.
Затворена тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Град
    Sofiq

vbox7 проблем

Здравейте понеже се опитах да кача един домашен клип във vbox7 . com обаче вече на 2 пъти ми изпращат следното съобщение :

"Ще те помолим да се опиташ да го качиш отново. Ако пак има проблем, моля пробвай да го преконвертираш на своя компютър и тогава да го качиш"

пс; казаха също и , че проблемът идва вероятно от самият видео файл а наистина ми трябва това клипче за да успея да го кача .

Някой ще ми обясни ли за какво става въпрос ? Каква програма да използвам .. и следователно как се преконвертирва ? ? Моля Ви .. Благодаря предварително
    Със високо дигнат среден пръст вървя и псувам...
    Нима тея бълъци ще ме определят колко струвам...
    Все пак съм се родила за да живея,
    а не да следвам нечия ИДЕЯ !!!

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Re: vbox7 проблем

Цитирай Първоначално написано от sg399mi
    Здравейте понеже се опитах да кача един домашен клип във vbox7 . com обаче вече на 2 пъти ми изпращат следното съобщение :

"Ще те помолим да се опиташ да го качиш отново. Ако пак има проблем, моля пробвай да го преконвертираш на своя компютър и тогава да го качиш"

пс; казаха също и , че проблемът идва вероятно от самият видео файл а наистина ми трябва това клипче за да успея да го кача .

Някой ще ми обясни ли за какво става въпрос ? Каква програма да използвам .. и следователно как се преконвертирва ? ? Моля Ви .. Благодаря предварително
    Причините са верятно 2
    1:Файла е по-голям от 100 мб /това е допустимия размер на видео файловете/
    2:Не коректен формат от изисканите от позволените / avi, mpg, wmv, 3gp, flv, mp4, mov и mkv

за преконвертиране и за хубаво качество ползвай Camtasia Studio 5,прави го във формат *flv,ако не ти е ясно напиши ми едни ЛС със скайп и ще ти обесня подробно как става!Успех
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си