- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви,направо сърцето ми ше гръмне :D
Начи...Момиче съм,на 15 години от София.В нашето даскало харесвам едно момче,много е красив (всички ходят след него) и за съжаление си пада само по кучки.Аз определено не съм такава , и неискам да бъда. (Имам предвид,че се обличам,когато ходя на даскало.) Та ако някой може да ми даде някакъв съвет, или да сподели личния си опит.. , защото много искам да бъда с това момче и наистина го харесвам, но ме е срам да си призная,дори и пред приятелките ми. Трябва ли и аз да почна да ходя полугола на даскало за да ме хареса?
и да му кажа ли?
Благодаря предварително![]()
Не, разбира се! Това,че си пада по кучки, не значи че и ти трябва да пропадаш като тях ид асе събличаш, за да му се харесаш. Нали знаеш - за всеки влак си има пътници.![]()
![]()
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Вариант 1: стани кучка.
Вариант 2: откажи се от него.
Ама ти сериозно ли?! НЕДЕЙ да се променяш заради когото и да било! Винаги бъди себе си! Ако те харесва такава, каквато си, чудесно, а ако не - да си ходи с кучките.
Офф:
Представяте ли си колко са им смешни тия разгологъзените на даскалите... Някакво с изкуствена коса тип 'чадър', пола до пъпа и деколте до там, молив за устни до носа, вечерен грим, млящещо дъвка, се кара на учителката си по БЕЛ, като й говори на 'ма'ненененене
![]()
Енд ъв офф ^^
За да бъдеш секси, не е нужно да ходиш полу-гола. За да се откроиш от масата, трябва да има нещо различно в теб.
За да накараш един мъж да се влюби в теб, трябва да си не толкова красива, колкото хитра. Трябва да предизвикваш инстинктите в него. Как да ти обясня... и мис Джоли да е пред него, ако върви тромаво и се хили дебилно, той никога, никога не би я погледнал. Но едно обикновено момиче, чиито движения притежават котешка грация, чийто поглед трепка закачливо и което играе на "флиртувай и бягай" изкусно и естествено... охоооо...![]()
Дръж се мило, но и го предизвиквай. Той е свикнал да бъде възприеман като егати пичагата - не му показвай, че и ти го възприемаш така, нека подсъзнателно да опита да те убеди, да се докаже, да половува. Излъчвай колкото love, толкова lust. Не му ходи подир Д-то - той ще ходи подир твоето. Не му падай след първите комплименти, в които той определено ще е много добър. Не сваляй картите пред себе си, не се разкривай напълно.
Виж - http://www.slovo.bg/old/damyanov/intimno.htm
all day... all night... what the fuck?!
Съслгасен с поста над моя
Само за протокола ще кажа, че на мен мис Джоли ми е невъзможно противна![]()
Разшири си кръгозора и разбери, че не всеки може да е твой. Пробвай се..., ако не стане давай с друг. И друг начин освен да му мяткаш погледи и да го заговориш няма, за да те забележи.Първоначално написано от kykkku
Temet Nosce
벨야카
Покажи плът.
Бъди себе си !!
Според мен можеш да го впечетлиш с много други неща.Всички се стремят към едно, ти се стреми да го впечетлиш със друго, а именно с хитринки.Заинтригувай го, но не с плът, а чар, дори и с приказките си.Примерно от сорта .. оо пак тайфата е около теб, не ти отиват тези .. разни ей такива .. заитригувай го !
Щом той си пада по такива а ти не си то тогава нямаш шанс...
даПървоначално написано от kykkku
http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy
SheIsAgressive![]()
A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)
тц,ако не ти идва отвътре и не си свикнала да ходиш така ще изглеждаш странноПървоначално написано от MishaBabyy
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
ще разсмееш всички..... ще има да тънеш в земята....... някой да продължи, че ми се спииии....Първоначално написано от Glamour92
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Ооо, изключено е да те забележе докато не заголиш бедро. Особено ако досега не те е забелязвал, което и потвърждава, че не си търси друго освен кучки, както ти самата го каза.![]()
сеено4и описа си4ките ми съученичкиПървоначално написано от Abigoria
![]()
![]()
недей скъпа не тръгвай след такива като това момче не си заслужава най-вече бъди такава каквато си, не такава каквато той харесва, Принцип Никога АМА НИКОГА НЕ СЕ ПРОМЕНЯЙ ЗА НЯКОГО, ЗАЩОТО ТОЙ НЕ ВИЖДА ИСТИНСКОТО У ТЕБ. И има много други момчета в даскало нали? не е нужно всички да тичат след него и да са втория Бекъм/Брад Пит/Чад Мъри от Уан трий хил. Повярвай ми от личен опит, когато се загледаш наоколо ще го намериш. Тогава му мисли.
Успехчета![]()