.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Голям фен Аватара на playhard1
    ем ние ходихме близо 2 години, и на мен ми се дадоха много обещания, а след като се разделихме след няма и 2 седмици тръгна с друг. + не можахме да останем приятели.. Не се търсим вече, не си честитим нищо и така.. Веднъж ще те прецакат, друг път няма да се вържеш.. За мъжете мога да кажа, че един мъж обича истински само веднъж, ако момичето го нарани, след това всичко е авантюри и никога няма да обича така, защото или ще го е страх, или няма да го иска.. А за жената, свършат ли емоциите - това е краят
    Do you know what is loneliness, among so much people?

Цитирай Първоначално написано от playhard1
    ем ние ходихме близо 2 години, и на мен ми се дадоха много обещания, а след като се разделихме след няма и 2 седмици тръгна с друг. + не можахме да останем приятели.. Не се търсим вече, не си честитим нищо и така.. Веднъж ще те прецакат, друг път няма да се вържеш.. За мъжете мога да кажа, че един мъж обича истински само веднъж, ако момичето го нарани, след това всичко е авантюри и никога няма да обича така, защото или ще го е страх, или няма да го иска.. А за жената, свършат ли емоциите - това е краят
    страхът разваля удоволствието от всичко...
    защо трябва да се страхуваме? да не би краят на една връзка да е краят на света? дали е толкова пагубно?

към авторката:не му тичай по гъза, гледай си живота. не си давай достойнството за никого. този, за когото си заслужава да го дадеш, не би те заставил да го направиш. в много от случаите, когато момичето приема мъжки раздялата, се случва така, че момчето само да се върне при нея.
    а според мен твоя пич не си заслужава особено... не е кой знае колко добър човек, струва ми се.
    REGGAE BOOM <3

мама му искам да си го върна искам си го искам си го

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Явно му е писнало на човека,ако се лигавиш и постоянно правиш циркове,нормално да сте разделени.Трябва да си прекарвате добре,да се забавлявате ,а не да се карате само ...

прекарвахме си супер имахме си доверие но в един момент не знам какво стана.. не мисля че съм от лиглите които правят циркове и мрънкат докато не стане на тяхното.. нещо се случи просто и си отдалечихме

просто се опитваш да го забравиш,излизай с приатели ходи по дискотеки ,просто да не ти остава време да мислиш за него
    F**K YOU! -__________----_____|]= ==
    ...../_==o;;;;;;;;_______.:/
    .....), ---.(_(__) /
    ....// (..) ),
    ...//___//
    ..//___//_________uu$$$$$$$ $$$$$$$$$$uu__ ________
    _________u$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$u______

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    забрави го, не е невъзможно ... намирай си нови занимания, да не ти остава време да мислиш за него, излизай повече, не се затваряй в себе си ... не е нито първия, нито последния, а поредния ... животът продължава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си