с друг. И друг начин освен да му мяткаш погледи и да го заговориш няма, за да те забележи.
    Temet Nosce

벨야카

Покажи плът.

Бъди себе си !!

Според мен можеш да го впечетлиш с много други неща.Всички се стремят към едно, ти се стреми да го впечетлиш със друго, а именно с хитринки.Заинтригувай го, но не с плът, а чар, дори и с приказките си.Примерно от сорта .. оо пак тайфата е около теб, не ти отиват тези .. разни ей такива .. заитригувай го !

Мега фен
    Град
    Earth...
    Щом той си пада по такива а ти не си то тогава нямаш шанс...

Трябва ли и аз да почна да ходя полугола на даскало за да ме хареса?
    да
    http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy

SheIsAgressive

A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)

Супер фен Аватара на Glamour92

Цитирай Първоначално написано от MishaBabyy
    да
    тц,ако не ти идва отвътре и не си свикнала да ходиш така ще изглеждаш странно
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Голям фен Аватара на darsit0

Цитирай Първоначално написано от Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от MishaBabyy
    да
    тц,ако не ти идва отвътре и не си свикнала да ходиш така ще изглеждаш странно
    ще разсмееш всички..... ще има да тънеш в земята....... някой да продължи, че ми се спииии....
    ЖЕНСК0 СЪМ

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Ооо, изключено е да те забележе докато не заголиш бедро. Особено ако досега не те е забелязвал, което и потвърждава, че не си търси друго освен кучки, както ти самата го каза.

Цитирай Първоначално написано от Abigoria
    Офф:

Представяте ли си колко са им смешни тия разгологъзените на даскалите... Някакво с изкуствена коса тип 'чадър', пола до пъпа и деколте до там, молив за устни до носа, вечерен грим, млящещо дъвка, се кара на учителката си по БЕЛ, като й говори на 'ма' ненененене

Енд ъв офф ^^
    сеено4и описа си4ките ми съученички

недей скъпа не тръгвай след такива като това момче не си заслужава най-вече бъди такава каквато си, не такава каквато той харесва, Принцип Никога АМА НИКОГА НЕ СЕ ПРОМЕНЯЙ ЗА НЯКОГО, ЗАЩОТО ТОЙ НЕ ВИЖДА ИСТИНСКОТО У ТЕБ. И има много други момчета в даскало нали? не е нужно всички да тичат след него и да са втория Бекъм/Брад Пит/Чад Мъри от Уан трий хил. Повярвай ми от личен опит, когато се загледаш наоколо ще го намериш. Тогава му мисли.
    Успехчета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си