.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70
    Град
    вкъщи ;д

Направих грешка и сега страдам...;(

Здравейте! Преди време се запознах с едно момче по скайп,разменихме си снимки той ми каза,че съм сладка и т.н...аз също много го харесах и така писахме си всеки ден и много се разбирахме,но преди време той ме попита дали съв влюбена в него,но аз отрекох защото ме беше страх да му призная(макар,че бях много влюбена в него,и все още съм)след което той ме блокира в скайп МНОГО ми липсва и незнам защо ме блокира като отрекох,че съм влюбена в него искам да си го върна защото го обичам и адски много ми липсва! Дайте ми съвети моля ви...

Ами аз мисля , че трябва да направиш нещо ... Направи нов скайп и го приеми ... Обясни му , че те е било страх да му признаеш , че си влюбена в него ... Сега той много значи за теб ... за напред ще видим късмет

Град
    вкъщи ;д
    ^^направих си нов скайп и му писах от там,но се представях за друго момиче...и по държанието му разбрах,че много се е променил и вече не допуска така лесно хората до себе сии

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Направих грешка и сега страдам...;(

Цитирай Първоначално написано от Sunny95
    Здравейте! Преди време се запознах с едно момче по скайп,разменихме си снимки той ми каза,че съм сладка и т.н...аз също много го харесах и така писахме си всеки ден и много се разбирахме,но преди време той ме попита дали съв влюбена в него,но аз отрекох защото ме беше страх да му призная(макар,че бях много влюбена в него,и все още съм)след което той ме блокира в скайп МНОГО ми липсва и незнам защо ме блокира като отрекох,че съм влюбена в него искам да си го върна защото го обичам и адски много ми липсва! Дайте ми съвети моля ви...
    Щом не ти е предложил да се срещнете, а само сте си писали и накрая за такова нещо те е блокирал, значи е бил с по-детски акъл и от твоя.
    Не бери грижа. Ще си намериш някой от реалния свят, с който ще има истински шанс да стане нещо, виж са кво си сладурче. Няма се притесняваш и тоя и да те отблокира, недей му пиши.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Съвсем си се окопала-яаа се дръж като голяма и си признай всичко-и без тва по-зле нЕма накъде.
    Като не мислиш ще страдаш-И как за Бога се влюбваш вв някого само от Нета??????
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    вкъщи ;д

Re: Направих грешка и сега страдам...;(

Цитирай Първоначално написано от umri
    Щом не ти е предложил да се срещнете, а само сте си писали и накрая за такова нещо те е блокирал, значи е бил с по-детски акъл и от твоя.
    Не бери грижа. Ще си намериш някой от реалния свят, с който ще има истински шанс да стане нещо, виж са кво си сладурче. Няма се притесняваш и тоя и да те отблокира, недей му пиши.
    Не ми е предложил да се срещнем защото е от друг град и преди няколко седмици замина да живее в чужбина

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Не го обичаш. Просто си се привързала към фантазията си. В главата ти е един идеализиран образ, а това често се получава при контактите в чата защото не виждаш отсрещната страна директно, а и от там обикновено получаваш само най-идеалните и преувеличени версии. Нормално е да си била в заблуда както сега, така и тогава. Именно съмненията ти, че всичко е просто фантазия, са те накарали да му откажеш, а не както ти си втълпяваш, че за това е виновна срамежливостта ти. Щом сте си писали толкова време за толкова много неща, значи не си и толкова срамежлива. Просто си се уплашила, че всъщност си заобикнала човек от най-идеалните си и преувеличени фантазии и не си искала да се разбият на парчета тъкмо когато са най-хубави. Като цяло така или иначе от тази връзка нищо е нямало да излезе. Най-добре е да не повтаряш същата грешка, концентрирай чувствата си в друга посока от тази, в която очите ти в момента се намират - т.е. обърни поглед от монитора към реалния свят и си намери момче около себе си. Да считаш хора, които познаваш само по скайп за приятели е почти същото като да си имаш въображаеми приятели.
    Хайде, горе главата вече!

