.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Hybrid View

Annn-Maryyy
    Guest
    Ето няколко съвета и от мен:
    Пишете си домашните дори и да е грешно е по-хубаво да имаш домашно от колкото забележка или още по-лошо 2-ка
    Участваите​ в проекти и презентации
    Прочетете си уроците поне 1 път
    Не пропускайте часовете
    Ако изпитвате трудности по-добре отделете малко време, за да отидете на консултации
    , уроци или просто може да попитате учител или родител
    При мен това долу-горе работи това защото учителите ми са доста странни.....Учителя по математика не знае колко е 1+2, учителя по химия и биология говори много бързо и тихо и прави доста отклонения от урока, учителя по история и география постоянно ни вика, учителката по български е много добра, но строга и винаги когато влезе в стаята краката ми треперят :Д , а за другите учители няма да коментирам..... Също така и учебниците​ ни са отвратителни.... Много са разбъркани и нищо не се научава от тях ;-;
    Последно редактирано от Annn-Maryyy : 05-10-2017 на 17:00

Микрослушалката е неразделен аксесоар от мен по време на изпит винаги е много добър нагоре

С учене
    Your life's an open book,
    don't close it before it's done!

Супер фен Аватара на diksi
    Цитирай Първоначално написано от Mar7i
    С учене
    Още щом видях заглавието на темата щях да напиша това

Супер фен Аватара на AutomatiC
    нямам добри,а отлично оценки..как ги изкарвам?.... .. отг:с учене,мразя подмазването.
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

s u4ene
    dabeda
    priatel slusa6 ima dvametoda za dobri otchenki
    parvi metod
    1.v 4as vinagi si vodi6 mnogo podroben plan tam s si4kite mu opredeleniq i gluposti
    2.v sledva6tia 4as poneje pitat varhu stariat urok,diga6 raka i vzema6 u4astie kat lud
    3.na kraq na 4asat ima6 otchenka 6+
    vtori metod
    (ve4e e s u4ene)
    1.v na4aloto na sroka pak si vodi6 stra6no podrobni planove na urochite
    2.poneche si v na4aloto na sroka u4itelite pitat i digat po jelanie
    3. poneche ste zeli samo 1 ili dva uroka,materiala e adski malko
    4.diga6 parvite tri 4asa raka po daden predmet po jelanie i si izkarva6 6-tichite
    5.do kraq na sroka si spi6 v chasovete i ne u4i6,dokato drugite se potyt nad materiala

emi tova e ot men a i sori za kirilichata nesto mi se prechaka

Мега фен
    Град
    Earth...
    МНОГО ЛЕСНО!!! АЗ СЛУШАМ В ЧАС/ЛЕКЦИЯТА/УПРАЖНЕНИЕТО/ЛАБОРАТОРИЯТА...
    НЕ СИ ГОВОРА С ПРИЯТЕЛКАТА ОТ СЪСЕДНИЯ ЧИН И НЕ СИ СЛУШАМ IPODA

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    не уча, нито се подмазвам

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    С учене! Няма смисъл да чакаш тоз и оня да ти подсказва.

А за това с мразенето.. И аз имах учителка, за която мислех, че ме мрази, ама не е вярно. Как да не ме изкарва на дъската всеки час, като не си затварям устата точно пред носа й.. И като спрях да говоря, хоп! - разбрах че е много добра учителка, която поне се стреми да ни научи, а не ходи на училище само за да отмине номера...

Вземи и купи един скъп подарък, за 30-40 лева и може да се размекне. Това обаче не става при всяка личност.
    Също така може преди часа да кажеш на учителката - госпожо, моля ви изпитайте ме и да си изкараш 3 ако имаш нужните знания.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Едно кратко ръководство от бай ви Сашо, вече даже дипломиран от университета. Първо, да се подмазваш на учител е душевна проституция за мен. Би ме било срам да търча като откачен да купувам на госпожа леля гица вафли, че да ми пише шестица. По принцип в училище се държах премерено арогантно с преподавателите, когато нещо не ми харесваше и някак си успявах да ги убедя, че съм прав (или се правеха, че са убедени). Оценките съм си изкарал или с учене по предметите, които съм смятал, че ще ми вършат работа, или с преписване. Човек не може да знае всичко и всичко да му е интересно. Примерно по история системно играеха прозрачните пищови на тиксо, но по физика си бях бетон. След това в университета си взех физиките от първи път и това действително ми помогна и по другите дисциплини. Ако исках да уча УНСС, щях да си налягам пак на математиките, на географията и да чета за икономика, а да преписвам по физика примерно. По химия в 9ти клас щяха да ме оставят на поправка, понеже не съм бил знаел за окислително-редукционните процеси. До ден днешен продължавам да не ги знам, тогава минах на магия с малко нетипично за мен зубрене. А за домашните - какво ще ти кажат, че не си сметнал на маке си ако са й кафеви очите, на уйча ти какви трябва да са му в 10 клас по биология? Ще ти пишат 2-ка, там ще викнат майка ти и какво? Пишете си домашните, от които има смисъл за вас (минимум 2 предмета трябва да имат смисъл, ако искате да се занимавате с нещо законно).

