Значи бях забъркан в същата ситуация като твоята... Станах предател за да я спечеля... Казвах какво прави най - добрия ми приятел, само и само да го зареже.. НО НИКОГА< не съм я лъгал... Мина се известно време... всеки ден излизахме... Беше ни супер забавно, споделяхме, веселяхме се, плакали сме заедно, оставахме до късно, правихме лудории... И така аз винаги си я обичах... В продължение на половин година... Април месец майка се върна от Испания с молбата, че ще ме вземе при нея... толкова зле се почуствах... исках просто да и го кажа.. да я целуна... и съответно да и кажа Чао... Нищо не се получи... излезнахме един ден преди да тръгна да пътувам... Тя ме гледаше с един копнеещ поглед... аз нея с един искрен поглед... Просълзиха и се очите... Казахме си Чао...
^^ Т'ва преди година...
Преди 1 месец...
Пиша и по скайп... и понеже не бяхме си писали 1 година... реших да и споделя всичко... а тя ми каза:
Исках да имам човек до себе си като теб, но не... може би исках теб... Плаках седмици подред след като си замина... Исках да те видя пак... Да излезнем... да те прегърна... .... .... ... Обичала ме...
От всичко това което ти написах... Исках да си направиш извода: Колкото повече се бавиш... толкова по - зле за теб... Действай!!!