- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Информационни - влиза ли в диплома
9 клас съм,имах само 6ци и тази **** ми писа 2ка за подсказване и сега ще ми остави 5не ми е ясно след 12 клас какво се гледа за прием,защото тва ще ми прецака определеноо успеха.Взимат ли се насериозно тия оценки от информационни и фвс примерно
Уча в езикова ако има зна4ение
аха благодаря ти,дано да е така ...![]()
Все още си 9 клас..Рано е да мислиш за дипломата,която ще ти се даде в 12 клас..Пък може дотогава да ти остави 6..Не се знае.. ((Или аз отново разбрах грешно))..
- Да,доколкото знам влиза,но няма да ти смъкне трагично дипломата,ако си имал/а хубави оценки..
- Но при кандидатстването не влиза..Така,че споко..Може да отдъхнеш![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Напротив сваля си и точно, защото му казвате да не мисли сега за дипломата си, 12 клас ще реве, че трябва да ходи на изпит за повишение на оценки.Първоначално написано от SmilezZz
Всички оценки си влизат в дипломата и се взимат на сериозно, СИП, ЗИП всичко..
Стягай се, ако искаш да имаш висока диплома.
Вафла..
Aми сега уча психология 9 клас,др година се води етика и право 11 клас не знам какво се води,но мисълта ми е при изпит за повишение на кой материал ще държа изпита само на предмета психология или се етиката и психологията се водят 1 предмет ,както БЕЛ
^ Мисля, че оценката в дипломата е върху "цикъл философия" !
по информационни влиза в дипломата
относно философския цикъл - отделни оценки има за психология, логика, философия и свят и личност![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.