Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
Цитирай Първоначално написано от DNJ
Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
Ъгрх! Мисля, че Влади трябва да се намеси тук...

Знаеш ли, отрязах един един ... познат, защото усетих, че ми въздейства негативно с неговото постоянно мрънкане и самосъжаляване. Не се харесваш ли? Промени се. Просто като фасул!
Действаш негативно на хората, защото тая негативна енергия ти извира отвътре и се усеща. Отпусни се, не гледай на всяко момиче като на потенциална приятелка... Запиши се на някакъв курс, спорт - запознай се с нови хора. Излизай да тичаш и да срещнеш други като теб. Чети, слушай музика, за да станеш интересен събеседник... и СПРИ ДА СЕ САМОСЪЖАЛЯВАШ! Няма нищо по-изнервящо и жалко от мрънкащ мъж!
Абсолютно! А и да не говорим, че ние момичетата усещаме когато един мъж се държи отчаяно, а това отблъсква. Моят съвет към теб е да не се вглъбяваш толкова и да се опиташ да промениш нещата, които те притесняват ( било то за външност или не - ти си знаеш). Малката промяна, каквато и да е тя, действа положително на самочувствието и ти гарантирам, че и други ще го забележат. Успех ти пожелавам и горе главата
+++

Пантерке, познатият ти вероятно е бил лунен енергиен вампир [/url]
Интересно е, че го казваш, защото въпросният ми познат прилича адски много на Едуард от сагата Туайлайт и "е известен" с това име даже И е самосъжаляващо се леке.

До umri и BgHtH: Третирате жените като по-низши или нещо не съм разбрала?