- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Направих грешка и сега страдам...;(
Здравейте! Преди време се запознах с едно момче по скайп,разменихме си снимки той ми каза,че съм сладка и т.н...аз също много го харесах и така писахме си всеки ден и много се разбирахме,но преди време той ме попита дали съв влюбена в него,но аз отрекох защото ме беше страх да му призная(макар,че бях много влюбена в него,и все още съм)след което той ме блокира в скайп![]()
МНОГО ми липсва и незнам защо ме блокира като отрекох,че съм влюбена в него
искам да си го върна защото го обичам и адски много ми липсва! Дайте ми съвети моля ви...
Ами аз мисля , че трябва да направиш нещо ... Направи нов скайп и го приеми ... Обясни му , че те е било страх да му признаеш , че си влюбена в него ... Сега той много значи за теб ... за напред ще видимкъсмет
^^направих си нов скайп и му писах от там,но се представях за друго момиче...и по държанието му разбрах,че много се е променил и вече не допуска така лесно хората до себе сии
Щом не ти е предложил да се срещнете, а само сте си писали и накрая за такова нещо те е блокирал, значи е бил с по-детски акъл и от твоя.Първоначално написано от Sunny95
Не бери грижа. Ще си намериш някой от реалния свят, с който ще има истински шанс да стане нещо, виж са кво си сладурче. Няма се притесняваш и тоя и да те отблокира, недей му пиши.
Temet Nosce
벨야카
Съвсем си се окопала-яаа се дръж като голяма и си признай всичко-и без тва по-зле нЕма накъде.
Като не мислиш ще страдаш-И как за Бога се влюбваш вв някого само от Нета??????
Не ми е предложил да се срещнем защото е от друг градПървоначално написано от umri
и преди няколко седмици замина да живее в чужбина
![]()
![]()
Не го обичаш. Просто си се привързала към фантазията си. В главата ти е един идеализиран образ, а това често се получава при контактите в чата защото не виждаш отсрещната страна директно, а и от там обикновено получаваш само най-идеалните и преувеличени версии. Нормално е да си била в заблуда както сега, така и тогава. Именно съмненията ти, че всичко е просто фантазия, са те накарали да му откажеш, а не както ти си втълпяваш, че за това е виновна срамежливостта ти. Щом сте си писали толкова време за толкова много неща, значи не си и толкова срамежлива. Просто си се уплашила, че всъщност си заобикнала човек от най-идеалните си и преувеличени фантазии и не си искала да се разбият на парчета тъкмо когато са най-хубави. Като цяло така или иначе от тази връзка нищо е нямало да излезе. Най-добре е да не повтаряш същата грешка, концентрирай чувствата си в друга посока от тази, в която очите ти в момента се намират - т.е. обърни поглед от монитора към реалния свят и си намери момче около себе си. Да считаш хора, които познаваш само по скайп за приятели е почти същото като да си имаш въображаеми приятели.
Хайде, горе главата вече!![]()
^Мерси! Ще се радвам ако ми дадете и още съвети...
Много зле. Блокира те, защото си казала, че не си влюбена в него?![]()
![]()
Това, че не е допуснал някаква непозната от скайп до себе си, не значи, че си му нанесла душевна травма с отказа си, спокойно. Ако някога се е държал открито и т.н., то е било защото си е търсел гадже в твое лице.
filmimilmi много хубаво го каза за идеализирания образ.![]()
all day... all night... what the fuck?!
Модерна работа скайпърска.
Следващия път като се запознаеш с момче излизайте и се виждайте, вместо да тракате 5часови логове по скайпМоже би ще са много по-добре изглеждащи нещата. И по-интересни.
Скайп, скайп и пак- СКАЙП..! Това според мен не е влюбване, а някакво просто увлечение.. Затова се откажи от въпросното момче и си потърси такова, с което освен по скайп, ще можеш да общуваш и на живо..![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Опитвах се да го забравя вече с 2момчета но не сатава когато съм с тях си мисля само за негоне искам да наранявам повече никого само защото искам да забравя него
![]()
Първоначално написано от Sunny95
"Клин клин избива", чалга или обикновено кифленеене?![]()
^Не позна![]()
![]()
не слушам чалга и не нося 1 тон грим
! И не съм пуснала тази тема за да ми казваш каква съм и каква не съм!апфф....
А за какво си пуснала тази тема?Първоначално написано от Sunny95
![]()
пфф.......за какво се заяждашПървоначално написано от ScarletBite
?!
Щото лесно се връзваш на провокации. И ми е скучно.Първоначално написано от Sunny95
Съвсем си се окопала-яаа се дръж като голяма и си признай всичко-и без тва по-зле нЕма накъде.
това ми напомня на онзи лаф: Песимиста:по лошо неможе да стане...
Оптимиста:оооо може може![]()
![]()
По темата:този вид запознанство е нереално....казва ти нещо по скайпа,а на яве може да е съвсем различно,с времето се забравя
![]()
зарязвай скайпа) Този човек гаранция е по-различен наживо.. Не си хаби нервите, забавлявай се
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
не се връщай там от където са те изгонили !
т.1
ShtrudeL
Не мисля,че ще е по-различен на живоПървоначално написано от ThePowerOfLove
пък къкъвто и да е на живо пак ще го обичам...
![]()
Първоначално написано от Desole
При мен времето НЕ помагавече 3-4 месеца не мога да го забравя
![]()
и с всеки ден имам чуството,че го обичам все повече и повече
!
Споко...аз много често си пиша с непознати момчета , които след 3 чатене ми казват колко много ме харесват и прочие , дори с един си писах една вечера и той след 3 часа написа , ОБИЧАМ ЕВЧЕТО...на описанието на скайпа си....Такаче не се притеснявай и не мисли за него ии ще видиш , че скороще си намериш друг и ще забравиш съвсем за това увлечение , защото реалността е сто пъти по - добре от виртуалния свят...
http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy
SheIsAgressive![]()
A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)