.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Град
    Пловдив

Помогнете...

В продължение на 6 месеца си пишех с едно момче, излизахме..беше супер...казваше ми, когато си говорим нещо да не го споделям с другите (приятелите) или който и да бил друг..но аз споделях..и накрая всичко се прецака,исках да съмс него, той беше така да се каже единствената ми мечта...скарахме се жестоко..каза ми че вече не ме иска, че не иска нищо от мен, да го оставя да си живея живота и че му писнало да му е гадно заради другите...и така нататък..започнаха някви зарибявки с една моя ''приятелка'' може и нарочно да го е направил...и му писах че е глупак..и той ми писа в скайп ''ок, мерси '' казха му.. ''да, така е, смао лъжеш и използваш хората '' .. а той отговори ''добре,4ао 4ао '' и на другия ден погледнах дали е на линия докато видях че е и изведнъж ме блокира...писах му един страхотен смс...но няма още не ме е деблокирал...искам го..явно и ми е обиден,наранен е сигурно,защото и преди много са го наранявали..и не знам какво да правя..Искам да се оправя с него по някакъв начин...дайте някакъв съвет...нещо, с което бихте ми помогнали.. Благодаря предварителноо !

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

Re: Помогнете...

Цитирай Първоначално написано от stanimirka_94
    В продължение на 6 месеца си пишех с едно момче, излизахме..беше супер...казваше ми, когато си говорим нещо да не го споделям с другите (приятелите) или който и да бил друг..но аз споделях..и накрая всичко се прецака,исках да съмс него, той беше така да се каже единствената ми мечта...скарахме се жестоко..каза ми че вече не ме иска, че не иска нищо от мен, да го оставя да си живея живота и че му писнало да му е гадно заради другите...и така нататък..започнаха някви зарибявки с една моя ''приятелка'' може и нарочно да го е направил...и му писах че е глупак..и той ми писа в скайп ''ок, мерси '' казха му.. ''да, така е, смао лъжеш и използваш хората '' .. а той отговори ''добре,4ао 4ао '' и на другия ден погледнах дали е на линия докато видях че е и изведнъж ме блокира...писах му един страхотен смс...но няма още не ме е деблокирал...искам го..явно и ми е обиден,наранен е сигурно,защото и преди много са го наранявали..и не знам какво да правя..Искам да се оправя с него по някакъв начин...дайте някакъв съвет...нещо, с което бихте ми помогнали.. Благодаря предварителноо !
    Да започнем от там с това защо си споделяла с приятелите си онова, което той те е помолил да не казваш на никой друг?

Мисля, че е невъзможно да оправиш нещата. Той ясно ти го е казал. Не иска нищо с теб или от теб. Не се вайкай. Съдейки по ника ти, си на колко? 15,16? Тепърва ти предстоят хубави моменти. Просто следващия път внимавай, а и гледай общуването да не става чрез писане, а на живо. Успех.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Няма как да оправиш нещата. Той ти е имал доверие, което ти не си оправдала. Никой не ти е виновен. По-добре остави момчето намира.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Детска интернет любов... Ще ти мине. Ще намериш друг, после друг, после ще се влюбиш.Ще изкарате дълга връзка, ще се разделяте и събирате.После ще намериш друг и надявам се най-накрая ще си щастлива... Така е при 90% от хората.
    Да обичаш значи да страдаш!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Според мен пък вие грешно я разбрахте.Според мен не е трябвало да знаят ,че те двамата се зарибяват.Демек него го е срам от нея едва ли не и само я използва.Наскоро се случи такова нещо на една позната.Определено изживя много кошмарни дни, защото не ме послуша.
    Радвай се, че си се отървала.

Ааа ако другите са прави, тогава наистина няма как да си го върнеш ако си прецакала доверието му.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Клюкарка. Отвратителна клюкарка.
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Няма как да оправиш нещата. Той ти е имал доверие, което ти не си оправдала. Никой не ти е виновен. По-добре остави момчето намира.
    Така е
    И на всичкото отгоре,си започнала да го обиждаш,без да имаш право на това
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си