.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Град
    Sofiq

vbox7 проблем

Здравейте понеже се опитах да кача един домашен клип във vbox7 . com обаче вече на 2 пъти ми изпращат следното съобщение :

"Ще те помолим да се опиташ да го качиш отново. Ако пак има проблем, моля пробвай да го преконвертираш на своя компютър и тогава да го качиш"

пс; казаха също и , че проблемът идва вероятно от самият видео файл а наистина ми трябва това клипче за да успея да го кача .

Някой ще ми обясни ли за какво става въпрос ? Каква програма да използвам .. и следователно как се преконвертирва ? ? Моля Ви .. Благодаря предварително
    Със високо дигнат среден пръст вървя и псувам...
    Нима тея бълъци ще ме определят колко струвам...
    Все пак съм се родила за да живея,
    а не да следвам нечия ИДЕЯ !!!

Да и на мен ми се е случвало при качване във Vbox7 да излиза такава грешка - решението е да ползваш някоя конвертираща програма за видео файлове, като например "Format Factory v2.30" (цък) и от един формат да го преконвертираш клипчето в друг... Примерно ако е *.mpg да го конвертираш в *.avi или *.wmv или *.mov и т.н.

Супер фен
    Конвертирай го с WinAVI Video Converter и няма да имаш проблем.Освен ако в камерата или телефона самия файл се е прецакал/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си