Здравейте отново,тва ми е втората темичка..ии ест. пак се отнася за моето момиче.Ще разкажа малко за тези които не са чели миналата.Харесвам момичето от началото на годината,най-накрая успях да привлека вниманието и,целувахме се и се появи Стела..нейна приятелка,която явно ме харесвала,мойто момиче искаше да запазим дистанция за известно време заради приятелката си,аз реших да я накарам да ревнува и тръгнах с Стела (прост съм знам,знам) скъсах с Стела,но от този момент моето момиче не ми проговори,колкото и да исках да и обясня,на рожденният ми ден ми проговори и оттогава започнахме малко по малко отново да се сближаваме.Писах във форума и ме посъветвахте да и обясня за чуствата си,е обясних и,тя каза,че винаги е имала чуства към мен и още има,но аз съм се подиграл с нея,опитвам се да и обясна,че онази Стела не ме интересува,но отговора и беше:мисли преди да вършиш нещо.Знам,тъп съм,не мислех трезво,всъщност въобще не мислех,но е минало,не мога да го върна искам само нея да си върна.Незнам дали я обичам,може ми защото никога не съм обичал,,но тя е момичето,към което някога съм изпитвал най-силни чувства..