- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 24 и все още нз какво е любов:( Самотен сам
Работата е там че скоро правя 24г а все още не сам изпитвал какво е да си влюбен, какво е да имаш чувства кам някогоНз как да ви обясня...... От както се помня сам все сам за 24годишен до сега сам имал 3 приятелки за по 2 месеца и 2-3 за по 2-3 седмици
винаги си седя сам а ако трябва да сам честен от 2г не сам имал никаква приятелка..... не сам имал никакав контакт с момиче дори и сексуален..... пак и чесно казано нямам никакав сексуален живот и опит........ Правил сам го с 5-6 момичета по 2-3 пати и това е........
Напоследак се чувствам ужасно самотен нз какво да прая никое мило и красиво момиче не ми обра6та внимяние никоя не се заглежда по мен и нз какво да правя неискам да сам повече сам
Нормално ли е според вас да сам на 24 и 2г вече да сам все сам.......... да не сам имал сериозна веразка да не сам изпитвал какво е да имаш чувства кам нягоо...... да не правя секс.......... немога да разбера как и каде всеки си намира половинка или поне секс партниор
Пак и вече останах сам в града ми цялата компания се разби 1 у4ат някаде др отидоха да работят...... останаха ми 3фр които да доста по малки от мен на 18-19-20 ам и те си имат гаджета и тази година отиват да у4ат на някаде с приятлеките си.......... ужасно е да си сам да няма6 никои до себе си дори и фр ве4е
как да си намеря приятелка какво да променя в себе си за да сам харесван и желан