Съвет от мен - решете какво искате да учите и с какво да се занимавате към 8-9-10 клас и учете по нужните ви предмети. Никой не знае всичко, каквото ви дъни го преписвайте или го зубрете, няма незавършил училище. Мислете в перспектива. Аз в 11 клас не знаех за ахелой (освен, че на времето имаше такава водка), ама знаех да изчислявам електрически вериги. Сега това работя даже и продължавам да имам хуеобразна болка за ахелой.

Егати подробния отговор
    Последно редактирано от prosto_chovek : 05-14-2017 на 20:07
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Едно кратко ръководство от бай ви Сашо, вече даже дипломиран от университета. Първо, да се подмазваш на учител е душевна проституция за мен. Би ме било срам да търча като откачен да купувам на госпожа леля гица вафли, че да ми пише шестица. По принцип в училище се държах премерено арогантно с преподавателите, когато нещо не ми харесваше и някак си успявах да ги убедя, че съм прав (или се правеха, че са убедени). Оценките съм си изкарал или с учене по предметите, които съм смятал, че ще ми вършат работа, или с преписване. Човек не може да знае всичко и всичко да му е интересно. Примерно по история системно играеха прозрачните пищови на тиксо, но по физика си бях бетон. След това в университета си взех физиките от първи път и това действително ми помогна и по другите дисциплини. Ако исках да уча УНСС, щях да си налягам пак на математиките, на географията и да чета за икономика, а да преписвам по физика примерно. По химия в 9ти клас щяха да ме оставят на поправка, понеже не съм бил знаел за окислително-редукционните процеси. До ден днешен продължавам да не ги знам, тогава минах на магия с малко нетипично за мен зубрене. А за домашните - какво ще ти кажат, че не си сметнал на маке си ако са й кафеви очите, на уйча ти какви трябва да са му в 10 клас по биология? Ще ти пишат 2-ка, там ще викнат майка ти и какво? Пишете си домашните, от които има смисъл за вас (минимум 2 предмета трябва да имат смисъл, ако искате да се занимавате с нещо законно).

Съвет от мен - решете какво искате да учите и с какво да се занимавате към 8-9-10 клас и учете по нужните ви предмети. Никой не знае всичко, каквото ви дъни го преписвайте или го зубрете, няма незавършил училище. Мислете в перспектива. Аз в 11 клас не знаех за ахелой (освен, че на времето имаше такава водка), ама знаех да изчислявам електрически вериги. Сега това работя даже и продължавам да имам хуеобразна болка за ахелой.

Егати подробния отговор
    'nuff said

gabby218
    Guest
    За да изкарвате добри оценки, трябва да полагате повече усилия вкъщи и да внимавате в час. Всичко зависи от това ти какъв начин на живот си избрал за себе си,но ако искаш да имаш по-добри оценки, трябва и да спиш повече, за да си бодър в училище и да помниш повече.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    ^^и заради такава слушалка, дето един колега си изкара цялото следване с нея, сега не може да си намери работа, не знае откъде се пускат офис програмите, не може да реши квадратно уравнение, не си знае името на специалността и храни, че няма работа по специалността.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на NomNomNom
    По интересните и важни предмети за теб - тр да учиш съзнателно и всичко. За останалите:
    - доклад
    - взимане на участие в час и внимателно слушане (по-лесно се учи като слушаш внимателно)
    - прочети допълните каренца в учебника
    - потърси в нета нещо дапълнително
    - задавай въпроси - и ако не ти е ясно, и ако има възможност по някоя тема да се разкаже повече
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове