Здравейте .
Имах си приятелка , с която бяхме заедно 25 дена.Аз съм на 14 години (7клас), а тя на 13 (6 клас).Първо аз и бях казал , че я харесвам и оттам тръгна всичко...Излизахме , говорихме си ... с 1 дума всичко беше екстра.Бях много щастлив.Дори я обичам . Но днес тя дойде при мен и поиска да поговорим.Каза ми:
Виж сега ти отиваш в друго училище ... аз лятото за 1 месец заминавам в Англия ( само ЗА 1 месец ) и ще се виждаме по-рядко.Ще е различно.Искам да си щастлив , но аз много те ценя като човек ...
С 1 дума РАЗДЕЛИХМЕ се . Аз много Я ОБИЧАМ и искам да си я върна. След като ми каза това тя отиде при своите приятелки и се разплака ( не знам защо ). Но тя казваше на своите приятелки , че ме обича и всичко беше екстра. Много искам да си я върна...Мисля утре да поговоря с нея :
Аз много те обичам и много значиш за мен . Ти си ми всичко и съм готов на всичко за теб , защото наистина много те обичам . За мен не е проблем ако си в Англия , защото съм готов да те изчакам ... стига за теб да не е проблем ... ако реши , че е проблем ще я питам какво я притеснява .... За мен това момиче значи много ... ОБИЧАМ Я ... за мен тя е невероятно и се надявам да се съберем ( НЯМА ДРУГ ! ... моля не отричайте ! )...
мерси предварително ... Като се сетя за нея ми се плаче ... ;( ...
ТЯ Е УНИКАЛНА ;( нямам думи да изразя колко е великолепна тя ;( ОБИЧАМ Я !