- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите?
Здравейте преди време се запознах с едно момче много харесах го казах му какво изпитвам , но той каза ,че не бил готов за връзка ! Продължихме да се виждаме правихме секс,и на последък само за това се виждаме мислите ли , че той ме използва само за развлечение ?![]()
Ами щом се срещате само задарди секса най-вероятно той само те използва!
Да , но страшно много искам да съм с него какво да направя![]()
Ами...то просто е ОЧЕВИДНО,че само те използва!Понякога се чудя на хора като теб...Как може да се оставяш да бъдеш използвана???![]()
![]()
![]()
Използва те! Вижда,че и без да сте гаджета и да имате връзка му се даваш и затова не му се налага дори да ти предлага![]()
Добре какво да направя много съм объркана!Какво да му кажа спираме секса докато не се получи нещо между нас ли?
Първоначално написано от malkataa
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Излагаш се. Спри и помисли сама до тук какво ти говорят фактите.![]()
Ами просто го остави!!!Ти за леко момиче ли се имаш?!?!?!Я се стегни и стига с това:"Ама аз го обичам"... Не позволявай да те правят на глупава и да ти се подиграват!!!![]()
![]()
![]()
Заеби го! Като не иска да има нищо друго между вас какво толкова се чудиш?? То е ясно че те използва!! Както казаха преди мен: За лесно момиче ли се мислиш?
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Пак навреме си се сетила, че искаш да стане нещо между вас. След това, което си му позволила да прави с теб, надали ще гледа на теб сериозно.Първоначално написано от ralinka
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Навреме си се сетила какво искаш
Прекъсни всякакви връзки с него и спри да му се даваш.