Град
    вкъщи ;д
    ^Мерси ! Ще се радвам ако ми дадете и още съвети...

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Много зле. Блокира те, защото си казала, че не си влюбена в него?
    Това, че не е допуснал някаква непозната от скайп до себе си, не значи, че си му нанесла душевна травма с отказа си, спокойно. Ако някога се е държал открито и т.н., то е било защото си е търсел гадже в твое лице.
    filmimilmi много хубаво го каза за идеализирания образ.
    all day... all night... what the fuck?!

Модерна работа скайпърска.

Следващия път като се запознаеш с момче излизайте и се виждайте, вместо да тракате 5часови логове по скайп Може би ще са много по-добре изглеждащи нещата. И по-интересни.

Скайп, скайп и пак- СКАЙП..! Това според мен не е влюбване, а някакво просто увлечение.. Затова се откажи от въпросното момче и си потърси такова, с което освен по скайп, ще можеш да общуваш и на живо..
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    о боже
    GTA Stunting

Град
    вкъщи ;д
    Опитвах се да го забравя вече с 2момчета но не сатава когато съм с тях си мисля само за него не искам да наранявам повече никого само защото искам да забравя него

Опитвах се да го забравя вече с 2момчета но не сатава когато съм с тях си мисля само за него не искам да наранявам повече никого само защото искам да забравя него

"Клин клин избива", чалга или обикновено кифленеене?

Град
    вкъщи ;д
    ^Не позна не слушам чалга и не нося 1 тон грим ! И не съм пуснала тази тема за да ми казваш каква съм и каква не съм!апфф....

^Не позна не слушам чалга и не нося 1 тон грим ! И не съм пуснала тази тема за да ми казваш каква съм и каква не съм!апфф....
    А за какво си пуснала тази тема?

Град
    вкъщи ;д
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    пфф.......за какво се заяждаш ?!

Щото лесно се връзваш на провокации. И ми е скучно.

Съвсем си се окопала-яаа се дръж като голяма и си признай всичко-и без тва по-зле нЕма накъде.
    това ми напомня на онзи лаф: Песимиста:по лошо неможе да стане...
    Оптимиста:оооо може може По темата:този вид запознанство е нереално....казва ти нещо по скайпа,а на яве може да е съвсем различно,с времето се забравя

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    зарязвай скайпа ) Този човек гаранция е по-различен наживо.. Не си хаби нервите, забавлявай се
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

не се връщай там от където са те изгонили !

т.1
    ShtrudeL

Град
    вкъщи ;д
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    зарязвай скайпа ) Този човек гаранция е по-различен наживо.. Не си хаби нервите, забавлявай се
    Не мисля,че ще е по-различен на живо пък къкъвто и да е на живо пак ще го обичам...

Град
    вкъщи ;д
    Цитирай Първоначално написано от Desole

Оставяй я тази,че е голяма простачка.

Сега,мила от този форум влизам от 3-4 години(не гледай,че профила ми е нов).В толкова момчета от тука съм си мислила,че съм влюбена,че няма накъде...
    Нон-стоп чатове,снимки,смях,забавле ие и уж се влюбвам,но не е така.
    Както казаха фантазията ти си изгражда този човек и ти си го представяш по друг начин,а той е съвсем различен.

Спокойно,времето бързо ще те излекува,защото не е любов.

При мен времето НЕ помага вече 3-4 месеца не мога да го забравя и с всеки ден имам чуството,че го обичам все повече и повече !

Споко...аз много често си пиша с непознати момчета , които след 3 чатене ми казват колко много ме харесват и прочие , дори с един си писах една вечера и той след 3 часа написа , ОБИЧАМ ЕВЧЕТО...на описанието на скайпа си....Такаче не се притеснявай и не мисли за него ии ще видиш , че скороще си намериш друг и ще забравиш съвсем за това увлечение , защото реалността е сто пъти по - добре от виртуалния свят...

http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy

SheIsAgressive

A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си